Längtar till flytt

Nu händer en heldel , huset är klart och ligger ute för visning . Den 29 kommer några och tittar . Hoppas på de bästa med försäljningen . 

Idag skulle jag ut med Anette , men sprungit på toa inatt så de blev att stanna henna . Vilket är surt då jag sett framemot detta . De var sålämge sedan vi sågs och har massor att prata om . Men men inte mycket att göra . Energin är att ligga i soffan och spela spel på mobilen eller kolla runt bara . Planerar i huvudet inför flytten kollar möbler mm , de kan jag typ göra . 

Har funderat vad jag vilk ha för soffgrupp på nedre plan i vardagsrum och de öppna köket  . Funderar på chesterfild soffa de är så snygga .  Vi får se vad de blir . 

Filippa är och rider just nu , så de kommer hem om ett tag . Vi planerar även hennes födelsedag som är om ca 1 vecka . Bjudit hem addes släkt samma dag hon fyller . Filippa vill ha pastasallad och kallskuret till detta . 

Då hon blir 11 år så blir det inte mycket leksaker längre , typ inga faktiskt 😂 men hon fick igår när vi kollade utförsäljningen på toys are Us så hittade jag ett gulligt ägg med en liknande furby figur , den hette hatchimals som knäcks mm . Rolig sak så den blev det . Kostade 600 i vanliga fall så blev 300 så de var okej . 

Sen har gon önskat sig , ny mobil lagga paddan samt bucket list , addidas träningsbyxa /tights till gympan , Ridväst ridstrunpor sims spel och vip på något annat onlinespel 😂 ja de börjar bli stora nu som sagt . I julas fick hon endast kläder nästan och ett teleskop samt smink 😀 De uppskatta hon . Kläder kan man ju även köpa med nu till födelsedagen . 

På måndag har vi visning på denna lägenhet , den 1/2 ska Filippa och Noel ha kalas  ihop . Sen blir de studier srudier och packa , ska bli härligt . Redan kollat upp höstens praktik , de är inom socialtjänsten så de aka bli kul och en erfarenhet . 

Den 28/1 kör vi även igång för äta ryt och må bra . Tänka på hälsan mer . Kommer bli bra denna vår . Slutar skolan i maj typ 25 eller ngt , börjar den 5/8 igen sen , så nöjd med denna utbildning jag går och fantastiska klasskamrater .  

Men nu dags för vila , nu blev jag trött 😂 trevlig lördag på er , här blir de vila och vara i soffan typ . Adde skulle visst på hockey , hade jag missat , Filippa ska ev med också . Tjing 

(null)

(null)
(null)

(null)

(null)


Äntligen

På tisdag kommer mäklaren och ska fotografera inne i huset . Då vi tömt en heldel så har vi fått freestyla lite med det vi har kvar i runnen osv . 

Besiktningen gick över förväntan , inga direkta fel osv , han tyckte vi satsat på rätt saker då huset ändå är över 100 år . Så känns jätte bra . Klart de finns lite småfix men vi har gjort de största av arbetena som de kräver , utom takbyte då . 
Annars har vi bytt kök och då har vi även bytt rum på köket till vardagsrummet , så de gamla köket blev ett sovrum . Utbyggnaden som hade 2 sovrum innan blev ett vardagsrum . Toaletten är renoverad , el är bytt i nästan hela huset utom hallen , men allt är förberett och framfraget inför det . Ny kyl/frys diskmaskin samt ny tvättmaskin . 
Altaner finns i alla väderstreck så sol hela dagarna . Övervåningen finns 2 sovrum och ett allrum de är endast tapetserat , golven är i trä och okej . Men jag själv skulle byta dem om jag bodde  kvar . 

Sen hade vi även energi deklaration den var normal så de var bra . Ville man spara lite kan man sätta en värmepump , de hade vi när huset köptes men den paja så vi slet ut den . Alla fönstrens är även bytta och en säkerhets dörr har vi med . Taket på inglasningen är bytt träd på tomten nedsågade då de var dåliga osv .

Finns massor av potential för en ny ägare som orkar fixa vidare på huset . Då de finns massor av potential verkligen .  Nu ska jag snart åka och städa de sista i hallen inför kommande fotografering . Sen hoppas jag på de bästa att vi får de sålt och gärna få lite plus med hade hunnits varit fel . 

Trevlig söndag :)  (null)
Sovrummet fd kök 
(null)
Allrum uppe 
(null)
Sovrum uppe 1 
(null)
Mer sovrum 1
(null)
Allrum från sovrum 1 
(null)
Litet sovrum / kontor 
(null)
Mer lilla sovrum/ kontor 
(null)
Fd sovrum som nu är vardagsrum 
(null)
Andra änden på vardagsrummet 
(null)
Kök fd vardagsrum 
(null)
Köksplats
(null)
Mycket bänk yta 
(null)

(null)
Nya kylen och frysen 


11 dagar

Nu är det nytt år och man ska försöka vända på saker som inte varit så positiva innan . Nytt år nya mål som alltid . 

För mig har det varit väldigt gott att ta mig något glas vin då och då . Helgerna säkrat upp med en BIB . 
Men som jag sagt till mig själv , sluta med att ta dig något glas bara för att , utan gör det när de är fest och något annat man vill fira . 
Så nu är jag inne på dag 11 utan alkohol vilket känns helt fantastiskt . 2 helger utan , när hände det liksom ? Låter som en alkis men jag var och är medveten om konsumtionen som jag haft . 

Det var längesedan jag ens haft ngn vit vecka , ja vi pratar inte månader här 🤪 utan vecka . Men de känns otroligt bra och visst har tanken kommit att köpa en flaska vin, men sen nä varför liksom . 
Nästa helg ska jag ut med en kompis , då kommer jag ta mig ett glas bubbel för att sen ev köra alkoholfri öl eller drink ute . Så onödigt att ta för mycket när man inte behöver . 

Det andra är att den 28/1 ska jag och några ur familjen peppa igång varandra för en vikt- nedgång . Vi kommer köra fram till 8 april vilket blir 10 veckor . Så de är jag taggad på . 

Vi håller även på med huset som ska säljas , detta är sista helgen innan fotografering så det kan komma ut nästa vecka . Hoppas på att de blir sålt nu så vi kan börja om på ny kula och slipp ha ett hus som hänger över oss . Även om de blivit jättefint nu så känns de rätt att sälja . 
Nu ska jag strax bege mig till stallet med Filippa , hon övernattade hos sin kompis Vanessa igår . De var på arenan badhuset och hade det skönt . Sen övernattning hos henne . 
Så till er alla ha en underbar lördag , det ska jag ha utan alkohol :)  (null)

(null)


2019 är här

7 dagar in på nya året . Jullovet är slut och min skola började idag igen . Känns skönt att återgå till normala rutiner igen . 

På nyår så var vi hemma och bara tog det lugnt , åt och drack gott samt spelade spel och kort .  Min dotter och hennes kille var här och jag och gubben samt Filippa . 
Ett härligt och lugnt avslut på året , De senast åren har vi varit hemma , bara familjen . Njutit av lugnet . Rätt skönt faktiskt . 

Idag har jag både hunnit till verkstaden och bytt lampor på bilen samt besiktat den så känner mig nöjd över detta . Bilen var UA så ännu bättre . Var i skolan och var även till komvux och kollade ett betyg jag skulle hämta . Men de var ej klart ännu, så de skickar hem det . 

Snart är det lite film , sen sova , skola imorrn igen . Härligt , kanske blir det jobb på eftermiddagen , vi får se . Trevlig fortsättning på nya året 2019 😘❤️ (null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0