Snart augusti

Vad tiden går fort, var ett tag sedan jag satt här, varit på semester på Gotland hos syrran med familj, haft en kanon härlig vecka med 5 dagars fint väder och suttit ute hela dagarna, men de två sista var fulla av regn och regn och regn.

Vi kom till Gotland söndag morgon den 18 juli, den dagen var det bara soft och grilla på kvällen samt åkte vi till Sigvalde och badade. Måndagen bagav vi oss på en liten tur mot Lummelunda och skulle kolla in serieparken, de var massa roliga skulpturer i trä, kända disneyfigurer mm.

Christoffer var med Fredrik och Robbn på folkrace banan så de var bara jag Adde Terese och Filippa, sen till en nyöppnad godisbutik med 500 sorters godis :) klart vi handlade hehe. Vidare och bada på kvällen.

Tis folkrace hela dagen, Adde och Filippa besökte Visby, Terese följde även med då hon ej tyckte de var kul och sitta på banan hela dagen. Adde hämtade upp ig på efm, bad på kvällen.

Ons for jag och kidsen till Visby shoppade tofflor till kidsen, shorts till Terese keps till Chris samt annat smått o gott. Givetvis var jag inne på favvobutiken La vie.

Tor folkrace igen...sen fre grilla vi med hela släkten som var där ca 20 per var vi Fredriks syster och sambo samt son hade kommit också kanon kul. Lör följde Chris ed till folkracebanan vi var hema de regna för mycket, jag och Terese åkte in till Visby och handla lite småsaker hem. PÅ kvällen blev de resturang brunnen ingen orkade göra mat, sen natten åkte vi mot båtetn och vidare he till skövde på söndag morgon, jisses vilka vågor de var allt lite läskigt, båten krängde och dåna...hua.

En trevlig vecka på ön,  med sol o bad, samt 2 dagars regn men man tog dagen som den kom, bara folkrac dagarna som var mer eller mindre planerade, nästa år tar vi nog ett annat datum, kan vara kul och skippa folkrace veckan ngn ggn med. De är rätt intensiva dagar och upp kl 06.00 de är Chris som tycker de är roligast hehe.


Väl hemma så har man jobbat och nu är det redan helg igen.

Mån bara softa och jobbade natt, tis fick vi besök från Södertälje, Jim och Karin med barnen Rasmus,Melwin och Kevin kom. Ons var vi hos Addes farmor o farfar vi blev bortskämda med god mat och efterätt och kaffe o fika. Tor handla vi trappa tll altan och shoppade massa kläder till Filippa och 6 nagelack till mig ;)

Idag jobbat imorrn jobba och sön jobba, så jag vet vad jag ska göra denna helg, jobba :=)

Trevlig helg alla...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0