24 januari

Veckan startade med utvecklingssamtal för sonen . Han fick en extra lektion i svenska plus när måtten är klar så ska han börja praktisera på tisdagarna på Coop forum, där ska han även sommarjobba i sommar så blir toppen.  

Igår var jag på inskrivningsamtal på arbetsförmedlingen.  Har en bra plan  för framtiden så hoppas den håller sig som jag vill.

Sen blev de en fika hos Gunilla och vidare till oss på öppet hus för de olika avdelningarna ifall man är intresserad av sommarjobb /vikarie ev jobb . 

Sen hem och slocknade på soffan på kvällen 🙄 vid 20 blev de mandelmanns med Filippa.  Vi älskar de programmet.  Efter Filippa på sig kollade jag på amerikan horror story där Lady Gaga har en roll . Väldigt sensuell sådan 😂😁 .

Adde har varit i huset sen i söndags.  Han kommer hit om en stund . Ska fixa lite mat sen blir de Sveriges mästerkock klockan 20:00 .

Imorrn har Filippa friluftsdag och ska åka skridskor , tyvärr har all snö regnat bort under natten och dagen samt blåser som attan , själv gjorde jag en vurpa i morse . Fick skav på händerna , en kille såg mig och fråga om de gick bra . Ja ja så pinsamt.   Men tacksam för han fråga. 

Så skönt  Filippa till Billingen imorrn kl 9:00 skönt med sovmorgon för oss båda . 

Fredag blir de röj här då Filippa ska ha kalas på lördag med en del övernattade gäster.  Pyjamasparty blir de samt pizza och en hel del lek och bus . 

Sen får de bestämma om de vill se film eller data eller vad de vill efter kalaset är slut.  Blir mellan 7-9 som kommer . Så de ser vi framemot . 

Sen är de även ridning på lördag då ska vi hämta Vanessa som ska sova över och komma tidigare för kalaset . Så kan hon vara med i stället och se Filippa.  

På söndagen ville Filippa hänga med på handboll vid 13.00 så de får hon göra . Ser framemot helgen och Filippa som blir 10 år på lördag . Sätt in annons i tidningen , nu ska jag fortsätta med min serie . Tjing 😘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback