Tisdag den 27/10

Igår kom vi hem ca 20.30 ingen rolig hemfärd i mörker och regn, hua en annan som ej är van att köra långsträcka samt i mörker och regn, var lite jobbigt hehe. Men de gick vi kom hem iallafall haha, tror Vicky höll på o skita ner sig ngr ggr ;) så som jag körde haha Emelie med ;) Cilla sov så hon märkte inget som tur var :). En trevlig dag iallafall tycker jag.

Så idag har jag sovit "JÄTTE" länge, Adde la Filippa ca 10.40 då sov jag än. Gick väl upp när Emelie kom runt halv 1 undra vem de var som kom, De e ju Emelie ropa hon hehe. Gick upp halv dö lite konstig i halsen o seg som attan, börjar man bli sjuk? Nä de har jag inte tid och råd med, sjuk kan jag vara när jag INTE jobbar. Förlorar aldelles för mycket o vara hemma, nu är det ju kul att få lönelappen var månad eftersom den är så olika var ggn, från att jag jobbat 50% till 65% och sen lagom till jullön 75% perfekt med en massa mer pengar, stiger ju rätt mycket i lkön från 50% till 75% så de är ju bra nu när de ska ut mer pengar med utbygge o div annat.

Ja iallafall ska skriva lite vad jog hitta på gekås, jisses man kan fan handla ihjäl sig skulle lät kunna spendera hur mycket som helst där.

Hittade lite julklappar till de stora barnen Terese & Chris samt 2 saker till Emelie som hon valde själv en bodanova skål i turkost o en annan sak hehe.

Till Filippa köpte jag en gul teletubbies samt en liten buss i playfamily serien hon har mycket av dessa, även Terese och chris hade den serien som små så har sparat detta och gett till Filippa kanon bra tåliga saker. Hon fick även en traktor med släp men den fick hon idag (playfamily) julklänning,kofta,tights,kjol, tröja strumpor strumpbyxor mm.  

Till mig hitta jag en svart skjortklänning, hm ja den satt inte super bra men de gör den så småningom :) den andre klänningen i lila skit cool tycker jag satt som smäck :) Strumpor (calvin klein) sen 2 dukar en julduk och en plommon till mitt vardagsrum, har ju temat att ändra om allt varje säsong, i färger som plommon,rött,grönt,vitt,grått så man kan byta lite blir fint tycker jag och inga dyrare förändringar.

Sen blev de julgardiner 2 st, vardagsrum och Chris rum, en fin ljuslykta (julprydnad) 2 ljusbollar som man hänger i fönstret, samt en annan ljuslykta till jul, ramar till Filippas rum med prinsessa på, samt en magnet tavla för familjen att hänga små medelanden på, kanon 20 spänn. Inget godis eller kakor tror jag spara ngn hundringa på att INTE köpa det hehe gör jag alltid annars.  

De var väl de ja en massa annat som jag ej kommer ihåg, men de sluta på 3600 är sugen att åka en ggn till men frågan är om vi inte får ha lite julparty innan i Falkenberg? hehe kan jag o Emelie komma ;) Hon e ju 18 nu och har leg o allt *s*  

Inatt jobbar jag, phu känner inte för det, för jag har 2 nätter på raken (urk) men bra med deg blir det ju får tänka så:) de ob t får jag nästa månad så de kan behövas till julklapparna :)

Nä nu ska jag städa efter en liten madam här, hon röjer som bara den.

Ha de gott

ps lite mer saker min data fick en makover  Filippa i nya ytterkläderna (från gekås) samt en söt prydnad till Halloween


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0