Härliga höst

Visst är det härligt med hösten, de tycker jag. Så fint med alla färger på träden, kylan som blir men ändå när solen är framme så blir det så skönt. Idag ska jag iväg på uppföljningssamtal med Filippa. Hur de går för henne osv på dagis. Vi trivs som sagt kanon, men man har märkt att bensin kontot ökat hehe. Eftersom vi har henne istan.

Funderar på att dra till maxi innan jag ska på mötet på dagis, vill ju ha lite nytt till vardagsrummet. Har sett fina kuddar sen vill jag ha nya plädar med, måste ju skaffa detta nu innan jag byter för att sen ta fram julgardiner och julplädarna samt kuddarna haha. Ja jag ska ha olika färger för varje period, vår,sommar,höst och vinter. Så tänkte dekorera med olika färger på kuddar plädar,gardiner,ljus,mattor (om man har)dukar mm. De är ju kul och se skillnaden från höst till sommar tex.

Ljust nu går mycket i grått så nu ska de bli plommon istället. Blir nog fint. Sen längtar jag ju som attan till att de ska börrja bygga, men jag får ha tålamod o vänta tills de kan. Vet att de har massor och göra samt de faktiskt tackat nej till jobb nu då de har fullt, har ju som sagt även lagt in en offert på köket med.  Så nu blir de till och spara spara...

Nej nu ska jag slänga in tvätten i skåpen fram med damsugaren och köra lite, damma av tv bänken sen ska jag se panter tanter sen blir de Elins esplanad. (ni som inte vet vad det är ) köpcenter :)

Ha en underbar höstdag...

  

Härliga höstfärger


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0