sovit dåligt

gick av natten i morse, satte kl på halv 1 då jag skulle till Mariestad och snacka med
neurolog läkaren där, vaknade av att katterna körede race uppe,samt telefonen ringde som bara den och ville inte sluta ringa. Gick upp svara ingen där, slängde ut Sessy så man fick lugn o ro. Vakna igen efter 9 e av sms :( somna om och hörde prat och tjöt utanför, byggkillarna är här och körde lite med utbygget.  

Så när jag gick upp hade jag väl fått sovit 4 timmar ca, jätte kul då man ska jobba inatt igen :(

Vi har nu fått ett utlåtande för Chris, så de känns skönt.

Hämta Filippa direkt efter Mariestad, sen hem fixa mat blev grönskasoppa för mig och en macka, gott :) ska ta med laxpyten till jobbet inatt. Då har jag fått min dagliga ranson mat frukost,lunch, middag. Kan inte påstå man äter mycket men jag är heller inte hungrig, så de känns skit bra in på 2 veckan.

Ska strax lägga Filippa och sen in i duschen, sen ska jag försöka vila lite med innan jag drar till jobbet. Adde kommre inte försen kvart i 9 så sent har jag aldrig åkt till jobbet, men börjar ju vid kvart över så de e ju lugnt:)

Pierre & Jag snacka lite om julen hur vi ska göra med kidsen osv, allt beror lite på hur o vad vi ska fira, har sagt till mina släktingar de kan komma hit, ville de inte de så behöver dom inte, då har jag gjort mitt på dem fronten och bryr mig inte hädan efter om det heller.

Nä dags att fixa innan Filippa ska lägga sig...Ha en trevlig kväll  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0