17 januari

Jisses hinner inte med , januari som är en månad som verkligen kan vara seg för många, men själv har jag ett födelsedagsbarn denna månad samt hennes pappa som fyller år bara 2 veckor efter , så de blir en del planerande. 

Vi har kommit fram till att hennes 10 e födelsedag ska vara pyjamasparty med de vänner/klasskamrater hon umgås mest med.  Vi brukar bjuda antingen alla killar/tjejer eller endast  tjejerna.  
Men denna gång ville Filippa bjuda de hon umgås mest med . Så 8 st tjejer plus en kille har Filippa bjudit . Ngn kommer sova över än vet vi ej hur  många  men max 4 har vi sagt . Blir lite trångt annars . Men kan klämma in 5 st i hennes rum har en ffamiljesäng plus dubbel uppblåsbarmadrass. Så de blir toppen .

Pizza är tanken de blir , köper eller gör egna så slizar vi upp dem . Lekar kommer de bli som Filippa och hennes bästis får komma på . Jag och Adde är lekledare :))

Ska bli kul , vi har alltid haft kalas borta annars på typ Stellas Leksand eller haft kalas med andra som fyllt år i klassen . Så detta är första gången vi har hemma.  Samtidigt har vi flyttat från landet till stan i en lägenhet så de blir närmare för alla också . 

Annars så händer inte mycket, söker jobb och dagarna rullar . Är ju arbetssökande igen för jag fick inte fortsätta min provanställning.  Idiot till verksamhetschef som inte gjorde sitt jobb. Samt så upp min anställning fast jag vet jag gjorde ett bra jobb . Men jag är en person som säger vad jag tycker är rätt eller fel . De kunde han förmodligen inte ta . Tänker inte låta människor som inte kan tala för sig själva låta sig  vara som fångar eller inte få den livskvalitén de ska ha . NÄ har redan kontaktat IVO ang detta . Så hoppas de gör en tillsyn , har medelat en del andra med som högre chefer på fötetaget mm . 

Kan säga till de boende fördel är att verksamhetschef fått sluta, samt en annan tagit över så kanske blir de ordning . Men personalen behöver ses över då jag får höra OROANDE saker från en fd kollega . Så jag hoppas för de som bor där att de blir ordning.  Ingen chef ska komma o säga jag inte Gör mitt jobb , för omvårdnad och vårda andra är de jag kan till 100% om Jag så vore blind o döv . De kan ingen säga annat för de är de jag kan . 

Ja så så är det , alltså består mina dagar just nu av , kolla mail , kolla jobb, kolla annonser i tidningen. även blocket på andra ställen på internet , så jag är inte helt utan o göra .  Ska till Abf för samtal den 23/1 de hade ingen tid innan . Inskrivning har jag gjort på nätet , ringt ang arbetsgivarintyg har jag också gjort . Sökt en del jobb och skickat in , fixat utv samtala tider för  sonen och dottern ( 10 åringen ) de andra är stora o klarar de själva ☺ de behöver inte ha med mamma längre , de blir ju 20 resp 27 i år , och jisses känner mig gammal 🤣. 

Försöker även hinna med och träffa kompisar gamla som nygamla igen . Så de är kul, skulle till huset och röja idag egentligen, men snöoväder och en hals som svullnat upp , så känns som de kan vänta en dag till.

Så mig går den ingen NÖD på ännu. Den som lever får se hur framtiden utspelar sig . Ha en riktigt härlig Onsdag , dax att värma på kaffet för 2 a ggn 😁🍵 hade suttit fint med ngt gott till 🍰🍮 men nä de får bli en enkel kopp hederligt kaffe.  

Tjing kram på er / Kerra 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback