Idag kommer tjejerna

Har varit iväg på stan i morse, först lämna jag Filippa 2 timmar på dagis då jag skulle ha ett möte med banken, lägga om lånen disskutera nya husköpet mm. Sen in på systemet och vidare upp till maxi och handla mat som vi ska fixa till kvällen.

Inhandla även en massa gott till frukosten, så den ser jag nästan framemot imorrn haha. Tjejerna kommer runt19.00 så jag ska plocka undan lite här se till att fixa bäddplatserna som jag skulle gjort igår, men då var jag så jäkla trött.

Men som sagt tänker INTE tokstäda de har jag ingen ork till hehe, blir ju ändå stökigt när Filippa river och är ifarten. Så dammsuga och torka golv  samt plocka iordning ligger på listan med saker att GÖRA!.

Min chef ringde med, han fråga om jag ville jobba extra natten sön-mån, ja men visst kan jag det. Har ju tagit ut sem vecka 36 så hoppas jag får det:) Sen jobbar jag inte försen ons natt igen så de e ju lugnt lite extra pengar är aldrig fel.

ska försöka få Filippa att sova middag, så jag har lite tid för mig själv här med fixandet...ha en trevlig helg.

Snart Matfestival 2010

Har jobbat i två nätter nu, ledig fram till ons natt nästa vecka.  Imorrn ska vi till banken lägga om lån osv, ta med foldern på huset i Trädgårdsstadden så vi får prata om det med, så får vi se vad som händer sen.

Adde åkte iväg och hämtade två malmbyråer som jag såg på blocket i förrgår. Barnen ska få varsin de är så pass djupa så de rymmer mycket i dem. Tanken är också att lika bra att köpa nu när de behövs på andra stället med sen. Bra förvaring är aldrig fel och de har jag förlite av.

Imorrn kommer mina goa underbara vänner, så kul att vi hitttat varandra igen. Känns lite som Sex and the city tjejerna, åker stad ut och stad in för att träffas och ha kul :) Synd som sagt Marie ej kunde komma med, men men de blir fler ggr, detta året e ju inte slut än :)

Ulle kommer snart på en kaffe, sen ska jag hämta Filippa och sen blir det lite framplockning av sängar osv, fixa iordning så man inte står med allt imorrn. Måste ju handla och till bolaget, skumpa ska vi ju ha en tradition nu:)

Välkommna mina söta underbara tjejkompisar imorrn, ser framemot detta!!!!!!!!

Kram till er alla..

10 åringen

Glad blev han för sina presenter som sagt, ny mobiltelefon med kamera och mp3, fifa 2010 ( till spel xbox360)3 -shirts, ett par jeans, lego och beynhcel (vet ej hur de stavs) en cykelhjälm och nya skor.

Grattis igen min stora kille :=) puss och kram mamma...


Grattis Christoffer 10 år

Idag fyller min son 10 år, morgonen började lite stressigt. Chris skulle klippa sig kl 8.30 så upp väcka alla sen sjunga för honom. Gav honom 1 present pga vi redan var stressade. Sen  lämna Chris hos frissan åka med Filippa till dagis då hon började kräkas vid coopforum, bara vända om och åka hem.

Men först stanna vi och köpte tårta på wienerbageriet, samt kakor och wienerlängd. Sen hem, då var Chris ej hemma, fick leta upp honom genom att ringa till Danne. Han var inte hos ngn kompis, hm konstigt får åka till frissan och där hittar jag honom kvar 1 1/2 timme senare.

Väl hemma var våran bankman hos oss, han kollade våran utbyggnad, som han tyckte var mycket gjord  och han blev nog glatt överaskad. Han hade nog förväntat sig att huset var anorlunda sen sist då vi hade en mäklare ute för värdering, har ju hänt lite sen dess, eller rätt mycket hehe.

Så nu har vi lite planer på gång, ska til banken på fre fixa allt de sista med och lägga om lånen mm, sen så....

ha en bra dag alla, vi ska äta jordgubbstårta som sonen beställt.

19 augusti 2010

Ja då blev man 38 år idag då, en dag äldre än igår. Händer inte så mycket idag som denna, fira med la family alltså sambon och 3 av barnen, den äldsta är fortfarande i Falkenberg. Men tårta blir det iallfall de är ju ett måste när man fyller år.

Sen så ska Adde kolla upp lite saker ang radhuset vi vill ha, så man kanske blir lite klokare, han var på ett givande möte igår som vi fick svar på alla frågor mm, sen gick vi igenom inkomster/utgifter. De såg lovande ut tycker jag/vi iallfall, blir inte dyrare än vi har nu och det är huvudsaken, vi sparar in på kabel/tv,bredband,telefoni,bensin from Filippa är 3 år är förskolan gratis 15 tim veckan och de är vad hon går. Pengar att spara där med, ev kommer vi bara ha en bil, cykla och buss för mig eller varför inte en eu moppe :) Men som vi ser det är det bara massa plus, minus är tomten som inte är stor, men vi har en jätte lekplats rakframför huset samt en liten park bakom huset, vad mer kan man begära. Jag orkar/vill ändå inte hålla på med trädgård har gjort det och tröttnat.

Återstår bara att se om bankgubben tycker våra planer e bra, de vet man ju ej....hehe. Den som lever får se.

Tjing tjing...


ps väntar med spänning på vad man ska få av sambon i present:)

Torsdag 12 augusti

Nu är altanen fixad, grusgången rensad på ogräs och en del av huset målat. Fy vad mycket de finns att göra när man har hus urk, kul när de är klart men den vägen är ju lång.

Ikväll ska vi på informationsmöte ang trädgårdsstaden, får se vad som sägs där. Annars har man jobbat i 3 veckor skit väder hela tiden istortsätt.

Händer väl inte så mycket annars här, jobb o jobb samt hålla på hemma. Väntar på kaffebesök just nu, sen så blir de väl rensa lite, har ju köpt yttligare 10 kartonger så man kan slänga o rensa fy vad skit man ahr blir galen på det. Använder ju inget av de.

Ser framemot matfestivalen då man får besök av söta vänner från kusten :)

Nu ska jag fortsätta med att inte göra ngt!! hehe

Tjing tjing..

RSS 2.0