Sommar o sol

Nu jobbar man bara en dag till, fredag kväll den 9/7 till 22.00. Är det lugnt ikväll drar jag redan vid 21.00. Imorrn ska Adde ut ev blir de avslutning med Olstorp. Hoppas han får en bra och kul dag. Beställt lite vin och öl så de får man väl hem idag. Har en ranson på Gotland som väntar oss med, 2 lådor öl och 3 l vin gött.

Har Byggkillen hemma idag, sista finliret på altandörren, sen är det klart. Ska bara betalas och sen läggs lånen om, härligt.
.Nästa vecka är jag och Adde Filippa själva, då ska vi försöka göra så mycket som möjligt hemma, måla tapetsera och måla lite till. Fixa räcka till altan bygga trappa mm.

Igår lämna vi tillbaka biosoffan, inte illa att ha den 1 år för att sen få alla pengar tillbaka och så kan an köpa en ny vart man vill :) Men man får fundera vilken man ska ha, blir de flytt så vill vi ha en större divan där alla kan sitta.  Men som sagt de märks väl, Terese kan gärna tänka sig o flytta till stan, för både mig och Adde samt Filippa skulle de vara bättre. Bara Chris som kanske kan tycka de är si så där? fast de vet vi ju inte, bara antagande. Han har sagt han tycker de ska bli kul med o åka buss..jaja vi får se.

Ska prata med min bankman iallfall då Addes är på semester.
 

Nä nu ska ja klä mig, sitter i en varm morgonrock...phu...

Trevlig helg...tjing tjing

Ps förresten katterna har åkt, bara Fiffi kvar ska sätta ut henne på blocket i helgen, tänk vad lugna o fina de blir när inte alla syskonen ä'r med..hehe
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0