Lasse Stefans kryss

I tisdags åkte jag och min syster samt min brors mamma och hennes syster på en Lasse Stefans kryssning. 


Vi hade bestämt.detta en tid tillbaka och så blev de. Kul att göra ngt mitt i vardagen. Jag tog semester tis och torsdag.  

Vi hade verkligen toppen kul , goda drinkar och öl . Blev lite köpt på taxfree till Kidsen. En parfym till Adde och endast en flaska vin med hem. 

På onsdagen när vi var i hamn igen stannade jag i Norrköping över natten så jag och Emelie kunde umgås lite. Vi gick ut och åt en sväng på kvällen . Jag tog en planka med fläskfilé och Emelie pasta med gorgonzolaost. Smaskigt, sen blev de sängen rätt tidigt. 

Åkte hem vid 11 på torsdagen för att hämta Filippa från skolan . Sen på fredagen träffade jag Gunilla en sväng hos henne, för att senare åka och titta på en lght. 

GUNILLA fick hänga på, en helt okej lägenhet bra läge nära vänner och stan samt skolorna till barnen . Så de blir nog toppen. 

Idag är de lördag och då är de maskeradfest, som jag bruksar hålla runt Halloween. Men Malin tog över i år och de är rätt skönt har så mycket annat o tänka på . Adde o Filippa är på ridskolan o jag jobbar. Ska träffa killen med lght sen vid halv 4 a ev få nycklarna samt vart jag ska skicka inbetalningen till hyran. 

Sen hem svida om inför halloweenfesten.  Ska bli trevligt . Tänkte ta lite kort på lyan sen får ni se sen.  Nu lite kort från kryssen. Tog inte så många faktiskt . 

Första stoppet på bussresan
Syster
Mee
GITTAN O Helena
HALM SJUNGER
Dans
Skåningarna
Killen i bandet skåningarna
Syrran o sångaren
Mer dans dagen efter
Bandet
Min planka mums.
Emelie blir inte glad för denna bild hihi. Kolla på maten:)
Mys på Pinocchio

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0