Tiden springer iväg

Som vanligt e man dålig på att uppdatera när man jobbat hehe, idag har jag haft ledig dag, så skönt. Har bara slappat på fm, varit ute med Filippa på hennes lekhörna i tlrädgården. De var så härligt idag solen sken och de var riktigt skönt innan de började blåsa upp.

När Filippa sov satte jag på Beverly hills 90210 nostalgin på dvd, slummra faktiskt en stund, inte ofta det händer men skönt var det. Adde kom hem vi åkte till kommunhuset för en påskrift, sen bar de till jysk och hämta våran nya hatt/skohylla. Sen blev de en snabbis in på maxi och handla. Vidare till plantagen och köpte massa höst blommor. Ska plantera dem i mina 3 utelådor som sitter på fönstren som vetter ut mot vägen så de ser lite fint ut i all röra...hehe.

Verkligen längtar till julen nu, oh har ju köpt såååååååå mycket fina julsaker förra året :) så i år kommer jag vara extyra tidig haha så jag får njuta lite längre. Gekås jag Cilla Vicky och Anki den 26/10 ska bli kul.

Jag och Annelie mflr den som vill med ska till gbg och julshoppa slutet eller i början av dec, ska bli kanon mysigt. Bara över dagen. Den som vill häng på!!

Ska säga att vi nu fått in värme i kåken äntligen, men fan nu e det varmt haha jag dör av värmeslag ;) nä då bättre varmt än för kallt kanske men de e varmt, hade Ulle på fika i efm hon höll på o storkna de e varmt sa hon och slängde av sig kläderna haha.

Blev ingen tjekväll på lör, lucky mee hade ju inte kunnat vara med ändå, jobbar. Så vi ska kolla upp detta i början av nov istället, phu känns som de är mycket på helgerna, samtidigt blir de ju så när man jobbar med och de begränsar ju en del.

Denna vecka har jag varit slapp inte umgåtts så mycket med ngn faktiskt, ja Ulle var här men annars inga direkta planer, njuter bara nu av mina lediga dagar då jag ska jobba helgen sen.

Barnen har varit på nyingar/scouter ikväll de har varit riktigt duktiga de senaste veckorna tycker jag, inte så mycket bråk och onödigt tjafs om dator hit o dit, skönt.

Nä nu ska jag se tv...så skönt o bara vara själv på kvällen när alla sover...hehe gillar lugnet då njuter jag lite extra :=)

Sov så gott....

ps hittade ju en 3 armad ljusstake med på jysk, kanon fin och billig samt duntofflor, e ju underbart att ha nu när de e kyligt, fast kanske inte behövs här nu, men men skönt att ha när tårna e frusna. Sen en sak till kollade ju på arga snickaren han e ju bara bäst....hej hej.

Nya kandelabern

 ett måste i höst/vinter nya skostället skogömma

nya hatthyllan som matchar med våran bänk och byrå mm


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0