Snart Göteborg

Imorrn drar vi till gbg, ska bli skönt att komma bort jag och Adde bara. Filippa skulle först vara hos Addes moster karin & Bengt, men hon åkt på blintarmen och har legat inne :( stackarn. Som tur var kunnde hans faster vara barnvakt istället. Så Filippa ska dit imorrn och så hämtas hon av Adde på lördag, eftersom jag ska jobba kväll 14.30-22.00 som tur var jobbar jag samma tid på söndag, anars hade de blivit seegt.

Har pratat lite med skövdebostader de som kommer bygga de nya vi vill flytta till, Första lägenhetrna kommer stå klara 1/6 2012 då kommer de finnas 6 st 5 or som vi hoppas vi får ngn av dem, annars blir det surt, hehe. Detta är som sagt lght och kommer vara på plan 2 med balkong, men de blir säkert bra.

Sista etappen kommer byggas klart till hösten 2013 och då kommer de vara radhus 5 st 5 or på markplan, ev så tänker vi boka en sådan sen om de går. För då har man ändå en liten plätt mm o grilla på, om de är så att man inte trivs super bra i lght då. Men de är lite planer vi har iallfall, så vi har ca 1 år på oss att sälja huset, så vi hoppas de går bättre nästa ggn.

Har varit iväg och köpt en liten pool så när Adde kommer hem får han handblåsa upp den, jag var för klen för det orka ju fasen inte haha. Sen fylla den lite och ev ta sig ett litet dopp, annars får de vänta till söndag, har köpt poolskydd över den med så inga barn eller annat skit åker i den då den inte används. Skönt att ha ngt o svalka sig i bara riktigt varma dagar o denna var billig.

Annars har jag och Emelie & Filippa varit o badat, jätte skönt och så var vi själva, underbart. Var även en sväng på barnkupolen i Skövde som gått i konkurs, vilken lycka när en barnbutik går i kk hehe då kan man fynda billigt. har handlat för ca 750 idag men så blev det ju halva priset, tänkte faktiskt inte ge Filippa allt nu utan de kan jag spara till julklappar.

Jaja nu ska vi ut igen bara inne en sväng och fixa kaffe mm...ta hand om er och ha en sköööööööön helg, imorrn ska jag bli lite lullig, men bara lite haha. KRAM love u all27/6 2011

Då har midsommar firandet varit och vi har kommit hem från Falkenberg. Haft en helt underbar weekend och längtar tillbaka redan. Vi kom till vandrar hemmet på tor kväll, sen stuvade vi in allt och åkte vidare till Tobbe & Cathrine för att lämna av Emelies ssaker. Vi blev kvar till 21.30 sen begav vi oss till bege mat och handlade.

På midsommarafton, gick vi till stranden och kollade havet och vågorna, de blåste en hel del. Sen spelade vi minigolf och Coffe vann, Adde kom 2A  tERESE 3A jag sist förstås..haha.

Efter detta begav vi oss och käkade på pizzaway, ja de blev ingen traditionell midsommar mat men vad gör de när man kan äta ute och slippa fixa maten. Tobbe och Cat med barnen kom och joina oss, trevligt.

Efter detta så åkte vi och firade midsommar på aik vallen, för kidsen skull, där kunde vi ta lotter och så fanns de fiskdamm mm för barnen, sång  och musik :)

Efter detta blev de handling till de vi skulle grilla på kvällen vid vår stuga, hade köpt priser som bockia och tennis samt frisbee så barnen hade o göra. Efter grillat så körde vi lite fotboll och när Filippa somnat körde vi kort (plump) jätte kul, coffe vann återigen då de var hans första ggn och köra detta spel :) La oss runt halv 12 en perfekt avslutning på en helt underbar dag.

PÅ midsommardagen så skulle vi till Tobbe & Cat och grilla, innan detta så drog vi ner till strandbaden och ut på bryggan härligt, men mycket blåst. barnen älskade det. Filippa plockade snäckor och jag och Terese gjorde hjärta i sanden i form av snäckskal (gulligt) haha

Sen hem och fixa iordning oss för att dra till Tobbe och Cat. Sen kom de andra Suss, Annelie & Stefan ,med barnen Adam och Caroline. Helene & Nicke samt deras två barn. Anders & Conny, Lasse och Henke samt Benny. Lina och Claesa med deras lilla flicka. Annsofie sen kom Nina en sväng.  Vi var ca ett 30 tal jätte trevligt. Vi körde brännboll vuxna och barn jätte uppskattat av barnen, iallfall mina älskade det vi med :)

Sen blev det grillat de behövdes då var man rätt hungrig, vinet slinker ner lätt. Vi hade kanon väder med sol lite blåst var de allt men de gjorde absolut inget. Dans och musik gjorde susen..*s*

Stefan skjutsade hem oss så vi slapp ta taxi, då de fanns risk att man fick vänta bra länge på den. Tror alla vi somnade rätt fort när vi väl var hemma, Filippa hade somnat ngr timmar i Tobbe & Cat s säng, men hon vaknade.
Som tur var somna hon hemma igen sen :)

Söndagen så packade vi ihop våra saker sov ut till 10.00 sen var det frukost ute på altanen, sååå härligt solen sken inte ett moln i sikte. Vindstilla var det nästan med. Sen begav vi oss till gekås efter vi lämnat nyckel och checkat ut. Där blev de en snabbis inne pga 3 barn som absolut ej ville vara där, ja iallfall 2 av dem ville ej vara där hehe. Har nog aldrig sparat så mycket som jag gjorde då, men men Filippa fick lite sommar kläder, Teerese hitta 2 shorts och 1 klänning, b-h och strumpor. Adde hitta shorts och strumpor, sen for vi hemmåt. Eller vi stannade i Älvsered och åt mat på deras resturang inne på varhuset, de var behövligt.

Sen var vi hemma runt 17.30 eller ngt, Adde och coffe körde lite tennis och jag tog de bara lugnt.

Ja de var det och helt perfekt midsommar..."helg"
Emelies studentdag

Dagen innan Emelies student var det massor och fixa, var i stan 6 timmar sprang runt och inhandlade de sista, sen hem och städa undan inför gästerna. Adde fixade björkris mm.

Dagen D då studentdagen var så hade mormor o conny samt syrran och bror redan kommit dagen innan, vi la oss inte försen kl 01.30 zzzzzz, men gick upp ca 8.00 Adde hade skickat Terese & Coffe till skolan.men de skulle sluta 12.00.

PÅ fm förberede vi platserna och möblering av hur vi skulle sitta. Jag och mormor o stefan hämtade tårtan. Kl 12.00 kom Tobbe & Cathrine med Oliver och Melwin o all mat :)

Vi begav oss när alla var samlade ombytta och uppiffade :)

Väl i caravan till Mariestad kom regnet till o från, när vi kom dit tyckte vi de ändå verkade lovande med uppehåll. Hmmm skulle vi inte sagt efter ca 4 min promenad kom skuren, de var till o söka skydd så man inte blev helt dränkt. Som tur var hade vi ju paraplyer o en del var bättre klädda.

De var ruggigt,trångt och regning. Vi väntade nog 1 timme innan stundenterna kom frm till sin plats och där var de paraplyer i luften trångt och regning, tråkigt men men de blev bättre sen. Vi drog oss hem vid halv 4, sen förberede vi inför ankommande gäster.

Emelie dök upp vid 18.00 då hon stannat till i Tidan på vägen och fick presenter. Då kom maten fram och alla var nöjda o glada. Tobe o Cathrine stannad kvar över natt så vi fortsatte tjötet och hade de trevligt fram till en halv 2 då vi kände de var dags att krypa till kojs efter en lång och lyckad dag. Emelie blev så glad för sina fina presenter, som bestod av massor av presentkort på, kicks,ginatricot,chilli,makeupstore, resepresentkort från Tobbe & Cathrine gissa om hon blev glad :) samt pengar, en snygg vas från Cathrines föräldrar, en snygg ljuslyckta från orrefors, och en jätte fin skål av Addes faster med familj. Champange,och likörer, samt massa blommor och gosedjur. Hon var sååå glad.

Tack till alla som förgyllde Emelies stora dag och vi önskar henne all lycka i framtiden...kram.

Kort från studenten

Emelie

Marchen till karlsholme

Emelie

Mormor Emelie o jag

Emelie & Tobbe
Sjung om studenternas lyckliga dar....

Då har man varit på 2 studentfirande de senaste veckan, den första stod My för den 1 juni 2011 o Nynäshamn. Jätte trevlig tillställning med god smörgåstårta och härlig byggdegård ute på Lisö. Ca 40-45 personer var där, My fick massor av fina presenter, från guldfynd,ticket,pengar,smycken,kokböcker mm. Massor av blommor o gosedjur. Sen var de god tårta...här kommer lite bilder från Mys student.

 My

utspringet...

 My

Fred, Helena, My & Isa

Helena & Jag My & Mormor

Ola Mys pappa

Systrar

Robban & My

Tårtan.

presenter   

RSS 2.0