Äntligen

snart e kl 14.00 då ska jag hämta Filippa, skönt saknar min lilla plutta hehe, skönt att vara själv ngr timmar men nu ska de bli skönt att få hem henne.

Idag har de inte hänt ngt alls, bara slöat skönt de med, imorrn jobbar jag natt så då får man sova ut lite. Hoppas på att mattläggaren nu kommer och lägger in mattan inne på toaletten, grr tar tid alltså :(

Addes polare är nu friskskriven iallafall, men han lär väl inte komma försen nästa vecka och börja kakla kan jag tro:( vilken tid jisses hade man vetat de så.

Annars händer inte mycket denna vecka, inget jag planerat iallafall, barnen är hos sin pappa och själv ska jag njuta av att inga måste ska göras hoppas jag, hehe. Ta en fika eller två med polarna som vanligt blir de väl, vi ses ju oftast en ggn i veckan tjötar skit och tar oss en kopp kaffe. De är alltid trevligt.

på fredag ska jag på klädbytar dag, lämna in massa skit man har och behöver bli av med, sen lör har jag två barn som krockar i fotboll Terese har poolspel i Våmb och Christoffer börjAR  sin match vid 13.00 förhoppningsvis har Terese slutat sitt vid halv 1, men Pierre skulle ta henne så jag kan åka iväg med Christoffer på fotboll.

Söndag ska Christa ta barnen på snövit musikalen kul :) gav henne lite tips om öppna eget, hehe tycker hon kan dra i trådarna lite så vi kan bli en privat enhet, ska prata med en läkare  på jobbet om ev underlag för detta (NYFIKNA?) haha. Finns många ideer man har om öppna eget, men de e mycket som ska klaffa osv, speciellt om man ska fortsätta inom vårdsektorn, men detta behövs tycker jag så vi får väl se, Christa gillade min ide så man e inte helt ute och seglar :)

Nä dags att hämta Filippa, hon var ledsen imorse då Adde lämna henne, stackarn...

Ha en trevlig dag...


uppdatering helg

Ja tiden springer iväg som vanligt hinner knappt blinka, I fredags lämna jag Filippa vid halv 8 lite ledsen blev hon allt, men för övrigt under dagen hade de gått bra. Hon tyr sig tydligen mycket till Eva hennes inskolningsfröken. Lite oroligt blir de när hon ska äta, då blir hon lite ledsen när man ska lämna den trygga leksalen.

Men annars gått kanon bra, imorrn lämnar jag from kl 9.00-14.00 så kommer hon gå de närmsta 2 månaderna, mån,tis och torsdag.

I fredags hade vi utb dag med jobbet vi var på residentet i Mariestad, dagen gick fort, men segt när man var uppe kl 6.15 sen ut på kvällen var rätt trött på kvällen när jag var ute, så typiskt mig alltid och bli trött. Stressade hem och fixa mig byte om mm, hade Cilla med mig hem så vi drog ngr öl här, sen fick Adde skjutsa in oss.

Hämtade upp Camilla i ryd, sen bar de iväg till stan. Vi hamnade på tivolit hehe, åkte lite karuseller, de var kul, sen gick vi vidare  kollade läget åt en bit mat, ris& kyckling med grönsaker& jordnötssås mmmmmmmm gott.

Gick in på Harrys sen de var öppet mellan bogrens och Harrys premiär för Minnenas afton 28+ samt att harrys hade premiär för taket, de hade öppnat upp en våning upp, som var till hälften ute till hälften inne, de var helt okej.

Träffade Lasse och Micke tjöta med dem lite, trevligt inte alltid man ser dem ute. Åkte hem vid 01:10 bussen en extra insatt buss pga matfestivalen, de var ju tur de, hehe. Orkade helt enkelt inte vara kvar, pga  tidig upp ggn samt rätt lugnt med drickandet så känndes de skönt att komma hem i tid.

Lördag sov jag ut ända till kl 13.00 Adde hade maten klar när jag kom upp, gött. Drack kaffe efter maten sen kom Tore som skulle hjälpa till och svetsa ngt i pannrummet. Åkte till jobbet snackade med syrran i mobilen. Slutade kl 22.00 på lör kväll, pizza blev de på kvällen de var gott de, hehe.

Åkte hem satt lite på facebook, sen la jag mig runt 23.30-00.00 ca sov dåligt, upp kl 06.00 fixa sig åka till jobbet söndag morgon. Sluta vid 16.00 hem sa hej och Cyklade till Värsås Ip Christoffer spelade fotboll vid 17.00 såg på det, de vann med 5-1 tror jag de var, hehe tjöta med Pierre under fotbollen så missa väl lite. Chris gjorde 2 mål igen så de var bra kämpat, en bra match igen alltid lika kul och se lagets kämpar glöd och samspel.

Sen bar de hem, gav barnen en liten slant så de kunde köpa ngt i kiosken, standard på match hemma o borta hehe. Sen cykla jag hem, Adde hade maten klar, köttfärsgratäng mm gott var de.

Efter de så bada jag Filippa och tvätta lite, sen kom jag på att fasen ska ju ha tidningen idag då svenska hjärtan säljs, en favvo serie när den gick förr om åren. Gav Filippa välling la henne för en liten stund sen och nu ska jag fixa kaffe.

Så nu säger jag tack och hej för denna helg....see u...

kass bild men jag e där iallafall haha Cilla & Camilla SES LITE  med.

Ensam hemma

så skönt, de var riktigt längesen man var helt ensam hemma. Lämnade Filippa på dagis redan vid 7.30  för  idag skulle hon äta frukost. De var många barn som var sjuka idag så de var bara Filippa och en kille till som kom. Ngr fler kommer säkert under dagen.

Filippa har nu förstått att mamma & pappa försvinner under dagen, så idag ville hon inte släppa mig ursikte, tydligen inte med Adde igår heller när han vinkade på henne fast han var kvar, då trodde Filippa pappa skulle gå, stackarn.

Men annars går de bra, jag gick vid en kvart i 8, så ska jag hämta henne vid 13.00 sen, lämnnade även Filippas vagn där så hon kan sova iden om de behövs.

Åkte hem, käkade frulle, läste tidningen, kollade in facebook och farmville haha, fick även ett medelande från siba om min kamera, jade dröjer lite till, men hallå vill ha min kamera NU fattar dom de eller. Har redan missat en fördelsedag och Filippas inskolning pga de tagit sån tid och nu missar man ta kort på matfestivalen med :( grrrr

Våran kyl & frys har heller inte kommit hur länge ska man behöva vänta???

Ska in till jobbet runt 11.00 ,  även besöka bolaget och  upp till elins esplanad o kolla  kläder.  :) till ut ggn imorrn :) Vill ha ngt nytt. Nä nu ska jag passa på och njuta vidare av tystnaden.

ps toa renoveringen dröjer ju, han som vi får hjälp av har väl jobbat för mycket så nu har han njursten och fick åka in igen till sjukan, hehe trevligt de här, varför ska alltid saker hända oss så de tar 200 år innan ngt blir klart, bara 3 e veckan nu vi är inne på, tur ungarna har mycket gympa och fotboll så de kan duscha där, Filippa får bada inne i tvättstugan i badkaret där, (hennes balja) Adde duschar på jobbet även jag med på mitt, får åka dit när man måste duscha som tur var blir de ingen omväg nu när jag ändå lämnar Filippa istan hehe.

Kan även duscha hemma och använda uteslangen de funkar de med, nä nu ska jag njuta av tystnaden, Hej hej

Onsdag

Ja då har vi kommit till mitten av veckan, tiden går så himmla fort, igår lämnade jag Filippa på dagis sen begav jag mig till stan för att fika med Cilla, Camilla var där en sväng också så vi tjöta lite om matfestivalen, Ska bli kul.

Sen kolla vi lite affärer, köpte ny skolväska(puma)  till Terese och gympa påse (puma), samt ny skolväska till christoffer så nu har de fått nytt av de dom behövde , Teres ska ha träningsbag till fotbollen så får kolla på detta med. Sen efter stan hämta jag Filippa .

Hon var sovandes liggande i fröken (Evas famn) hehe de hade gått bra ute och allt, men sen vid maten så hade hon blivit lite ledsen. Blev väl mycket med alla barn samt vi inte var med heller, var ju första ggn hon åt också. Men hon hade ätit sin "soppa" och lite på knäckemackan samt 3 påläggsbitar haha. Sen skulle de testa och sova på madrass men de gick inte, sen ville hon inte sova alls, så de gick ut så de andra barnen fick lugnt de letade efter en kärra men alla var upptagna, så de blir att ta med våran nästa ggn de blir sovtime, imorrn alltså.

Då kan hon få sova  i sin vagn så kanske de funkar bättre. Sen åkte vi hem fixade mat, sen bar de iväg på fótboll Christoffer spela, de är kul och titta på dem för de har blivit så duktiga, bra samspel och shysta passningar kul att se faktiskt.

De vann mot ulvåker så de var kul 6-3 Christoffer gjorde 2 mål snacka om stolt morsa hehe. Sen var de hem, barnen skulle ha lite kvällsmat och sen varva ner själv när de är lugnt och alla barn sover, skönt.

Idag så händer de inte så mycket, ska röja lite Christoffer får hem en kompis direkt efter skolan som vanligt haha, Filippa ska på dagis i efm, mellan halv 2 och 15.00 men då får Adde åka de blir och vara med på mellanmålet. Egentligen skulle jag till jobbet och kolla schemat, men får ta de imorrn nu när Chris ska ha hem kompis med.

Sen i kväll är de träning för Christoffer , men de kan han cykla iväg själv på, hoppas golvet blir lagt snart inne på toaletten för de tar sin tid detta, tråkigt. Han vi får hjälp av har åkt på njursten så de e bara och vänta. Men Adde har varit kanon duktig han har ju hållt på en hel del själv och rivet hela toaletten istort sätt själv och sen börja bygga upp den från grunden, så de har hon gjort. Nu ska de lägga matta och kakla, så Adde har verkligen varit duktig.

Från att inte gjort ngt alls själv tidigare, till att tapetsera själv, bygga vägg själv och nu riva och börja bygga upp toalett de är inte illa, känner mig faktiskt lite stolt över honom att han är så duktig. Puss på dig min sötnos....

Nej nu ska jag lägga Filippa en stund sen fixa vidare här....

Trevlig Dag...

Inskolning fortsätter

Ja då var vi där i 1 1/2  timme idag, var bara att ta av sig kläderna för att sen ta p mer än 1 timme innan vi åkte hemmåtå dem. Vi var ute i lite igen, Filippa drog i dóckvagnen, gungade, gick på upptäcksfärd helt orädd, hehe. De hade även frukt stund ute idag mysig när de var soligt och skönt:).

Filippa somna i bilen på hemvägen, så nu ligger hon i sin säng och sover och jag njuter. Passa på och ringde min chef, jag går upp i tid innan jul redan slutet av sep den 28 börjar jag 65% kors va? haha inte mycket men lite bättre för då kan jag få in filippa en dag till i veckan på dagis blir så bökigt annars, sen så gör de trots allt nästan 3000 kr i lönehöjning, så de jag får ut mer äts upp av dagisräkningen men de gör ju inget  då förlorar jag heller inget på det.

Sen efter jul så börjar jag 75% så har jag börjat lite försiktigt, hehe vill jobba mer än bara helg och natt nu, Vill jobba dag tid som alla andra normala människor haha.

Nej nu ska jag passa på och njuta vidare....Ha en bra dag.

ps Terese ramla på cykeln idag då vi cykla till skolan, vilken vurpa hon gjorde stackarn. Slog upp knät och gjorde illa handen, får hoppas de blev bättre under dagen. Hon skulle få plåster av läraren, men hon var vid gott mod då jag  lämnade henne Får se sen hur de gick.. hej hej.

Christoffer 9 år

Ja då var de nästa man på tur och fylla år, Christoffer fyller 9 år tiden går otroligt fort. Ännu vid denna tidpunkt för 9 år sen är han inte född, utan han kom 21.54 Hade istort sätt kommit in på förlossningen vid denna tidpunkt.
Dagen började med att han fick sina presenter, fotbollsväska, wii spel , 6 spel på xbox, samt xbox 360, penn&sudd set.

Han var ngt nöjd haha, har spelat hela dagen istortsätt, sen kom Pappa(Pierre) med sin nya tjej Erica och hennes 3 barn Simon, Elias, Jakob, Christoffers kompis Erik kom också. Emelie & Tobbe kom de hade köpt en massa godis haha, ja då har han ett tag. Christoffer hade fått skor av Erica och barnen, samt choklad. Ja Pierre var också med på de:)

Av Eric fick han backogun ngt nytt som kilalrna gillar att få...hehe.

Lyckades med marängtårtan den vart god, hade köpt marsipantårta till Christoffer med, massa bullar & kakor fanns också. Sen efter ngn timme åkte alla hem utan Eric som varit här hela dagen. Han åkte hem vid 20.00.

Adde har varit jätte duktig han har satt upp väggen i badrummet hela fm och hela kvällen, nu monterar han på cykel sadeln till min cykel så jag och Filippa kan cykla med barnen till skolan imorrn.:)

Till mat åt vi köttfärslimpa jag gjort, de e ju så gott , Filippa var mindre förtjust. Sen fyllde jag badet åt henne inne i tvättstugan, så hon fick bada av sig allt kladd från maten hehe.

Nu är det snart läggdags för barnen här, Filippa sover redan så skönt att hon somnar tidigt. Sen har man en skön stund
framför tv:n.

Filippas tider för nästa vecka på dagis är

Mån 9.30-11.00
Tis 10.30-13.00 (jag går vid 11.00)
Ons 13.30 - 15.00 (lämna)
To 8.30 - 13.00 lämna
Fre 8.30 - 13.00 lämna

Sen börjar hon lite special tider då jag jobbar så lite så hon får komma in ändå trots jag inte jobbat, skönt det.

Nej nu är det uppstyrning av barn samt packa gympa kläder för morgondagen..

Trevlig kväll...
 

Helgen snart över

Adde koller på ARN  och jag sitter vid datan, ovanligt? haha  (NOT) Har slagit in Christoffers presenter, hoppas han blir glad. Blev ett xbox till honom med lite spel (köpte beg) av en kompis som bara haft de i 6 mån så garanti är kvar och allt plus den var chippad mm så de var ju smidigt. Fick nya microfoner med kanon då kan vi äntligen köra kareoke haha  ngr spel som indiana jones och kungfy panda, fifa samt 2 till. Tror nog han blir glad.

Sen har jag köpt en fotbollsbag då han inte haft ngn, lite pennset till läxor, en liten slant  och ett wii spel från Adde sportsresort en massa olika spel i ett. Christoffer har inte önskat sig ngt så man vet ju att de man köper är spel, så nu har han playstation 2, wii och xbox 360, bara nintendo ds som fattas och en laptop haha, jo och en widescreen ja de får komma de övriga födelsedagarna och julklappar till dem, nej skämt o sido.

Har bjudit hem Pierres och hans nya tjej Erica imorrn på födelsedags fika, samt hennes 3 barn, Eric Christoffers bästis kommer också, sa att han kunde komma på födelsedags fika, då sa han jag ska ge dig en av mina dinosarier jag har så många, lite gulligt var de allt :)

Sen under dagen har vi haft besök från Mariestad Addes vän  Magnus med dotter Klara kom hem, jätte kul, Filippa och Klara kom bra överens. Så kul och se dem leka lite eller bara vara i närheten av varandra, barn i denna ålder leker ju inte riktigt med varandra än. Så detta får bli en vidare utvecklign för Adde och hans polare Magnus  och Eric för de har ju barn alla 3 nu, kul för dem.

Annars har dagen varit lugn försökte fixa marängbotten, ja de gick åt pipan, sen gjorde jag en till gick inge vidare då heller, så ska försöka en sista ggn imorrn och hälla sockret långsamt, haha. En del kan de här andra inte. Jag e väl den som INTE kan.

Nä nu ska jag kolla vidare på verminators de är rätt intressant, skadedjursbekämpare hua...

God natt med er
 
 Filippa leker


 myser i hamocken


Trött trött


Då har man jobbat första natten efter sem, gick kanon var lugnt och skönt. Jobbade med bengan vi bara skratta hela natten, ja jisses. Trött som fan idag då man bara fått sova lite.

Adde var till banken, jag var för trött att följa me, de var inga problem med att låna pengar, men de har ändå ett möte så svar får vi nästa vecka även om de verkade posteivt så vågar man ju inte  tro än till 100% försen man vet helt säket.

ringde mediamarket kollade när vår kyl o frys skulle komma, ja den var ju restnoterad och får väl vänta en vecka till eller 2 kul.  annars har jag gjort minsta möjliga. barnen kom idag terese har kompis hemma o chris drog till kompis skönt när de jämnar ut sig lite.

snart dags att lägga filippa...få lite lugn här skönt.

uppdejt inskolning filippa

adde var iväg med filippa på torsdagen, han var med en halv timme inne sen fick han gå iväg. hade gått jätte bra trots adde ej var där. nästa vecka blir de fler tim och lämna helt både tor o fre från halv 8 till 13.00. kanon...ps har filippa i knä där av ej stora bokstäver på namn mm.  ha en trevlig kväll

Grattis på mig själv :) 37 år

Ja då var man 37 år då, dagen började med att jag åkte iväg till Tibro på ansiktsbehandling under 1 timme, såååååå skönt, sen hämtade jag tårtan och bullar & kakor. Åkte hem Emelie hade fixat iordning hemma lite, gulligt tänt ljus lukta gott mm.

Adde kom med Filippa från dagiset, fick jätte fina röda blommor av honom, vet ej vad de var för ngn sort. Vi fikade Jag Adde Emelie & Tobbe, av Emelie & Tobbe fick jag choklad och örhängen (stora runda) önska mig de av Emelie ;)

Sen åkte de vidare efter fikat, tjöta med syrran i telefon, sen kom Ulle fick en vinare av henne (gott) satt ute i solen och njöt av värmen kanon väder.

Sen fixade jag mat till mig och Filippa, väntade att Vicky skulle komma men jag ringde och sa de var bättre de kom imorrn pga hon var på bb hos sin syster som fick barn samma dag som mig så kul :) alltså på min födelsedag :) grattis Sarah Agnes & Fredrik till lilla Gustav. Fick en stor fin blomma av Vicky & Anki samt en äppelskärare :) de kom och fika på torsdag efm, trevligt.

Stack iväg till Fotbollen de var match dag Terese spelade, trevligt att återse alla föräldrar efter uppehållet. Sen var de dags att dra hemmåt kl var ca 20.00 la Filippa , Då fick jag äntligen min present hehe. En ny cykel röd jättefin med nybarnsadel sits till Filippa så nu ska här cyklas :) Blev jätte glad då jag sagt jag ska köpa en men aldrig blir av.

Sen kom även mitt vitrinskåp och två lampor idag som jag ska ha i vardagsrummet...lovley.

Dagen avslutas med en god bit mat Adde slängde ihop, färsk PASTA med tonfiskröra och en massa grönsaker i så gott var de. Samt ett glas vin som avslutning på en kanon trevlig dag med många som ringt och grattat mig samt alla på facebook som sagt grattis, jätte kul kram på er ALLA.

Uppdatering inskolningen med

Det hade gått bra, Adde sa att Filippa inte alls var lik en virvelvind idag utan de hade gått lungt och sansat till, lek med lek
sakerna kollat in de andra barnen, Eva byte blöja på henne, samt en annan fröken vid namn Nette bar henne lite ute när de var utelek. Filippa ville gunga först men sen ångra hon sig och gick till lekstugan.

När de var dags för Adde och hon att åka hem så ville hon INTE åka, hon verkar tycka det är kul på dagis och de är ju skönt. Så imorrn ska jag sova ut pga då är det jobb på natten sen bvc kl 11.00 så ligger väl lagom till en kvart över tio, mumma skönt och få sova så länge..

Så min dag har varit en kanon dag med fint väder många vänner som grattat mig och de var kanon trevligt, Vicky och Anki kommer och grattar mig imorrn sa de, välkommna då.

NU SKA  jag lägga mig och läsa är riktigt trött....

God natt och tack för idag!!!

virvelvind....

ja jisses Filippa är ett riktigt yrväder, hon plöjer rakt fram bara inga hämningar, phu man vet att man lever när hon är i närheten, ska nästan bli skönt att börja jobba och få lite egen tid. Idag var jag på inskolning en timme de var ute lek Filippa låg i hänggungan ( kompisgunga) i ca 20 min och njöt, precis innan de gick ut var de frukstund.

Sen när Filippa var klar så tog hon en tur på rutchkanan och hittade dockvagnarna som hon gick med, samt lekte i sandlådan sen hade timman gått, dags att åka hem, Emelie hos tandis, jag åkte hem la Filippa.

Sen kom Anette och hennes lilla hund Mimmi (valp) så söt så, våran katt Sessy och Mimmi lekte lite var kul. Katten var större än valpen...hehe.

Sen kom Adde måla taket en ggn till på dass, hej hej och en slurk kaffe innan han försvann, ja gick väl relativt fort med målningen. Emelie & Tobbe kom med katterna, de stannar tills imorrn.

Annars har de inte hänt så mycket mer fixa mat ris,kyckling & kantarell sås helt okej :)

ska fixa lite kvälls mat till Filippa nu hej hopp

Vilken lång dag

Ja fy rinnande snok, ont i kroppen och halsen som svullnat upp o gör ont allmänt halv seg. Låg halv däckad i soffan Filippa fick se film, hon låter också lite täppt i halsen :( jag låg o slö titta. Var ju tvungen o göra mat med, ja de blev pannkaka x 3 hade två påsar mjöl var av båda fanns mjölbaggar i :( kul och jag som fixat smet o allt, bara slänga, åka till mackan halv dö, köpa ägg, mjölk mer mjöl, får sanera skåpet iofs adde har haft storstädning för inte så längesedan :( ja ja får kolla upp detta äckligt med mjölbaggar ju.

Sen så fick jag till pannkakan och Filippa åt med god aptit, sen var de blöjbyte och rengörning och sängdags, jag la mig en stund själv var tvungen att vila, vet ju inte vart detta leder, kanske e jag bättre imorrn eller sämre? tråkiga är jag har ju inskolning med Filippa :( Adde jobbar dag imorrn pga de ska jobba med toaletten imorrn efm. Så han kan ej gå.

När jag låg i sängen så kände jag att de blev lite jobbigt att andas, ja halsen tjockna till lite mer, så jag var tvungen att gå ner och fixa the, tyvärr hade jag ingen honung hemma :(

Sen när jag skulle steka pannkakor som jag fick göra 3 ggr ja inte steka men smet, så tappa jag salmbärs burken på golvet, skvätt så var de sylt överallt :(, vilken dag.

De som var posetvit var att mitt smink från yvesrocher kommit :) jag hämtade de i samma veva på macken, har ju ngr favvo märken från yves :) colour natur är de jag köper mest av men även billigare varianten av luminell osv pga snygga ögonskuggor och nageleack.

Fick hem detta, Mascara, kajal,läpppenna,2 nagelack i silver och rosa,r) 2 ögonskuggor kastanj och silver, rouge ( aprikos) 1 läppstift (korall) 2 st gloss en mini jordgubb och ett i violet, ring och armband jätte fint set (gratis) 4 parfymflaskor (miniatyreer) ja det var de, allt för under 500 spänn,billigt tycker jag. Så nu har man nytt smink och inviga toaletten med...haha.

Adde kom bara hem, sa hej och börja måla taket inne på toan, jaha hej hej tyck lite synd om mig de gör jag ju själv :8

Nä mer the och sen soffan lägga mig tillrätta se om de är ngt på tv, blir tidig säng ggn idag var ju vaken tidigt idag :)

Natti natt

Första inskolningsdagen

vi gick upp ca 7.30 för att åka till Karstorps förskola kl 9.00, vi åt lite frukost och Filippa fick på sig nya kläderna för dagens premiär på dagis, ett par tights med prinsessor på samt en rosa långärmad klänning med ett hjärta i glitter stenar, så söt så.

När vi kom dit tog Eva inskolningsfröken emot oss, visa vart vi föräldrar kan hänga av oss och vart Filippas plats kommer att vara där hon ska ha sin jacka och skor. Sen gick vi runt och kollade jätte stora härliga lekytor för barnen, Filippas avdelning heter safiren, de finns totalt 5 avd så 90 barn finns på förskoloan rätt många alltså.

På safiren kommer de gå 18 barn, Vi träffade en annan flicka och hennes föräldrar som också började skola in sin flicka, Vanessa hette hon, lite kul då Filippas kompis hemma heter Vanessa. 4 tjejer som är födda januari 08 kommer att gå npå safiren så de är ju jämngammla jätte kul.

När vi väl kom in på avd, så fanns de ett lek/vilrumnär de ska vila, alla barnen får egen märkt madrass med kudde och filt, pga hindra bakterie floran kanon bra tycker jag :) ett stort lekrum med soffa och kuddpöl på golvet den la sig Filippa i med kuddarna från vilrummet och mös, sen kollade hon in alla andra leksaker hon var som ett yrväder och fann sig väl tillrätta, lite lustigt tyckte vi, men iofs så var de bara vi där med fröken så de är ju inte konstigt.

som sagt senare kom de en annan flicka som hette Vanessa med föräldrar, Filippa verkade tycka de var kul och dela med sig lite av leksakerna, sen var vi bara där en timme så var de dags att åka hemmåt igen.

Inskolnings tiderna denna vecka ser ut så här

Mån 9.00-10.00
Tis 9.30-10.30 ( Tandis 11.00)

Ons 8.30-10.00 (Tibro ansiktsbehandling 9.00) Ngn fyller år ;)

Tor 7.30-9.30 (Bvc 11.00 + jobba natt )

Fre ledigt då vi ska iväg på möte med banken 9.00 samt barnen kommer 13.00 hoppas få sova ngt efter natt jobbet med...hua vilken dag detta kommer bli...

nä dags för lite mat...

Julafton

Ja så känns det för mig idag, jisse vad jag har handlat, vi sa att en kyl & frys samt spis max fick kosta 22.000 sen ev vi kom ner till 20.000 i rabatt då.  Men eftersom de var 30 % så blev de ju en massa annat vi kunde köpa också så detta blev det.

Spis Gorenje (inte den vi såg först) den var såld så vi tog en likvärdig variant som de inte var så mycket finesser på men de gör inte mig ngt för jag kommer nog inte använda de ändå, jag har varmluft och grill de räcker, sen var den ju 2,500kr billigare än den andra spisen. Spisen är rostfri/svart kyl & frys svart fläkt rostfri, micro rostfri , kaffebryggare termosvariant (dyraste variant jag någonsing köpt) philipps även en ny brödrost samma variant som kaffe bryggaren, nytt dubbelt rostfritt våffeljärn, rostfri blender, Dammsugare köpte jag mig en ny också svart/rostfri samt en ny elvisp också svart/rostfritt. totala kostnaden för allt detta ca 21000, så vi fick en jäkla massa för de pengarna så vi är riktigt nöjda.

Tur man fick mycket tillbaka på skatten, annars hade man inte kunnat köpa så mycket på en ggn.

Så nu ska jag ut ock fixa köket, Adde håller på och installerar spisen, barnvänlig sak knapparna får man trycka ut kanon då kan inte Filippa sätta på spisen :)

 Detta köpte vi....Likvärdig denna samt brödrost i samma modell, ja o allt annat., här ska bryggas nytt gott kaffe. Först ska jag fixa köket så de blir fint :O)

Hos grannen

Träffade Kelly idag igen hos grannen, är kul och se hur hon växer hon är så fin. Sen var vi in till Jonas (grannen ) en sväng och tjöta lite.

Vi har även nu köpt kakel till toaletten blir vitt med antracit bård matta har vi ej kollat in än de ska vi göra imorrn, men   först blir de mediamarket och köpa allt annat, sen kolla golv.

Emelie och Tobbe var här på fika med, förresten var in till öb köpte 2 tavlor till, har fått dille på tavlor har köpt 8 nya tavlor nu till vardagsrummet hehe, men snyggt blir de.

Nu ska jag sätta mig vid tv:n och se om de är ngt kul på tv...om inte annat ta mig ett glas vin och bara koppla av...


 Huset

Till the city

Hej hopp och godmorgon, Idag på morgonen var vi iväg till frissan för att Christoffer skulle klippa sig, "frissan" fråga hur han ville ha det, Chris peka på en snygg frisyr okej sa hon, och de blev riktigt snyggt på han.,

Annnars sitter jag här med kaffe koppen, kollade även vad en gama plattång kostade hos frissan, Emelie önskar sig en sån när hon fyller år.  De e ju också lite typiskt man har två barn som fyller plus en själv, jag e ju inte viktig de skiter jag i, men barnen, hehe jaja tur man har lite pengar undan stoppat till detta :) Man fyller bara 18 en ggn och då ska de märkas.

Emelie har önskat sig smörgås tårta iallafall, så de blir att jag och Adde för göra, vi tar barnens farmors recept eeeeee så god bästa smörgåstårtan, ska kolla om vi ska ha "Karins tårta " med en långpanne tårta som är så god, ja får nog bli en sån den kan man äta hur mycket som helst av haha SUPER bästa tårtan tycker jag.


Ska iväg och inhandla kaklet idag de som var inne sist var inte så bra skick, så de blir till att köpa idag, Smidner kommer köpa allt som har att regla vägg mm o göra så vi får betala han sen. Golvet kommer bli ngt från tarkett och Armstrong tror vi. Sen blir de till maxi och handla .

Imorrn står vi utanför Mediamarket då de är 30% snacka om tur man har då :) blir ju rätt många tusenlappar man spar in, kyl/frys spis allt i gorenje svart har vi bestämmt oss för, rostfritt e snyggt men vi tror de kanske blir för sterilt hemma hos oss, samt alla har de ju idag, svart e snyggt med så vi ska köra en kombination med svart/rostfritt blir nog snyggt, sen blir de en fläkt men den får vara rostfri samt ny micro vad de blir vet jag ej, inget monster iallafall, vill ha en lättsam utan massa funktioner använder inte dem ändå, onödiga pengar bara för att. Nä sen när man betalar allt kontant behöver man ju inte överdriva hehe.

Ska även kolla på ny kaffebryggare,blender samt  vattenkokare...va då e ju 30%  hehe här ska handlas ohh jag älskar o shoppa haha, stackar Adde. Ja ja e e ju jag som får stå för inredningen här o de börjar bli skapligt snyggt. Vågar inte räkna hur mycket allt kostat, igår hittade jag snygga tavlor på öb, funderar att köpa två till så blir de riktigt snyggt sen, har verkligen fått till den nya moderna stilen i tv delen och den gamla lantliga/countrystilen vid matsalsdelen, så snyggt. Jag e riktigt nöjd, har aldrig haft så här bra innan så klart man känner sig stolt och glädje.

Ja ja nog om detta, nu kommer barnens pappa strax och hämtar barnen, har lagt Filippa så får se om hon hinner somna ngt innan de bär av till city. Ev kanske Emelie & Tobbe kommer på fika, bakade ju bullar häromdagen så vi får moffla i oss de:) sen har ju hon två saker hon köpte åt mig på gekås, tyvärr fanns ej ljuslyktorna jag ville ha, Men hon köpte en till pläd, likdana jag köpte sist, ville ha 2 st, samt en skål från bodanova, så snygga :) sen fick hon en liten slant till nytt skolmatrial, kan alltid behövas.

Nä nu ska jag fixa vidare hej hopp trevlig dag...

Toa renovering

ja jisses nu har de kommit ända till bott i toalett rivningen, de har tydligen varit två dörrar där förr i tiden som var igensatta, lite intressant att se, synd man inte har kameran, kanske ska kolla med Vicky om man får ta ngr kort med hennes och sätta in så ni ser hur de verkligen ser ut.

Nu kommer renoveringen stå stilla under helgen och de kommer inte bli ngn regling eller kakelsättning försen nästa vecka, men men rom byggdes ju inte på en dag så fåt stå ut :) Imorrn ska vi hämta kaklet iallafall skönt de, kolla på en blandare till både dusch och handfat :)

PÅ söndag blir de kalas, även lördag var de kalas men vi tacka ja till ett....

Snart ska jag lägga Filippa och njuta av lite lugn iallafall. Filippa har förresten klippt luggen idag hon är sååååååå söt :)

Trevlig kväll


Ungar

tänk vad de alltid ska bråka om allt och ingenting, tror jag blir tokig på deras tjafsande. Skickade ut dem för och cykla, idag ger man inte ungar utegångsförbud de blir innegångsförbud istället, de vill ju hellre vara inne och spela data eller spel bara, hur bra är det egentligen på en skala 1-10, nja inte så bra va?

Mina får iofs bara sitta 1 timme var, eftersom de annars sitter en hel dag om de skulle få, men nope de får allt vara UTE med kompisar, hur ska de bli sen när de blir större, hur kul är det att  inga kompisar har bara för man låser sig inne, nej fy så tråkigt.

Jag e själv glad att vi mitt gamla tjejgäng/vännerna knytit banden igen efter många år ifrån varandra, de är både billigt och går undan att ta  tåget exmpl till Falkenberg eller Skövde, bara vara sig själv inte bara mamma och sambo, fru eller vad man nu är utan bara få ha de trevligt tillsammans, nu kan ju killarna också hänga på om de så vill, träffas gärna allihopa med våra killar vi blir ju ngr st  isåfall hehe.

Här hemma försöker jag träffa de jag umgås med iallafall 1 ggn i veckan, då blir de ju lite dejter iallafall och det är skönt, jag behöver inte så mycket bara en dos socialitete.

Emelie är på Gekås har gett henne i uppdrag att handla lite saker till mig :) hoppas de finns bara. Tyvärr gick en skål er sönder jag köpt och nu fanns den ej i den färgen, men Emelie köper en annan färg i lila istället blir nog fint . Hoppas de andra ljuslyktorna finns bara de vill jag ha mest :)

Nä nu ska jag fixa vidare, igår skottade jag kakel från badrummet phu vad de var dammigt o dant ush fick ju ont i halsen. Hoppas rörkrökarn kommer och plombar igen rören, så de kan fortsätta idag :) annars blir de lite svårt, Adde ska ta ut mattan idag, sen ska de reglas upp nya väggar. kommer bli kanon när de är klart.

Fortsatt trevlig dag, får hoppas ungarna lugnar ner sig lite nu då de drog hem till kompisar...

Tjejer tjejer

Trippen till gbg jag kan ev 3 helgen i sep 18-19-20 jobbar iofs på söndagen såg ja, så måste kolla vidare på detta, Annars ser de mörkt ut innan det, ev första helgen i sep skulle kunna gå, Adde ska på dop på söndagen så måste vara hemma innan han drar dit iallafall.

Annars vet jag ej mitt schema fram igenom men som sagt i okt jobbar jag varanan helg o fram, men har ju inga planer så långt fram än, förresten ni drar väl utomlands i sep runt den 16 ngt eller?

vi får hitta ngt som passar alla...kram på er miss u all

Gulle

Addes farmor & farfar e för söta..... Tack till er

Tack till Thore som plockat ännu mera kantareller fick hem ca 5 l till i måndags :) så nu har man massa goda kantareller i frysen...lyx.

bullbak och toarivning

Ja bullbaket fixade tjejerna Terese & Becka jag gjorde bara degen, kanon duktiga skönt att ha små hjälpredor :) , tänkte baka lite bullar till Smidner som kommer och fixar toaletten så vi får den iordning, Så idag har vi rivit ut allt där inne, ja sakerna som vi haft samt skåpet vi hade handdukar i, blev ju genast lite större då den försvann hehe.

Så de känns verkligen skönt att äntligen få en fräsh toaletten för den andra var inte mysig alls, hua. Ja ja nu e det dags för blöjbyte hehe...

Spisar & kylar & frysar

Ja då har man hittat lite, tänkte visa de jag kan tänka mig eller vi kan tänka oss, Adde är för märket gorenji, jag mer bosch & cylinda, men alla är lika fina så här kommer lite urval av kyl/frys,spis och fläkt.

  Gorenji

  Cylinda

 Bosch

Gorenji i svart ser ju riktigt snyggt ut faktiskt men har även fastnat för cylindan deras kyl & frys inte den på bild men likvärdig med lite mer finesser i var snygg. Lutar nog åt cylindan eller gorenji vi får se har letat ett tag nu efter kyl & frys man vill ju inte ta första bästa ska ju kännas rätt smakar de så kostar det, Men snyggt blir de :)

Idag blir de annars och röja i badrummet för de ska rivas, underbart. tänkte baka bullar också så man har lite fika och bjuda på till Addes polare som kommer.

Ha en trevlig dag..

Min kamera

är på lagning så bilder kommer de inte bli så mycket  av nu, hänt ngt med zoomen så typiskt :(

Nya inköp

Igår köpte jag den efterlängtade spegeln till vardagsrummet, Nu börjar matsalsdelen också ta sin form blir nog bra när jag fått hem de jag köpt. Detta blev de  Vitrinskåp till alla fina vinglas mm, samt en lamppedistal där jag ska ha en blomma på, och en trävägglampa blir nog kanon bra vid matsalsdelen hoppas jag. Har ev 2 vägghylllor i vitt kvar att köpa annars så e det nog klart, ev en matta med under matsalsbordet .

Man känner sig rätt nöjd nu när vardagsrummet börjar ta form, och att man själv har fått ett stilrent rum som jag ville ha, men ändå ombonat, de har jag nog knappt aldrig haft innan, de e tack vare Adde de blivit så här fint och bra, tack mitt hjärte gull puss puss.

Ska fixa frulle nu, sen i efm blir de Vicky på fika jag och Filippa, ska försöka ta mig till Mediamarket och kolla på deras kyl/frys igen samt spisar, de kostar ju som sagt lite men kanske kan få bra erbjudande där istället för på elgiganten, tyckte inte de hade så mycket, ja inte ngt jag var intresserad av direkt. Vem har sagt de e lätt och köpa nya vitvaror, får ju passa på innan pengarna tar slut hehe, Som tur var fick Adde tillbaka på skatten nu i aug eftersom vi han fixa köket innan pengarna kom, så nu ska de bara köpas in och bli ännu finare, har även kollat på att ev lackera om luckorna, eftsrom vi inte kommer ändra köket ngt nu, så får man göra lite annat så länge. Den dagen jag byter kök helt så blir de ombyggt totalt väggar ska rivas mm, så där av väntan, vi måste prioritera annat nu innan de projektet dras i ggn och då pratar jag om ngr år.

jAHA NU blev de mer tjöt ha en bra dag...hej hopp

Veckans planer

Ja man får vara ute i tid med att hitta på saker, många e ju upptagna med sitt osv, men ibland måste man ha tid för sina vänner med, Så imorrn ska jag till Ulle, efter jag och adde varit i stan kollat mer kakel och blandare till badrumsinredningen vi köpt. Sen hoppas jag vi får till ngt bra så vi kan köpa kyl/frys samt spis, tror el giganten kan ge reletivt bra pris, de sa iallafall vi skulle komma tillbaka när vi bestämmt oss så fixar de bra paket pris, ja när de rör sig om stora pengar så får de gärna dra ner priset lite.

Tis så ska jag till Vicky jag & Filippa, ev en sväng och träffa cilla om hon var ledig, vi får se. Så långt är jag i planeringen iallafall, skönt att tjöta bort tiden lite med polarna.

Nej nu ska jag se andar finns dom !!!! hej hopp och god natt..

spotify?!

Adde undrar hur man får en inbjudan till Spotify. den som vet kan ju höra av sig :)

Olycka

Rattfull krockade med bil

Skaraborg 09 aug 11:34
På lördagseftermiddagen krockade två bilar på länsväg 194 vid Värsås. Enligt polisen var det en rattfull man som gjorde riskabla omkörningar och bröt mot trafikreglerna som till slut körde in i en bil, rapporterar SR Skaraborg.

Bilarna slog runt och blev liggande på taket men alla inblandade ska ha klarat sig med lindriga skador. Den vårdslöse bilföraren misstänks för rattfylleri.

Ja denna olycka inträffade igår när jag Emelie & Tobbe var på väg hem, Ena bilen låg  upp och ner, den andre i diket, en chokad kille med snusdosa i mun fick hjälp ut, kan påpeka att olyckan måste hänt ca 1 min innan vi kom på plats. Tur man inte var först på plats, kollade ändå med människorna om Ambulans var tillkallad mm, de var den men ringde 112 själv för säkerhetsskull , jag åkte vidare, snackade lite med en bonne som körde sin traktor, ehhhh han var nog inhyrd polsk och fick prata engelska med honom iställe, Han hade åkt senare kollat i bakspegeln och såg krocken eller iallafall hur de senare låg två bilar i dikena.brandkår kom,
Fy hemskt en massa fruntimmer sprang på vägarna, men allt verkade okej så jag körde vidare när polis och brandkår kom, de tog allt sin lilla tid tyckte man.

Såg nu att annonsen kommit ut lokalt om olyckan där av jag skrev de nu i bloggen..skönt ingen skada sig tror nog att ena bilen hade ängla vakt för den var inte fin, sardinburk kan man säga fram...

Nu blir de fint

Ja nu e söndagen här tiden går fort som bara den, Christoffer kom hem på fredagen, sen lördagen kom Terese hem från scoutlägret, Emelie & Tobbe var här med kom på fre kvällen. Adde har målaT KLART huset ja nästan inte där utbygget ska bli, de får ju vänta, Nu målar han fodrena vit, blir nog bra.

Idag åkte vi ovh köpte badrumsinredning, kakel har vi ej hunnit köpa ännu, vilken tid allting tar, har varit borta flera timmar. Lämnade in kameran på reperation så hoppas den är tillbaka så fort som möjligt.

Imorrn ska vi kolla paketpris kyl & frys  samt spis och fläkt, kul måste även köpa duschvägg och en massa annat smått och gott, ngt som jag hitta i Skara var en snygg  golv titanfläkt passa resten av möblemanget haha. Snyggare än de vita var de kosta väl mer också kan jag tro haha, skit samma nu kan jag njuta av flläkten e ju sååååå jäkla varmt.
Ska bli skönt när hösten kommer med sin svalka, tända alla dessa härliga ljus hoppas på att utbygget kommit i ggn mm mm, ja mycket vill ha mer och jag vill ha 2 rum till NUUUUUUUU. haha ja sån e jag allt ska gå med raket fart.

Får ställa in mig på 2 ja 3 födelsedagar istället, har önskat mig en cykel skulle köpt en innan sommaren har ej gjort de ännu, så nu har jag önskat mig en istället. Chris vet jag knappt vad han vill ha, inte han själv heller, hehe Emelie blir 18 hon önskar sig en massa.

Pengar,presenkort på klädbutiker som Gina trico, HM, kicks (parfym) plattång (speciell från frissan) digikamera, laptopp
fotlänk & tåring mm kolla in Emelies egna blogg här nedanför där de står Emelie, hennes önske lista finns där en del av det iallafall ...

Nä nu ska jag fixa vidare,  kolla hur de blir när Adde målar, på onsdag börjar de rivas på toalette äntligen ska bli skönt med ny fräsch toalett, hoppas på tvättmaskin & torktummlare kommer in med :) återstår att  se.

Hoppas Toaletten blir klar innan vi tänkt ha kräftskiva, de märks väl annars får vi improvisera eller ngn av de andra kanske kan ha den hemms hos sig, vi får väl se. Hoppas de flesta kan datumet bara.

Ha en trevlig kväll hej hopp 

Lite från mig

I Onsdags kväll var jag hem till Vicky en sväng, hon bjöd på grillad korv, de var smaskigt, Lasse kom tjöta lite sen drog jag hem vid 20.00 då Adde kommit hem från jobbet, Han var så duktig så han fixade fasad tvätten åt mig, hehe slapp jag :)

Pratade med Jenny senare på kvällen, bestämmde mig för att om hon var själv drar jag &  Filippa till Borås, mycket riktigt på torsdag morgon hade jag fått mess om att hon var själv, ev kanske hennes föräldrar skulle dyka upp där av ovissheten.

Men jah och Filippa packade ihop och åkte på torsdagen, När vi var framme så tog vi en kaffe sen begav vi oss till Borås city köpte lite vin på bolaget, var in på willys handlade lite frulle o gott till kvällen. Innan vi åkte hem till Jenny beställde vi pizza, ingen orkade fixa mat i värmen, även en sväng in på bageriet som låg i närheten köpte oss lite fikabröd.

När vi ätit fick Filippa svalka av sig i badkaret de var hett ute och inne, phu ingen var gladare än vi när solen började gå ner och de var svalka på ballkongen hehe.

Öppnade en cider och drack, sen blev de asti cinzano de e gott, sen öppnade vi blue nune ...tjöta och tog lite kort på oss som vi alltid gör, sminkade upp oss mm, girl talk och cigg haha ja de e jag o Jenny de....alltid så.

En kanon trevlig spontan grej jag gjorde, nu vet jag vart hon bor och hittar ju vägen så de kan bli oftare.
 
Åkte hem idag, hämtade Christoffer direkt från sin pappa, kul och ha han hemma igen :)

Nu blir de hänga tvätt sen dammsuga för golvet e skitigt o dammigt hehe...ha så gott..

och en trevlig fredag kväll på er... jag & Jenny :)

Saknar närheten till släkten

Solen lyser och de är kanon skönt väder, Filippa har badat i poolen jag fyllt upp. Adde jobbar och här sitter man, tycker lite synd om mig själv. Saknar närheten till släkten, ta en fika spontant med sin mor eller bröder varför inte min kära syster. Alla bor så långt borta vi har verkligen lyckas sprida oss över Sverige, Åre bor min bror med fru och 2 barn, Min syster bor med sambo och 1 barn på Gotland, Min mamma och Conny samt 2 bröder bor i Sorunda Söder om sthlm, Morfar & min moster samt kusin i Sthlm. Övriga släkt finns utspridda lite varstans , Norrköping bor min andre bror och hans mamma, Min kusin med sambo och barn nr 2 har även flyttat dit.

Andra släktingar man inte har så stor kontakt med bor neråt i landet, så vi e verkligen spridda lite tråkigt tycker jag,
hade jag kunnat hade jag nog fan flyttat, här finns inget vatten inga roliga uteställen, inga man känner från "förr"

Se bara alla dessa ny gammla vänner man hittat igen från facebook fan vad kul, helgen med tjejerna i Falkenberg man saknar verkligen de där, får se till att lära känna lite nytt blod också tror jag, ja ja lite gnäll från mig...

Kan inte vara nöjd alltid...

Besök

Idag började Adde jobba, han fick lite sovmorgon och bara ta de lugnt sen drog han iväg vid 10:45 för han skulle in till biltema och byta en sak vi köpte igår. Filippa la jag vid 11.00 ca fixade här hemma, gjorde en paj för Vicky och Vanessa skulle komma, de dök upp vid 13.t30 och stannade tills kl nästan var 18.00 sen fixade jag lite mat till mig & Filippa, sen blev det att gå ut och gå en sväng med Vicky & Vanessa gick ut ca 19:15 kom hem 1 timme senare ca,träffade många i byn som var ute på vandring.

Sen hem fixa välling till Filippa och så fick hon lägga sig, Adde hade kommit hem från jobbet, de var körigt med flera man kort, men förövrigt rätt ok.

Nu sitter vi och tittar på film coyote ugly den e helt okej tycker jag, gillar musiken...

så dags att fortsätta se, ska försöka komma isäng lite tidigare med nu, blivit lite väl sena kvällar, iofs sem men ändå. Kan vara skönt och komma i säng i tid med när man går upp tidigt varje morgon.

Natti natt

Hem och Hobby

ja då begav man sig dit och hittade lite av de jag skulle ha, köpte 2 krukor och buxabombollar i plast till Christoffers rum, blåa krukor vart det, samt två ljushållare i blått med stjärna på. Blev jätte bra eller bättre än innan iallafall.

Fick tag i tyg till stolarna jag köpt, så nu blev de riktigt bra, jag e ju ingen höjdare på att klä om stolar, men som sagt fick försöka,tyget blev ju svart ett slitstarkt matrial. Köpte även 2 dukar till nya bordet i vardagsrummet en svart och en vit.

innan

 litet och runt innan

nu ovalt med iläggskiva  & svarta dynor

bra blev de...

Sen har Adde fixat klart listerna, vi åkte in till stan först var vi på biltema, köpte startkablar, en burk med rengörningsdukar till bilen, fast jag har använt dem till tv bänken och datan helt suveränt bra :) så nu vet jag vad jag ska ha när datan e sunkig och tv bänken hehe, sen blev de ett kontorställ till köket och alla papper man har.,  Häftpistol var vi tvungna o skaffa för att fixa tyget till stolarna.

sen in på medimarkt för att köpa en ny film till Filippa Emil i lönneberga, och en chihuahua i beverlyhills till kidsen när de kommer på fredag. sen bar de av till bygg max för att handla listerna till Chris dörr o rum..

Sen körde jag med åkergräsklipparen fick ta startkablar då vi behöver nytt batteri, men de funkar o göra så här i år nu.
Filippa fick åka med de gillade hon :)
 brrrrrum

Filippa var super nöjd

 kissen ute för första ggn eller igår var första ggn,Filippa vill också klippa gräs

Sen träffade vi Jonas & Kelly så fin hon e...

Ja de var allt för denna dag, Adde satte även upp tavlorna i köket och i Chris rum, duktig han varit denna vecka verkligen puss på dig min sötnos .

Nu ska jag  upp o lägga mig, läser en bok med Camilla Läckberg vad den heter kommer jag ej ihåg nu precis börjat o somnar tidigt var ggn haha kommer bara ngr blad sen sover jag.

Adde börjar som sagt jobba imorrn kl 12.00, Vicky kommer på fika vid 13.00 har lovat att bjuda på paj till fikat hehe får se vad de blir för ngn, antingen blåbär,rabarber eller äpple.

Ha en trevlig söndag kväll....

Pyssel o fix!!!

Ja vaken är man bara kaffet som fattas en, idag ska jag fixa resten av allt som ska upp som gör att hemmet får mer hemtrevnad, köpte en snygg tavla till köket igår   

som ska upp och en annan tavla jag hade innan som ska upp igen. Nu när man har en fond tapet vill man ju inte förstöra den väggen genom att sätta upp en massa inte just nu iallafall.

Ska iväg till hem och hobby köpa stolstyg och krukor till Chris rum, nä har inte kommit dit ännu så nu e det dags att fixa de innan han kommer hem igen. Ska ju vara klart o fint när han kommer.

Har hittat ett snyggt vitrinskåp som kommer passa i vardagsrummet, där vi kan ha våra finglas i  enkelt men snyggt funderar även på ett litet soffbord i samma serie

skulle även köpa en lampa på ikea men den är tydligen slut.,får hitta ngn annan då istället.

Så nu har man köpt klart de mesta i möbelväg känns skönt, har väl ngr små saker till vardagsrummet som spegel  och ngn tavla till en matta ev sen är det klart. Chris rum e klart med möbler, bara smått som lite dekoration som ska in, Terese ska vi köpa en passande bäddsoffa till annars är hennes rum klart med, även där ngn kruka och lite dekoration så de blir finare.  Hallen är ett projektk vi har kvar, men de är inte så pass mycket där vi ska köpa skobyrå är det ända.

Om utbyggnaden blir så är det en säng till Filippas rum sen, annars har hon de mesta tror jag kanske en garderob eller byrå även vårat rum har vi också men de vi behöver där är garderober sen. Ja fan  ska man nu börja räkna allt de "lilla" som var kvar att köpa blir de rätt mycket pengar ändå, räknade ihop lite hastigt igår hur mycket vi lagt kontant på vardagsrummet...HUA....JA J fast fint blir de och nu trivs jag, kan ju till och med bjuda hem folk har knappt velat de innan för man har såååååååå tråkigt hemma. Men nu är de bara roligt igen.

Dags att fixa kaffe så man blir människa...

Lördag

Idag är de folkracefestival i Nynäs, hade varit kul o vara där, men som sagt har annat o göra. Idag öppnar Rutans intriör igen efter att ha haft sem stängt, ska åka dit en sväng letar efter en sak hon förhoppningsvis har där borta:) Sen har hon ju masssa fint och titta på så man blir aldelles salig av o gå där haha.

Idag är det fin justering av allt, nä då men nu e det bara vävtapet och målningen kvar, de går rätt fort.  Sen är vi klar med de vi kan göra, alla annat lejer vi ju bort, toaletten,hallgolvet som ska tas bort helt reglás om mm för att få bort ojämnheter o knarr, men de blir inte nu de får bli en senare fråga efter utbyggnaden om vi får till den.

Men toalett renovering börjar vecka 33 tjohooooo, då har vi övervåning klar, köket klar o dasset kanon skönt. Sen är det ju utvändigt med att måla klart huset och fodren men de kan Adde göra på dagar innan han åker o jobbar eller efm när han har jobbat, själv ska jag tvätta huset på en del ställen så jag är inte lottlös hehe.

Nej nu är de dags att lägga Filippa sen staden som gäller...

ikväll får man passa på o grilla, kanske göra iordning altan som ser ut som en bomb med alla möbler som står där just nu, ja ja så blir de när man köper nytt o inte blir av med sakerna:) Vill inte slänga ut de i ladan heller då blir de väl råtthål i skiten....ha en solig o härlig dag ....

Så nu var väggen in fördig med vävtapet och målat bara, vindsluckorna fick tapet  som bröt fint mot de vita

RSS 2.0