yes

ca 1,8 kg minus trots en pizza och en hamburgare och lite godis på en vecka, inte illa e rätt nöjd över reultatet ska jag säga. Ska förklara hamburgaren och pizzan mm, Jag och Adde var på banken förra tisdagen så då uteblev min lunch (jobbade) gick iväg på lunchen på bankärendet. Då vi blev klara i tid så tog vi en hamburgare blev till omed en med extra ost, hehe var ju inte menningen att de skulle bli så.*s*

Lördagen belönade jag mig med en mini chipspåse en öl samt lite smågodis, de kommer jag göra varje lördag. För att inte tappa motivationen. Måndag blev de pizza dock uteblev då lunchen pga vi var på gekås, pizzan var INTE god och åt ej upp. Den var heller inte speciellt stor. Viktväktarnas egna pizzor är då godare.

Så trots dessa frestelser så har man gått ner nästan 2 kg på en vecka, bra kämpat tycker jag :)

Så nu ska jag bara hinna ut mera än jag gjort denna vecka, igår var ju omöjligt, idag har jag bara varit seg som alltid då jag jobbar natt. Men imorrn ska jag försöka hinna med, får väl ta Filippa i barnvagnen och gå mot varola...Nä nu ska jag kolla vidare här är på jobbet och jobbar till 07.00 så kul så (NOT)

Ha en bra natt/förmiddag!!! då ni läser detta sover väl jag, imorrn blir de även läkar besök...see u.


Kommentarer
Postat av: Cathrin

Fan va bra Kerra! 1,8 på en vecka är ju så jävla bra. Hade jag gått ner så mycket varje vecka skulle det ha varit - 40kg! haha....det hade jag ju säkert fixat.....NOT.

Fortsätt så! Kram.

2009-10-28 @ 16:27:28
Postat av: Anonym

Tack Cathrine ja de känns skönt, men mindre o motionera när man jobbar mm lite surt men får ta mer när Adde e hemma

2009-10-28 @ 18:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0