Stor investering

Är så glad, idag var jag och Adde till banken. En stor investering ska vi göra med huset. Ta lån och fixa allt de vi vill. Banken sa givetvis ja till de vi ville låna till med goda marginaler inga problem alls. Kändes så fantastiskt att inte sitta o darra o vara nervös för att få ett nej. Så nu ska fönstrena bytas huset ska målas en ny altan ska fixas plus en massa massa mer. Ska visa före och efter bilder sen. Huset får vi inte tillgång till förren i slutet av maj så de är ett tag. Men de ska bli sååå underbart att få fixa i huset igen. De kommer bli toppen denna ggn de är jag säker på . Längtar verkligen !! Så idag är jag extra glad att mycket saker löser sig, början på ngt nytt igen för mig och Adde. Större hus , mer plats , billigare boende kommer bli toppen :)))ett plus är att de är min gammal bankman från seb jag har igen, så de känns toppen. Vi fick en sån bra relation till varandra under åren vi hade henne jag och pierre.  Så hon tyckte de var så kul att träffa mig igen. Detsamma tycker jag. Snart ska hon och jag ses igen för att göra bytet av bank. Carina som hon heter är en person som man verkligen har förtroende för :)) nu ska vi äta kinamat :))

Ledig kväll

Har jobbat 3 dagar nu ledig en , egentligen 2. Inorrn är de fack möte på jobbet sen även onsdag är de fackmöte. Ska även  in och jobba på kontoret. Ta hand on telefonerna . Kommer föra statistik på detta. Vilka ringer,? -anhöriga, ssk , kunder , personal o övriga ! Ska bli intressant ... Gör detta för att de ska underlätta för planeraren son sköter schemat mm . Men nog om jobb, idag betalade jag och Sussi in sista delen av resan till Kreta:) underbart !!! Min Goa vön! Nu e de bara fick pengar kvar men de löser sig :)) ska kolla klart poltergiest 2 nu!!! Tjing 

9 år sedan

Idag somnade min pappa in efter en tid av sjukdom. Han hade multipel myelom vilket innebär Skelett och blodcancer.  Precis ngr månader innan hans bortgång sålde hans sin lght  och flyttade till en liten 1a nära hans särbo. En 1 a på första våning för att kunna njuta av solen på altanen.  Tyvärr så hände det aldrig, han fick en hjärtinfarkt så han låg på sjukhus när ssk ringde upp mig, stod som närmsta anhörig. Vet jag jobbade den dagen de sa han var dålig och ville jag skulle komma. Jag jobbade klart dagen sen hem och fixa alltmer kidsen mm. Hade träffat Adde ettan så han fick komma och bo hos mig och ta hand om Emelie då. De andra barnen var hos sin  pappa. Min syster kom från Gotland , min bror som bor i Norrköping varför samt hans särbo  Siv. Har för mig vi kom på tis och vakade över min far. Jag och syster tog natten och på morgonen när vi åkte till pappas lght så ringde ssk precis när vi slumrat ngn timme. Han var på väg bort till ett bättre ställe än där han befann sig. Vi hoppade i kläderna. 11:40 så tog han sitt sista andetag, vilket vi aldrig han med.  Men ngt jag minns är våren som kom med solens strålar och att en präst eller vad de nu var spelade piano i dagrummet. Jag bad han spela ngt med Elvis Presley vilket han gjorde. Jag minns ej riktigt låten vilken de var  bara minns han gjorde detta. En jobbig och svår tid .... Min pappa var en man respektera och jag var hans prinsessa ... Saknar honom alltid och han är en del av mig.  Min personlighet mitt jag ... Ja jag var en del av honom och han visade att ngn annan människa ska aldrig trycka ner dig i skorna var den du är !!! Ja och de är jag !!!! Älskar dig käre far, saknar dig, jag hoppas du har de bra där uppe och att du kommer den 13 april och hälsar på mig :))) 

Disco

Ledig i dag, men fart runt sen imorse :/ förstnville Terese ha skjuts till skolan, så skjutsade henne o sen Filippa till skolan.  Coffe som skulle ta bussen kom in igen o sa den inte kommit. Fick skjutsa honom med :/ hem fixa kaffe sätta Mig o andas lite. Emelie fick sminka mig eftersom jag gör de så sällan. Blev fint resultat :) den blev de hem till Chatarina min jobbarkompis för lite fackligt uppdrag.  Tjöta o drack kaffe, dags att hämta Filippa från skola.  Mot maxi o fixa partykläder till Filippa. Men innan en sväng till Sussi o ge en överasskningspresent.  Sen mot maxi o på hm hitta vi en fin klänning och en bolero :) Filippa testade och den var perfekt. Sen ville Filippa ha korv med mos , hela 2 st , de åt hon hemma. Sen fixade Emelie hennes hår lite vågigt, hon passar så bra i lockigt och vågigt hår, fick smink i rosatoner. Hon blev så fin :)) vackra flicka med sina ljusblåa ögon som sin far :)) sen när Terese kom hem så skjutsade jag henne till Hjo  in på hem och hobby en sväng. Kom på jag inte behöver ngt förren jag vet vad jag ska ha det till. Men de blev en hundskopa en hund klickens samt ölspelet pads o en burk för dem till Terese sen lämna Terese hos killen, sen hem.  Skjutsa Adde o Filippa till discot sen hem hämta Emelie och skjutsa henne till Östermalm sen hem och fixa våfflor till sonen så han får ngt i sig. Efter det satte jag mig och tog ett glas vin o läste min bok. När kl var 19 så börja en plats i solen jag brukar se, kollade den. 19:16 kom Adde o Filippa, prata om hur de haft de. Toppen bra :) Filippa hade fått många komplimanger , min fina flicka :) sen äta lite rester och skriva detta prata med sambon. Men nu ska jag lägga mig med Filippa , ska läsa vidare på min bok Filippa får spela lite till, sen sova. Kommer somna gott efter denna dag. Ledig vad är det?? Häcken full!!  Godnatt... Imorrn ska jag vara på jobbet 06:00 .... 
U


Underbarast , min fina ... Trollunge.. 
Min älskling :) mitt allt ... Påsken

Ja nu är snart påsken här :))Vilken dag :))

Tiden försvann fort, emelie kom. Åkte till amöbler samt mio och chili kollade möbler och sen blev de till china town för en lunch. Efter det  hem en stund sen hämta filippa på skolan. Hon hade hälsosamtal idag med skolsköterskan Yvonne . Filippa vägde 23.8 och var 126.5 lång. Så perfekt :)) efter samtalet så tog vi med oss Vanessa hem. De har lekt jättebra, ätit våffla med glass o sylt på våffeldagen. Lekt både ute och inne.  Men nu kom vanessas pappa för en stund sen så nu gick filippa och lekte med Cornelia o hennes syrra ute. 
Busiga tjejer med roliga miner 
Hehe trollungar!   Coffe ska till värsås och träna fotboll, men innan de klippa sig, håret växer fort :/  hoppas Adde kommer ihåg att ta med lite syrenkvistar till mig :)) ha en bra kväll, idag e de tv för mig Sveriges mästerkock sen tidig sänggång. 


Parnevik

Klart bästa underhållande dokusåpa äskar dem !! Fan vilka sympatiska människor, tro fasen de är jobbigt att helt plötsligt ha hela huset fullt av folk, men de gör de toppen. En vanlig Svensson familj med lite mer pengar bara :))) love Parnevik.... Hoppas få se Bosse i programmet :))

Underbara

Tänk att ha de bästa godaste underbaraste arbetskamraterna. Ja de har jag. De är så fina och Goa på sitt sätt allihopa :)) är så glad jag har såna fina kollegor runt mig.  Ni är guldvärda tjejer o killar ni är fantastiska som orkar hänga kvar, beundrar Er för det. Vill att vi alla ska få de så bra som möjligt och jag ska verkligen försöka göra vad jag kan för att förbättra . Hoppas ni bara orkar stå ut lite lite till. Många Goa kramar till Er mina fina arbetskamrater. Kram 

Oj tiden flyger iväg!

Har inte bloggat på ett tag, ja vad har man gjort ?  Tor-fre jobb. Torsdagen drog jag och Adde samt Filippa till Malin och fisen så barnen kunde leka :)) var där i ca två timmar sen hem o lägga Filippa. Trevligt var de synd vi ej kunde stannat längre. På onsdagen skulle  coffe till barnmedicin och utv samtal för Terese med hennes franskamentor Christoph . Kollade sverigesmästerkock , gillar de programmet. Lördag blev de garage rensning och kolla vad som skulle till gengåvan sen slängas mm var även en sväng i skogen med varm choklad och korvsmörgås. Mycket härligt :)) estelle och Filippa älskade att springa i skogen. På kvällen började jag läsa en bok jag köpt, läste i hela 3,5 timmar. De var många år sedan jag kunde ligga i lugn o ro och läsa. Underbart var det. Idag söndag har jag jobbat mellan 06:30-10:00 gick jättebra. Sen hem och gjorde en mysig god frukost till familjen. Har även rensat i köket och rensat mer kläder från Filippa.  Adde har slängt från förrådet och min påskmiddagarna har kommit in :)) så kanske blir de lite påskpynt trots allt :)) har även hunnit läsa lite ur min bok, gone girl, finns även som film. Lyckades somna en stund :) min mamma ringde så pratade med henne. Ska till läkaren för vissa prover med inrådan från hennes läkare. Ngt med sköldkörteln och kalket. Så ska få ett papper hem ang detta o visa läkaren :/  nä nu ska jg slappa vidare i soffan! Tjing ... 

Emelie och Filippa när vi var i Turkiet :)) 08

Huset

Varit vid huset idag, rensat i ladan. Shit vad skit man har. :) men har kollat igenom lådor och slängt en massa . 2 vändor till tippen blev det. Blev en heldel uppstädat. Hoppas på att åka dit igen på lördag mellan 9;00 o 12:00 då tippen är öppen. Värsås är egentligen en liten pittoreskt liten by. Inte många hushåll som som säljs per år, har man tur så e de 2-3 st Max . Värsås har blivit ett mer populärt samhälle genom åren. I city skövde är det dyrt att köpa hus. I byn kan man fortfarande komma lindrigt undan. Tar ju inte mer en 15 min in till city och de är inget om man jämför med vad dagens priser för hus är i skövde city. Nä är glad jag har mitt fina pittoreska hus kvar med massa möjligheter !! Bara längtar att få fixa och göra iordning. Filippa hoppade  idag på studsmattan som stått ute i vått och torrt minst de senaste. 4 åren. Den funka förträffligt bra :)) Estelle trivdes som fisken i vattnet när vi var o röjde ladan . Ska bli så skönt att flytta tillbaka o komma hem igen :kr)) 

Hittade detta kort idag när vi röjde :)) Emelie och filippa i Turkiet 0

godnatt!!

LadAn som jag ska fixa :))

Massa skit men saker o spara :)) 


Jag och terese tände ljus för Marcus o Renate ikväll , må Nicola i frid. Vi älskar er , tills vi möts igen .. 


Snart så

Nu har vi tagit in offerter och vet på ett hum om hur mycket de kostar med fönstrena. Ska till banken i slutet av månaden. Lägga om huslånet samt se till att jag blir delägare i det. Sen ska jag byta bank och nya lån ska tas för att få ordning på huset. Ska bli spännande.  Vi har tydliga mål vad som ska göras så de blir bra. Sommaren kommer bestå av jobb i trädgård och fixa med huset. Men ska bli så härligt... Känner mig redo :)) ikväll ska vi röja ladan, se över vad som ska slängas skänkas mm. Tippen är öppen så de e bra. Coffe åker till pierre idag och kommer åter på söndag. Har varit ute i solen med Estelle så de var skönt. Hon får följa med ikväll o springa av sig på tomten. Längtar o få röja upp för att sen planera vad ladan kommer bli! Kanske stall, kanske butik ja vem vet ... Potential finns överallt hos oss ! Har många drömmar o planer ... Vi får se vart de bär av..kollade lite möbler i går på bröderna andersson. Alltid kul o se ... Ha en bra tisdag. Tjing
Gott igår        Snygga

Fin tvbänk
Vab

Idag är jag hemma med Filippa, hon har haft ont i halsen sen i fredags och hela helgen samt igår feber 38,6 så kände de ej var läge att gå till skolan. Var ca 1 mån sen jag var hemma med samma åkomma :/ men nu verkar hon piggare . Var ute en stund med hunden och Filippa flöde med. Skadar ej att få lite luft när man varit inne hela helgen. 


Börjar bli stor :) 


Härlig vy 
Utsikt över Skövde 
Min söta ... Flicka nu ska vi hämta Adde på jobbet, sätta blommor på Marcus grav. Imorrn 7 år sedan han lämnade oss o blev en ängel :( 

Mitt nya inköp :))


Hoppas den e skön :))

Grillpremiär

Igår var det underbart väder. Jag jobba och efter jobbet blev de grillning. Sååå gott. Tyvärr har filippa varit sjuk sen i fredags och är inte bättre än:/ så imorrn blir det vab. Tråkigt , nu har hon varit sjuk både feb och mars :/ får hoppas de går över snart.  Grillpremiären vart lyckad, championer och majskolvar grilla vi med samt ytterfilé:))  plus Adde hade gjort en sagolikt god potatisgratäng, mums. Fick detta till lunch idag.  Fick lägga om min rast lite då en kund ville jag skulle komma tillbaka. Klart de ska få sovmorgon om de funkar. Så tog rasten tidigare istället. Igår var de även mello. Måns vann kul för han. Röstade inte på honom :))) kl 22 la jag mig och somna rätt fort. Idag ska coffe träna, Adde åker ut med honom och jag fixar mat. Lite egentid med filippa också :)) nu jobb igen... Tjing. 


Mums 

Semester!

Snart drar jag och Sussi till Kreta och Plantanis, hittade ett litet charmerande hotell. Då vi har lght kommer vi göra frukost ngn ggn själva. Ska bli mysigt att dra iväg med min fina vän. Längtar !!
 Hittade lite bilder från hotellet och dess närhet :)) härligt en vecka utan barn och sambo hehe , vad bra man får det :))

Jobbat lite

Ledig dag, men satt avlösningen mellan 9:20 till 12:40 så 3,5 timmes extra är helt ok. Blir ju de med bilkörning fram och tillbaka med. Varit ute och gått samt kollat på kungafamiljen året 2014 och pratat en massa. Mycket trevligt. Sen direkt och hämta filippa från skolan och nu en kaffe och satt liten stund på altan i solen. Varmt och skönt var det. Ska kolla lite byggföretag ang offerter om våra fönster. Tycker de tagit lite lång tid nu och få fram en så får kolla med andra byggare med.  Vill även snart boka in ett bankmötet pga lägga om min lön mm till nya banken . Kommer dock ha kvar bb på min gamla bank. Lika bra de. Barnens konto är kopplat till de med deras pappa o mig, blir lite jobbigt o ändra allt. Filippa och jag övade lite på sång här hemma. Hon har gått med i skolkören :)) så de ska sjunga på skolavslutningen och sen i april/maj med :)) kul
Öva 
Lite...nu fixa. Vidare lite hej hopp. 

Home sweet home

Adde hade fixat och donat när jag kom hem. Så gulligt. Känns skönt att vara borta för att komma hem till en så go härlig sambo. Tiden går verkligen snabbt. 10 år sedan vi träffades i år, de känns inte så länge egentligen.  Annars har de bara varit lugnt. Emelie har kommit  hit och coffe med , terese har studiedag imorrn så hom sover i Hjo . Filippa längtar till skolan då de är skolskogen på måndagar :)) imorrn ska hon även ha med jordgubbar , de har hon bestämt . Helgen har varit bra för den lilla, lekte med Vanessa på lördagen från 12-17 sen kalas idag mellan 15:00-17:00 samt lekt med kompisar hemma. Nu är de kväll o jag ska sova.. Imorrn jobb, ska bli skönt.  Tillbaka  till verkligheten... Godnatt..


Party o fuller 

Gbg tur o retur

Då är man på g hem igen. Kvällen gick fort. Och. Mycket.   Dricka vart det.    Kvällen blev inte som den skulle riktigt. Så nu e jag glad att.  Jag är på g hem. 
Fina Annelie Blev sjuk 💞💖
sköna sängar sovvvvv gott i den.
tv
skål bubbel 

God. Mojito , borta bra hemma bäst.

Känna efter

Har en tjej jag känner, tillbaka från många år. Hon är mamma . Men hon har ej barnet hos sig. Vet att denna  tjej älskar sin lilla flicka. Men ibland så går det ej. Ihop.  Hoppas att denna. Tjej får en dag återförenas med sin flicka. Hon är inte dum !  En go tjej som vill leva livet som vi andra .... 

Tapeter

Köpt till vardagsrum och Filippas rum nu ... 


Mio mm

Har en ledig dag, skönt. Jobba till ca halv 11 igår. . Men idag är jag ledig.  Ska strax åka till jobbet på apt . Annars har jag hämtat ut två paket. Ett till terese glossy Box och ett till Filippa  ett bokpaket för hästintresserade. Sen blev de Mio och kolla alla fina möbler , sjukt fina saker 😀 sen vidare till rusta och köpa tapeter  sist blev de chilli. Hittade en söt ram och en lite. Balett figur som Filippa ska ha på rummet i värsås sen :)) nä dags att bege sig mot jobbet , terese passar trollungen ' 😘
snygg tycker jag !
annan modell 

Vill ha 

Jobb jobb

Jobbat från 7 till 22 30 nu sova, imorrn. Ledig och sen möte på jobbet :)? Ha en go tisdag !! 

RSS 2.0