Party hos mig!.

Blev lite partaj med jobbarkompisarna hos mig i lördags. Jennifer och jerica kom , Nadja och hennes mamma , samt Emil och Robin . Annika o jag samt Gunilla o Magnus.  Sen träffa vi Malin Linn och Sofia ute på Mikes. 


En trevlig kväll i goda kollegorslag. 

Nadja o hennes mamma .
Annika o Emil
JERICA o Jennifer
En del av gänget
Robin och jerica.
Presenter från Robin och Emil samt Nadja o hennes mamma

Särbo och flytt

Hastigt beslut men nu blev vi särbo efter 12 år .Efter renoveringar och flyttar ungarna börjar bli stora så var de dags att känna efter vad vi känner och ville. Så.vi beslöt oss för att bli särbo istället för att fortsätta en negativ spiral av trötthet tjat och ingen glädje . 


En vecka har gått men jag trivs i min lilla 3a som jag hyr i 2 a hand tyvärr. Läget är underbart nära till allt och en fin park utanför min balkong. 

Idag är de farsdag så väntar in Adde och Filippa.  Jag ska jobba senare så vi ska fira här sen ska Filippa på truppgymnastik och då åker Adde tillbaka hit. 

Känner mig glad och en viss lättnad över lämna kaoset i huset. Adde.är inte lika känslig över röran som jag.  Han bryr sig inte om inredning eller hur de ser ut. Då då blir de konflikter emellanåt. Men just nu funkar allt bra så hoppas vi de fortsätter så. TREVLIG FARSDAG ALLA PAPPOR . 

Till adde

RSS 2.0