HALLOWEEN på Liseberg!

Fick ett infall o bokade in oss på hotell och Halloween på Liseberg. Var så längesedan vi gjorde ngt bara vi 3, jag Adde o Filippa. 


MOT GBG BLEV de  efter Filippa ridit och vi packat, sen tog vi tåget ca 14:50 och checka in ca 17:00.

Filippa ville ta Halloween på Liseberg samma dag så de fick bli så. Men först in på rummet . Sen ner till jacussin och bubbla lite. Jag o Adde beställde en öl. Var två andra som bubbla med , men så kan de vara ibland. De gick bra , de gick upp o basta en stund då blev vi själva med Filippa. 

Efter badet fixade vi oss och tog taxi till Liseberg. Där blev de åka jukebox 2 ggr samt virvelvinden ( dom behöver bytas ut ) samt lisebergsbanan . Blev inte så mycket mer åk. Lite lotter tog Vi, Filippa vann ett gosedjur , de var de vi vann 🤗 men bra för henne då hon ville ha sköldpaddan.  Sen åt vi pasta inne på Liseberg och när regnet kom kände vi att vi var färdiga. Tog taxi efter 22:00. 

Väl på hotellet igen kollade vi skybaren , var rätt lugnt , ja ni Adde tänkte ta en öl. Men vi åkte ner till hotellrummet och Filippa bada badkar med skumbomb vi köpt. Jag o Adde stannade kvar på rummet då vi hade lite vin o dricka och Filippa njöt av badet . Plus jag skulle ta ett bad med. Skönt o krypa ner i ett varmt bad när man varit ute i kylan. 

Somna efter 00:00 slaget, sen vakna vid 8:20 drog mig till 9:10 för att sen gå ner o äta frukost, efter de till rummet släppa för att senare besöka buttericks och bodega , Adde hitta en cool outfit som passar honom. Jag köpte lite ateraljer till min . Nu på tåget hemmåt igen. En trevlig helg helt enkelt . 

Mysigt bland pumporna .
Bhu
Jukebox
Adde
Utcheckning

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0