Varning

Läs på egen risk, jag skriver i stundenshetta  ang känslor och annat som händer omkring mig. Detta är ingen barnsida och behöver ej läsas av mindreåriga.

take care!!

Renovering

Adde har som sagt varit duktig, jag säger bara nästa år hoppas jag vi bor i LGH och slipper allt detta. De är ju Adde som sliter mest om man säger så, iofs han kanske tycker det e kul, jag tycker de är mindre kul för de tar sin tid från familjen och allt annat kul man kan göra. Nä jag längtar till lght hoppas jag verkligen får en 5a nästa sommar...

Adde e klar med <terese rum sen 1 1/2 vecka tillbaka nu fixar han tvättstugan ska visa före o efter bilder sen. Ska in och köpa golv färg idag för de är väl det som e kvar egentligen.  Vi gör ju allt detta för oss givetvis men samtidigt hoppas vi att de lilla vi gör för små medel så kommer ngn att nappa och vill ha vårat hus :)

För sen är det egentligen bara köket kvar som behöver fixas och de är ju iofs en stor del, men allt beror ju på hus man vill ha det, och köket är inte FULT och måste fixas direkt heller utan de kan ju ta sin tid. Köket är ju ca 14 år så inte last gammalt och neutral färg. Vi får se om vi ev byter golv i köket som var tanken också men de märks väl med tiden...

Nu ska jag klä mig och gå ut, har betalat räkningarna, alltid skönt när de är fixade.

Boråsdjurpark

Idag besökte jag & Adde Fillipa samt Emelie & Frida Borås djurpark, har aldrig varit där och de var en upplevelse. De bästa var helt klart lejonen. Jag blev helt lyrisk :)

Men nu kan jag inte skriva så mycket mer, Emelie ska ha datan så hon ska söka ett jobb på Bishop arms den nya puben, hon har redan pratat med dem, men hon skickade även mail och glömde lämna nr till sin mobil. Så bäst o ge henne datan så hon mailar igen ang mobil nr hehe...ha det gott återkommer om djurparken .)

Semester

Äntligen har man semester, börjar igen vecka 33 på torsdagen :), Imorrn åker Coffe & Terese till sin pappa en vecka, då blir det lite lugnare här. Kombination med dåligt väder och inget att göra så blir barnen väldigt stingsliga  grrrr.  Man får inte myket gjort heller för den delen.

Så vad har vi gjort, inte mycket de ända som hänt är att Adde har fixat Terese rum tapetserat där sen var vi en sväng till IKEA och köpte lite nya möbler till hennes rum då vi ville överaska henne när hon kom hem från sin pappa igen.

Vi köpte hemnes byrå och sängbord, en spegel i samma serie, nytt skrivbord och hyllor samt papplådor som man kan ha smink, papper, pennor mm i. Matta och lampor, lite annat smått och gott. kan säga de blev kanon fint, Emelie blev sååååååå avis haha. Nästa gång e det coffes tur och få nytt. Kan också säga Terese blev storm förtjust nu har hon ett fint tonårsrum :) jag och Adde är nöjda över resultatet.

Annars har vi fixat ihop för att öppna våran loppis med, då vi samlat på oss saker under årens lopp som man inte har användning för längre, barnkläder,leksaker,lampor,glas, ja allt som man inte vill ha längre står ute till försäljning, de går ju inte sååååååå bra så vi får väl annonsera lite mer. Men att de kommer ngn e alltid kul. Sen e det ngt man kan ha och pyssla med när man ändå e hemma på dagarna och renoveraqr huset då e vi ute ändå eftsrom tvättstugan står på tur och ska bli målad och upp fräschad.

Var en sväng till stellas lekland i fredags, tog med min kompis son också så Coffe hade ngn och vara med där, hans andra vänner var ej hemma. Filippa tycer de e sååååå kul där. En annan tycker de är mindre kul men men de gör man för kidsen hehe.

Sen på fredag kvällen var jag sugen och ta mig en öl ute eller 3 så jag kollade runt lite och en polare jag ej umgås mycket med längre ville med så de var bra för oss att få den tiden till varandra bara hon och jag snacka lite om vad som varit osv, jätte kul. Trä'ffade även på mina bästa vänner ute Cilla och min bästa killkompis Kim samt lite annat folk, trevligt trevligt.

Lördag var mindre trevlig då jag var bakis, jag och Vicky var rätt  sena till bussen så jag fick ta av mig skorna och springa till bussen i spöregnet haha men vi han stoppa bussen iallfall :) vakna kl 11.00 dagen efter (lör) då skulle Addes faster o man samt kusin komma, shit jag e bakis hehe, men de gick bra. Tore hade med ca 8 l kantareller till oss, tack Tore han ger oss alltid en massa kantareller varje sommar :) sååå gott.

Sen bestämmde Coffe & Philip att de skulle sova över så jag skjutsade in Coffe till stan, jag och Emelie hyrde film just go whit it, sååå jäkla bra. Vad vi skrattade helt underbar film i min smak. Terese har varit istan hela helgen och kommit hem runt 22.00 på kvällarna, men de har gått bra. Så vi väntade in henne igår och kollade bara vi tjejer, jag Emi och Terese mysigt :)

Idag har inte hänt mycket, bara segat. Jag och Emi skjutsade in Terese och hennes kompis till stan sen kollade vi runt lite åt på MC och hämtade Coffe. Kollade in chillistore de har sååå mycket fint där inne blir tokig vill ha de mesta :) hittade även en soffa jag vill ha samt köksbord och stolar men de får vänta tills flytten, ja inte soffan då men de andra.

Nu ska jag ta mig lite rosevin och njuta av att Filippa somnat sen blir det film jag fick med mig från Cilla innan, ha de gott alla kramar.

 dålig kort

New york tapet

Terese nya rum :)

Kim & Adde mörkt ute :) hmm dålig bild med.

undrar om det e kameran eller hon som håller i den som inte kan ta (jag alltså) haha

Cilla & Madde på g från Maddes förfest som var mycket trevlig.

Får ju inte glömma att mamma & conny kom förbi, vilken överaskning, om en vecka åker vi till dem, jag och barnen själva. Då blir det till sthlm och shoppa samt grönan och en båttur med Connys nya båt, ner till hamnen och äta amerikanska pannkakor := ) de vill coffe ha..hehe.

I veckan drar jag och Adde till boråsdjurpark med Filippa, då ska jag även träffa Jenny min vän som bor i Borås.

Ha de gott så på återseende...RSS 2.0