Ja då får vi se

Lovade ju att säga vad de var på måndag, jo jag ringde om en lght mitt i city på 5 rum och kök 113kvm, 4 sovrum precis de vi behöver. Nu är ju inte de optimalt att bosätta sig mitt i city kanske med barn, men finns ju de som bor i storstäderna också med barn och vi MÅSTE verkligen försöka söka de vi kan få tag på. 5 or växer ju inte på träd precis och detta är en privat hyresvärd utan kösystem.

Iallfall jag såg denna i ons, skickade in en anmälan om intresse samt ringde, men de var på kurs i dagarna 2 så fick vänta snällt tills idag måndag. Ringde kl 8.00 och fick ej tag i henne ringde totalt 5 ggr mellan 8.00-8.30 lite irre då televäxeln ej verkade funka, men hon jag pratade med sa att hon fick ringa upp mig istället. Jaha tänkte jag visst när då :( men men lika bara de då.

Åkte med Filippa till tandläkaren de gick jätte bra, bara 3 årskontroll, sen på väg till bilen ringde Katarina som hon heter från svenska hem (ang lght). Jag sa jag var intresserad att vi skickat mail försökt ringa mm, sa även att kan tänka de är många som sökt, ja de var de och hon skulle kolla på vem/vilka som visat intresset först samt vilka behov man har. Lght kom ut i ons samma dag jag upptäckte den som tur var, så jag kanske ligger relativt okej till.

Hon kunde ju ej ge besked nu utan ska kolla igenom alla ansökningar och sen hoppas hon kunna höra av sig till mig, vilket jag ju givetvis hoppas på också, hade varit såååååå skönt att kunna flytta in i en 5a direkt än att behöva bo trångt i en 4a för att sen flytta direkt igen kanske.

Nu kan vi bo kvar om vi skulle få denna lght tills Coffe slutar Värsås skola o börjar istan han med, då har Filippa 1 år kvar tills hon börjar skolan och förhoppningsvis då har vi hittat ngt annat. Så nu blir det en låååång väntan på att få reda på om man blir bland de som får kolla på lght, för de var ngr hon tar ut på visning, hoppas vi inte kommer alla samtidigt hehe. Vi håller våra tummar att vi får denna, hade blivit toppen även för mig och Adde som aldrig gör ngt nu helt plötsligt har vi världen utanför våra fötter känns de som med mer möjligheter. Ja ja världen o världen men Skövde iallfall haha.

Sen är de 3 st som har anmält sig än sålänge till visning av huset, mäklaren ringde precis, de var ett par som ej kunde datumet som var satt utan de ville komma den 15/4 kl 18.00 självklart får dom göra det.

Hoppas många fler anmäler sig så vi får de sålt nu.

Nä nu ska jag fortsätta kolla lght, Filippa verkar sjuk igen allmänt hängig, o jag har fortfarande tandvärk, skit kul (NOT) Men imorrn ska jag dit (tandläkaren) riktigt längtar faktiskt, detta med tandvärk e inte kul :(

Får dricka vatten hela tiden och kyla tanden med, skit jobbigt :( ibland stannar de upp sen kommer de tillbaka phu påfrästande, nu ska jag ringa klipptid måste fixa håret klippa o slinga vill bli pigg känner mig sååååå låg, ingen energi eller ngt så hoppas den kommer. Ha de gott alla kramar!!

Hej hej

Idag skulle jag jobbat, men igår efm började min jäkkla tand spöka. Ska till tandläkaren på tisdag och rotfylla (första ggn) i just denna tand jag har ont i, som tur e kan man väl säga. Hade ont hela efm/kvällen/natten igår jätte kul, ingen ipren eller ngt hjälpte, jo kallt vatten som bedövar så jag fick springa på dass hela tiden.

Till slut somna jag eftr att ha vaknat somnat tagit en slurk vatten o samma procedur om o om igen :( vaknade och de onda var borta, trodde jag nu har de kommit tillbaka och jag var tvungen att RINGA jobbet. Kan ju gärna inte jobba med denna tandvärk de funkar inte, jag vill heller inte vara hemma utan jobba så de är skit surt :(

Ringde iallfall jobbet, känns tråkigt att vara hemma pga tandvärk, men vad göra. Vet ju att när jag har ont så har jag ont och de sätter sig på humöret också :( får hoppas jag ej sätter dem på pottan iallfall att de kan få in ngn .

I allt elände så har iallfall huset kommit ut på hemnet nu, de känns ju skönt. Får hoppas vi får sålt de bara. PÅ måndag ska jag ringa ett samtal, sen får vi se vart de leder. Ni får veta efter samtalet vad de rör sig om :)

Blev förövrig nöjd med bilderna osv, Cathrine ja soffan e ju skit snygg haha obekväm till tusen och tv e ju snygger :)kan säga de var en klar förbättring inför plåtningen av husförsäljningen, vi slängde ju ut vår hörnsoffa och vardagsrummet ser mycket större ut. Soffan duger tills vi flyttat helt klart.

Nu kommer den jobbigaste biten röja röja fixa ute hela garaget som ska tömmas mer eller mindre, trädgård som ska fixas iordning inför visning mm blääääääää när man gjort allt detta hoppas jag fan de är budgivning på huset också haha, så man får lite mer för allt man gjort. Men inget vi räknar med man blir bara besviken :)

Nä nu ska jag kolla vidare efter boende, måste ju ha någonstans att bo vart då???? bhuuuu nervöst.Mäklaren Alltid Hemma

Har varit här Anna heter hon som tar hand om vår försäljning. Idag kom hon iallfall vid 10.00 vi gick igenom försäljningenspris och vad vi gjort mm, sen tog hon kort överallt inne, samt ute på en del ställen. De tod 2 timmar rätt så precis, vi bjöd på kaffe och kaka. Vett och ettikett har man ju iallfall :)

Igår var jag iväg och inhandlade blommor mm, allt för att de ska se sååååå bra ut som möjligt. Så de blev en bunt med tulpaner och ny vas, samt en orkide (min första) med en fin kruka. En orkidekvist jag la på bordet som dekoration. Innan detta köp hade jag även köpt nya krukor och blommor i kök och hall samt nya lampor i alla rummen :)

Kan säga de har kostat lite för att allt ska se bra ut samt höja värdet på huset haha, kanske sänker värdet då jag får plus minus noll för det vem vet?? Vi räknar med att gå plus minus noll, så blir man ej besviken, skulle vi heller inte få det vi vill ha så säljer vi INTE. Då bor vi kvar vi vill inte ha skulder kvar på detta då vi också ska betala mäklaren en hel del.

Visningen kommer ske innan påsk, så då har jag påskpyntat och gjort ännu finare här :) ja så bra de går iallfall, fördelen med detta är ju att nu har man verkligen vårstädat, putsat alla fönster mm och gjort fint här o var så nu får påsken komma :)

Känner mig nöjd med min och addes insats iallfall :) frågan är bara vart ska vi bo??

Tis 22 mars

Tiden går och imorrn kommer äntligen mäklaren hit för fotografering mm, vi har gjort om lite då vi kastat ut vår soffa, tagit Emelies soffa sålänge, hm inte stor alltiså, hehe men de blir ju bra när man ska ta kort mer yta osv för rummet, Vi har även lånat hennes platt tv sålänge, hon visste ej om de skulle använda den just nu.

Så vi tog upp tjocktvn sen så står platttv i vardagsrummet nu, ser ju också klart bättre ut inför fotograferingen faktiskt, och NEJ vi ska inte ha Emis tv utan den ska hon själv ha när de kan använda den i sovrummet, men bättre den står här och inte skadar sig i ngn källare eller annat utrymme de hade varit synd då hon fått den i 18 års present av sin pappa & Cathrine.

Adde har varit duktig och tagit alla fönstrena, men med en liten flicka som stökar omkring och slänger alla sina saker överallt blir man rätt så less, :( på plockandet hela tiden. De går väl över kan jag hoppas.

Har förövrig jobbat 2 nätter, nätterna har varit super lugna, inatt såg vi 3 filmer så soft. Så lugnt brukar de INTE vara, sp vi njöt av lugnet kan man säga.

Ska hämta Filippa nu, sen blir de och inhandla en duk till köket...ha de bäst kramar K

Flyttat ut Emelie

I fredags så åkte vi och möte upp Emelie och Adde, Då Emelie knappt hade ngr kartonger så var de inte mycket packat. Men iallafall så fick vi ner en del och med lite krångel pga kärra mm så sa vi att vi tog och flyttade ut allt på lördagen.

Jag och Adde hyrde kärra i Värsås, så vid 11.30 mötes vi upp Emelie & Tobbe i Töreboda, innan vi drog passade vi på att åka till tippen och slänga våran hörnsoffa samt lite annat skräp. Två flugor i en, rätt skönt.

Flytta ut Emelies saker tog max 1 1/2 timme så de gick fort, nu är det städninge  kvar bara. Men de har vi lite tid på oss, och Emelie får stå för den största städningen faktiskt.

När vi kom till Värsås, stuvade vi om och in saker till oss, eller lillstugan, Emelie tog istort sett bara med kläder till Tobbe, då hon inte tycker de finns ngn anledning att flytta saker dit till hans syrras lght som de just nu delar. Hans syrra är på resa så Tobbe vet ej om hon vill ha lght tillbaka eller inte sen. Så Emelie har mageniserat sina saker hos oss.

Vi käkade lite korv och fikade sen åkte Emelie och Tobbe, jag skulle hämta Coffe som sovit hos en kompis sen fre efter skolan. På kvällen fixade Adde mat som vanligt till oss :) tur han gillar laga mat. Sen åkte jag och barnen till stan och hyrde db´¨vd filmer, de har vi gjort  de senaste veckorna nu och blivit en liten tradition som vi gillar, kul att gör angt med barnen de uppskattar både dom och jag :)

Nu ska vi strax dra jag ska in i duschen sen ska vi till Filippas dans efter det ska vi till Alpina och äta, de var längesedan vi var ute och åt hela familjen. Sen blir det jobb i natt och imorrn natt, ledig till tor och jobbar en natt till sen hela helgen . Blir en del jobbande denna vecka nu men de är bara skönt att åka till jobbet och slippa tänka påä allt annat ...

Ha en trevlig söndag de ska vi ha!! kramar

R.I.P Marcus Cedertjärn

Idag är de 3 år sedan Marcus gick ifrån oss. De känns som igår. Men tiden läker alla sår, men minnena har vi med oss. Du är alltid speciell för oss och kommer bevaras i våra hjärtan..

Ringt om lght

Då man är i hussäljar tagen så måste man ju bo någonstans sen också, vilket inte verkar för jäkla lätt. Ringde på en lght, för att jag ville kolla strl mm, stod också man skulle anmäla sig för en visning. Prata med killen han fråga om de bara var jag, hmm hade jag varit själv hade jag nöjt mig med en 2. jAG SA NÄ SAMBO O 3 BARN, OJ,  e det inte många de i en 4a, man får väl för fan ta vad man får eller? tror ju knappast jag kommer hitta en 5a i första taget???

Vilket jäkla svar tyckte jag, hade jag hittat större så tar jag ju de givetvis, men nu verkAR DE RÄTT SVÅRT DÅ FÅR MAN nöja sig med en 4a.  Ja ja iallfall så skulle han höra av sig, han var ju tvungen och fråga hur gammal jag var med?? konstigt. Tror inte han kommer höra av sig då de var fler andra som tydligen är bättre lämpad än oss med två fasta inkommster mm, felet var VI HADE BARN och för många....haha.


Söndag 13/3

Idag vaknade vi 7, men somnade rätt tidigt igår lör, tror det var innan kl 23.00 kul kul. Adde hade inte hört av sig istort sett på hela kvällen. vilket e rätt ovanligt. Fick ett mess kl 03.15 att han var hemma i Emelies lght. Pratade med han vid 21.00 ungefär, då jag ringt han eftersom han ALLTID brukar höra av sig, tänkte mobilens batteri kanske hade pajjat, men icke tiden hade flygit iväg bara sa han.

Hm ja ja han var ju borta förra helgen med, då flög tiden minnsan inte iväg och han ringde flera ggr, hehe.Jaja nog om det nu.

Idag så har Filippas hosta blivit värre, så imorrn får nog Adde vabba, jag åker bussresa med Cilla till gekås då. För med denna hosta kan man inte skicka henne till dagis iallfall. Sen spydde hon lite grann vet ej om de var för hon var tjock av slem eller vad. De märks väl mer om hon kräks iallfall.

Hon har nu fåttsin nappflaska med varmt te och honung för o lindra halsen lite, river ju så mycket när man hostar. Så idag blir det ingen dans heller för henne. Jag ska iväg och jobba så hoppas Adde e hemma i rimmlig tid, då vi istort sett bara sagt ngr ord till varandra denna helg, kommunikation vad e det???

Han jobba fre kväll, jag la mig tidigt var så jäkla rastlös uttråkad mm, sen skulle jag upp och jobba på lör, sen drog Adde till festen och när han kommer åker jag och jobbar, imorrn drar jag till ullared. tjohoooo kul att man ses och pratar!!!!!

Jaja shit the same, orkar inte bry mig. På tis kommer mäklaren hit, ska ta kort på huset mm, hoppas de går bra så man kan ta uy huset fortare en kvickt sen, jag vill ha lght jag e trött på hus, och jag e trött på de mesta. haha

Hoppas bara på att de kommer en tillräckligt stor lägenhet på ett bra område där jag kan trivas och bara ta det lugnt och hitta kraften igen. Nya tag mm, som de känns så har de här huset och allt som varit de senatse åren tagit musten ur en helt enkelt.

Nu ska jag hämta kaffe och bara ta det lugnt, Adde får röjja hemma imorrn då han får vabba, så de ser ngt sådär ut när mäklaren kommer, jag ska inhandla lite saker från gekås lite homestyling saker så de ser bättre ut på korten om jag hittar ngt vill säga.

Ha en bra söndag...K


Kattungar den 9/3 2011

när jag kom hem häromdagen fick jag en överasskning, Sessy hade fått 5 kattungar. Så duktig och fixat allt, ja jag vet de gör dom, men ändå:) Vi får väl hoppas alla klarar sig, en är rätt tanig men den äter ju iallfall och verkar pigg nu.

Verkar vara hanar allihopa, har inte hållt på med dem för mycket utan vill helst låta Sessy vara. Tids nog vet vi mer.

Annars idag fredag den 11/3 har vi varit på banken och fixat pengar, sen åkte och köpte en bilbarnstol till nya bilen och Filippa, ingen speciell utan bra pris 600 kr. Man behöver inte ha de bästa och dyraste märket som så många alltid strävar efter. Denna funkar utmärkt köpt på biltema och e riktigt snygg. Filippa somna bra i den samt hon åkte inte fram med huvudet som hon gör med den andra som jag ändå köpte begangnad för 400 spänn.

Köpte även överdrag som vi inte kommer använda, haha och doftgran, ska köpa ett överdrag som Filippa kan ha lite saker i vid sig samt så hon inte skitar ner ryggen helt o hållet på passagegarsidans bak.

Ja ja annars så har de inte hänt så mycket, Terese är hemma då Coffe skulle leka med en kompis idag, så Pierre kommer o hämtar henne senare.

letar lght för fullt, ringt en del bolag, stt upp mig på andra intresse objekt mm. Så svårt och dåligt med 50r för de första finns de ngn är de ju folk innan mig som tar dem då de stått längre, men men vår tur kommer också hoppas jag.

Både jag och Adde är less på allt vad hus heter just nu, så vi hoppas på att vi kan hitta en bra trivsam lgh där vi bara får luta oss tillbaka och ta det lugnt, inga måsten inget stress och byggnationer hela tiden.

Ebba kommer vi placera om, min systerdotter och hennes kille kommer ta över Ebba i vår, blir jätte bra för hunden då vi inte har ork tid och lust längre.

Som sagt vi bara hoppas på det bästa att vi får sålt detta för de vi har skuld på sen tack o hej. Har ngr som är intressserade, så de vet utggns priset alltid ngt.

Nä nu ska jag softa vidare, jobba hela helgen och Adde ska ut igen imorrn. Kul för han...tjing.


Move!!

Ja de finns folk till allt, som ska tycka och tänka och jag e precis likadan. Vad jag skriver på min blogg är min ensak, jag tror ju knappast att mina barns såkallade vänner ska snoka och lägga näsan i blöt om vad jag skriver i mitt liv. De kan väl hålla kolla på sina egna bloggar och varandras isåfall. Hur som så är det iallfall ngn unge som har läst de jag skrivit och visat de för en förälder.

Som sagt jag står för det jag skriver och säger, jag får tycka precis vad jag vill. Tyvärr tycker jag de  är tråkigt att ngn unge har kollat upp min blogg, skriver jag så intressanta saker.???

Ja ja denna lilla håla får ngt att prata om och jag kommer få onda ögat på mig, men shit happens, livet går vidare de är inte mina vänner jag känner dem inte jag bryr mig inte så enkelt e det med de, jo jag bryr mig att ungar snokar i min blogg, de gillar jag ej, där av lösenords skyddat.

Så nu är det enbart jag själv som väljer vilka som får och kan läsa, de skulle jag tydligen gjort för längesen men man e ju inte perfekt. Vem är det?


Lördag hela dagen

Igår jobbade jag extra, de är skönt när man jobbar 75% då kan man orka gå in en dag eller två och jobba extra i månaden, de gör ju rätt mycket på lönen. Man blir lite bortskämd med att få ut så mycket pengar :) jag e ju van sen mammaledigheten och när jag jobbade innan att inte få ut så mycket, nu är det desto mer och de känns ju bra.

Förmodligen blir det en bra lönehöjning också, hoppas hoppas :)

Idag blir det provköra bilar igen, blev aldrig igår då vi skippade de. Ska bli kul så nästa vecka kanske man har en ny bil...tjohoo. Inte mycket mer än 100.00 kommer vi ge, och vi vill inte köpa en halvdan heller som vi redan gjort två ggr, första biolen var en fordfocus 99 som hade gått 7500 ca den e guldvärld älskar den bilen faktiskt. Visst har vi fixat en del på den men de e ju sånt när ingen annan har gjort de tidigare.

Peggan (peugeot 106) 92 eller 93 dont remember, den har gjort sitt. Den får vi sälja som reservdelsbil nu, de blir inte många kronor kanske, men vi har väl lagt ut närmare 20.000 på den, jisses inte sant, köpt för 15.000 och fixad för mer och nu får man inget för den, slängt pengarna i sjön helt enkelt, därav vi nu satsar på en bil som förhoppningsvis håller i 10 år, har kollat in en peuegot 07 som gått 3900 all service mm gjord och en ägare. Vi ska provköra den idag tänkte vi, sen får vi se.

Nästa vecka tor eller om vi ska byta till fredag, kommer mäklaren och ska fota huset mm, så nu är vi på G med husförsäljningen snart, ska bli skönt. Vill bara hitta just nu en bra lght för oss alla, sen inte stressa fram ngt, utan vänta och se hur allt blir. Vem vet de kanske blir trädgårdstaden iallfalla de vet man aldrig. Men med de dyra priser husen i Skövde har nu så har jag börjat tappa intresset.

Vi får se vad som händer och sker helt enkelt. Huset kommer iallfall ut kanske redan nästa vecka vem vet, men kommer ej ha visning försen i slutet av maj, så man hinner röja undan lite mer.

Idag ska Terese till stan med Vilma, Coffe ska vara med en kompis och Adde ska jag skjutsa till Töreboda då han ska ut på galej idag. Men de blir senare i efm jag skjutsar Adde.


Stellas lekland

Idag ska jag och Cilla dra till Stellas lekland med Filippa & Melwin, har ju inte varit där tidigare så de ska bli kul, barnen kan springa runt :) Fika lite och ha de nice.

Längtar så till en flytt till stan, blir bättre när man kan träffas och göra mer, blir så mycket åkande fram o tillbaka tråkigt!! Bara man får tag i en lght som är tillräckligt stor och ligger på ett bra ställe, vill ju inte bo vart som helst.

Men de ser ju svårt ut när man ej vet hur allt kommer att bli, men men de blir nog bra med tiden hoppas jag. För in till stan ska jag förr eller senare så enkelt e det med det!!

Barnen börjar bli stora, Terese börjar Eriksdal, Chris kanske kan få taxi skjuts till skolan och Filippa har dagis i stan redan. Terese har kompisar i city, samma med Coffe, hans klasskompis eller två av dem bor istan och Cillas Philiip har han med:) blir kanin när de är dags tror jag.

Nu är det slut med gammla tider, nu kommer de nya tider!!

Nu ska jag fixa mig inför min dejt med bästa Cilla :)  tjingeling.

RSS 2.0