Flytt del 2

Vi struntade i och köra igår, jag var trött Adde likaså. Så han har kört ditt ute möbler och div annat, nu på morgonen. Vakna med huvudvärk och allergin gör mig trött, blä. Filippa pratar hela tiden om flickan Filippa, hon bor rakt över oss och bor där varannan vecka. Sen finns det en hel del småtjejer till säger Anna :) blir nog bra detta. Nästa last blir köksbordet och stolar samt sängbottnar, Coffe och Terese iallafall. Ett rum till och tapetsera ska fixas med. Ha en bra dag, kram.

handla handla

fasen måste ju handla också, fylla upp frys och kyl...blää, nä de får bli mycket grillat nu dessa dagar tror jag :) inviga nya (lilla) grillen!!

Finaly the day has come!

 Om ngrtimmar har  jag nyckeln i min hand, tjohooo. Ska iväg och träffa Amila innan, hon var hos sin mamma så hon undrade om  jag hade tid. Med  bilen fullastad så ses vi ngr timmar innan jag ska hämta nyckeln, lite onödigt att fara två ggr. Har även gjort en liten beställning på bonprix, har så dåligt med byxor så beställde 2 par jeans i bootcut modell, köpte ett par därifrån i våras och de satt perfekt, billiga var det också. Så nu tog jag två andra färger och två tröjor blev det  med.. 
                                              
 
Har hela hallen full med prylar från ungarnas rum, De är nästa lass som ska hämtas ikväll, efter jag lämnat första lasten och plockat in det. Ska även kolla tapeter till vårat rum, som sen kommer bli  Terese så måste ju fundera vad som passa alla just nu. Blir INGA barntapeter för Filippas del denna ggn iallfall. Så ser framemot efm så man kan börja fixa ordentligt. Ska fixa upp cafesetet  jag köpt också, så man kan sitta lite, haha. Imorrn kommer köksbordet och stolarna, samt ungarnas alla sängar. vardagsrum med soffa och allt som hör till får fixas på söndag. Lite lustigt att man INTE fått ett erbjudande från ngn om flytthjälp, ingen släkt eller från ngr vänner eller bekanta. Emelies kille har erbjudit sig innan jag ens han fråga så de var ju snällt. Ja vi  lär vara fullskitna och har att göra länge nu. Så nu blir bloggandet ev vilande under ngr dagar!
 
< Ha en härlig helg, ska jobba också under flyttandet. UNDERBART! (NOT) hoppas de fixat en person till söndagsmorgon, inte kul att jobba på så lite folk och mycket att  göra och känna sig sliten och på dåligt humör varenda ggn man kommer till jobbet. Men men de är så ledningen vill ha de då får de skylla sig själva om man är en tjuris också! Så enkelt är det! Tjingeling!!
                                                                                                                                                              
<
< Beställningen från bonprix!

Sommar

Underbart väder idag, har varit ute med Filippa. Hon träffade på Saga så de lekte lite, de cyklade runt och lekte på lekplatsen, så härligt. 19 timmar kvar tills jag har nyckeln i handen, snacka om nedräkning :) Hela bilen är fulllastad av tavlor,kartonger, täcken, utemöbler (cafeset) porslin mm, så de ska jag fixa innan Adde dyker upp, sen ska han tapetsera och jag dra hem och hämta mer saker. Annars så vaknade jag 11.00 sov 3 timmar kul, hehe blev så till mig eftersom jag skulle få nycklarna så kunde ej somna om. Har ju bara sett lght en ggn och de var när jag titta på den som nr 2 och inte trodde jag skulle få den. Men men hyran e betald och den är nu MIN. Ha en skö´n kväll, imorrn ska både jag och Filippa ta sovmorgon, tjingeling och godnatt!
ps vad ska ni gö´ra på semestern? har ni ngr planer ´?

Fixat porslinet

Tagit ner allt från skåpen jag ska ha med, börjar inse hur mycket som blir kvar dock, phu vilket jobb. Kul Iofs och rensa och inte ta med massa onödigt. Hatar tex 5 av en sort av glasen för mig måste de helst vara jämnt antal, annars blir de rörigt och fult i skåpen. Ha hz löjligt va? Ja jag vet, men så e det bu åker alla glas som saknar en partner ;) ses senare.... Ska krossa lite glas, skämt i sido.

wihiiioo

Imorrn har jag nyckeln till lght, äntligen äntligen, hämtar den hos kvatersvärden efter han besiktat deras städning i lght, de är en städfirma som städat så de ska väl gå ´bra. Så ska packa in bilen imorrn i bagaget så när jag åker dit fö9r nyckeln så ska jag ha med en massa saker som jag kan lägga in mm, sååå skoj. Nä nu ska de packas mera, tjingeling! Ps natten s jobb var skit jobbig, rök dessutom ihop med min chef, men de lungnade väl ner sig de med. Säger vad jag tycker, synd bara inte fler vågar stå för  sina åsikter.
 

jobb och jobb

fy vad vi haft att göra på jobbet, hua inte kul alls. Imorrn ska jag tala med min chef, 5 st på en lör och sön morgon kan bara inte accepteras tycker jag när vi iallfall ska vara 6 och hur mycket som helst att göra, nä TACK säger jag.

Ny familjemedlem

´
0<
<0Detta är vår nya kanin kille, visst är han söt? Har  köpt en kaninbur igår på djurmagasinet, en riktigt fin bur med tvåvåningar, blir super bra. Har ju även kvar två innomhus burar som jag kan använda till kaninkillen :) Ngt namn vet vi ej än, då vi får hem han först om ca 2 veckor. Ska köpa till en utedel sen med (hage) till buren jag redan köpt. Blir toppen bra tror jag :) 
   

Nedräkning flytt 2 dagar

Idag är det onsdag, hyran fö9r lght är betald och jag väntar in att det ska bli fredag eftermiddag. Otroligt hur länge man väntat och längtat och nu är man snart där.  Barnen  är kvar hos Pierre,, de skulle kommit egentligen då de skulle åkt bort, men de stannad hemma pga sjukdom, Så de kommer bli spännande fö9r de på måndag om vi hunnit med de mesta då!
  
PÅ fredag som sagt blir det tapetsering,  sen ska vi fylla flyttkärran så vi kan bö9rja runt 8.00 på lö9rdag morgon, pga jag jobbar hela helgen med så får passa på de timmar jag kan. Kommer fö9rsö9ka  flytta kö9ksbord och sängar samt stolar mm, soffa och tv samt tvmö9bel och vbord kommer tas på sö9ndagen med hjälp av Tobbe ,Emelies kille.
 
 Hoppas bara inget annat händer så jag INTE skulle få nyckeln på fredag, jag är så spännd infö9r detta, har ju väntat sålänge nu, äntligen blir det av.
 
 Fö9rretsten igår sö9kte jag in till komvux med , skickade ansö9kningen, de är bara svenska 1 (A) så de ska inte vara ngr problem hoppas jag, så får vi se om jag kommer in på det då :) Skickade även Coffes ansö9kan ang taxiskjuts till kollektivenheten så får vi hålla tummar att han blir beviljad skolskjuts nu.
 
 Snart kommer Adde & Filippa, så ska bö9rja med maten. Jobb i natt som sagt så ska vila lite innan med tror jag, iofs en enkel natt men ändå. Hoppas ni alla får en härlig kväll, kram K
 Området jag kommer bo på, längst upp till  hög 3 huset , där de två träden står  för, kommer bli underbart :) 

Twilight sagan

Har nu kollat hela ´trilogin av twilight sagan, ja jag är lite seg, hehe bara några år efter alla andra. Men fy fasen vad bra den är, har inte sett den sista breaking dawn ännu, men ska hyra den ikväll tänkte jag. Jobbar iofs natt så får se den imorrn kväll. Sen kommer sista delen breaking dawn 2 i november , snacka om jag ska se den då och absolut på bio, så otroligt bra film. Kommer se den igen med Adde sen . Tack och Hej!!

Nedräkning 3 dagar

På fredag efm får jag fö9rhoppningsvis min efterlängtade nyckel till lägenheten, då blir det tapetseering direkt efter , samt jag kommer åka frm och tillbaka ngr ggr fö9r att få in så mycket som mö9jligt i skåpen mm, på lö9rdag hyr vi en kärra så vi kan ta en del saker som sängstommar och annat som står i garaget ;) LÄNGTAR!!

Regn och regn

Fy fasen för detta regnandet, hela tiden håller de ju på :/ får gärna vara lite varmt  och skönt när barnen har sommarlov :(  Terese & Coffe åker till Pierre idag igen, de var hos sin pappa pga jag jobbade midsommar, samt de var hos mig förra midsommarafton då vi åkte till falkenberg. Så detta året fick bli hos deras pappa, samt Adde & Filippa for till Åmål fö9r kalas firande.
 
 Vet inte vad jag ska gö9ra idag, är ju  ledig, funderar på att bö9rja  packa ner mer saker nu i de kartonger jag har kvar, fö9r  får jag nyckeln på fredag så kommer jag att åka dit med kartonger och div små saker, jag kan ta med utan att hyra kärra. Förö9vrigt hoppas jag att lasset kan gå på sö9ndagen, jobbar iofs igen 4 helgen på raken :( men de är också sista helgen innan semestern.
 
 Filippa ska även på kalas nästa vecka, så de kan vara bra att få fixa tex soffan´till  lght, vet inte riktigt hur vi ska få till helgen iomed jag jobbar och jag vet ej om barnen ska vara här  så de märks, ngr dagar kvar till jag har nyckeln i handen så de kommer säkert gå sakta denna vecka. När lö9nen kommer ska jag betala in hyran :) alla mina andra räkningar är betalda utom de som går via aoutogiro då som sparande och annat. Otroligt skö9nt faktiskt.
 
 Lite fullt upp kommer de bli nu, jobbar  2 veckor till sen är det semester, men har bara 3 arbetsdagar denna vecka samt 3 nästa eller är det 4a kanske, så inte alls  långt kvar. Hade varit kul om allt är klart i lght med mö9belflytt osv  nästa måndag, så hade de blivit lite av en ö9verasskning. Men men vi får se,  är ju även Tö9reboda festivalen vi ska vara på ahde vi tänkt, hoppas ngn kan sponsra oss med lite biljetter bara, blir lite dyrt annars. Coffe går in grattis, Terese kostar och även vi, men Adde får ju sin via jobbet så hoppas Peter kanske kan fixa en extra till mig, så får vi betala Terese isåfall, ungdommar e ju lite billigare iallfal.
 
 
 Ska se till och fixa mig lite och bö9rja packa, faktiskt bara 4 dagar kvar till jag har nyckeln i  handen, om de nu inte får fö9r sig jag får dem på måndagen då blir jag besviken, Har liksom fö9r mycket att gö9ra med tapetsering mm i lght fö9r att få nycklar senare. De hinns ej med...så hoppas hoppas . Adde sa han skulle kö9pa blommor till mig igår när han kom hem från Åmål, men jag tyckte han kunde spara tills vi kom till lght isåfall, fint med blommor och kul att få :)
 
 Dags att fixa, see u!!
0<
0<
0<

This is it!

Kollar in MJ s dokumentär, riktigt bra ju, hyrde den men kollade aldrig klart då. Ska se den andra dokumentären som kommer efter sen med, 3 år sedan MJ gick bort, otroligt tiden går fort .Regnet öser ner, Godnatt!!
<
<
<

Filippa & Adde hemma igen! bildbomb!

<
<De har haft en härlig vistelse i Åmål,
 
<
<
<
<
<Sötaste midsommar tjejen!
<
<sö

Tur & Retur Borås Midsommar

  Skjutsade Filippa till  Töreboda  innan jobbet. Adde slutade jobba 16 och åkte direkt hem till Karin & Bengt där jag lämnat av Filippa tidigare. De ska/skulle fira midsommar helgen i Åmål, då Inger och Jens fyllt/ fyller år. Så de stannar där tills idag.
 
 ´På midsommaraftonsmorgon skulle jag  jobba, efter jobbet så åkte jag hem packade ner maten jag skulle ha med, vilket var bara sill och potatis samt gräddfil och dill, glömde laxen :/ men ägg och svart & röd rom kom med. Sen tanka bilen och drog mot Borås till min vän Jenny. Vi hade en riktigt trevlig kväll, åt som sagt sill och potatis, ägghalvor gräddfil, de var första gången för oss båda och bara äta sill och potatis utan allt annat tillbehör :)
 
Efter vi ätit blev det kaffe och jordgubbar med mini marschmellows & grädde så jäkla gott :) gud vad jag mummsa haha vi  hade en allmänt trevlig kväll, jag var ju där ca 18.00 hos Jenny. Efter  vi ätit korkade vi upp bubblet jag hade med  mig, tjötade till 02.00 sen la vi oss, dagen efter åkte jag hem runt 12.45 eftersom jag skulle jobba vid 15.00, så tack Jenny för en trevlig midsommar. Puss & Kram till dig.
 
<
<
 
  snyggingarna! Idag hade jag sovmorgon till 10.30 härligt va? Nu blir det lite tacos...see u!

Jobb och plannering

Idag hö9ll jag på och fixade de sista infö9r Addes och Filippas resa ö9ver midsommar till Åmål, ett stort kalas med släkten väntar under midsommarafton, själv jobbar jag och hade ingen lust alls att fira ngn midsommar, mer än äta lite sill och potatis mm, var bjuden på två olika tillställningar en av Cilla och en av Anna, tackar så mycket fö9r eran inbjudan men jag bestämmde mig i sista stund att fara till Borås och Jenny. Kom på att Jenny är nog ensamen och behö9ver lite uppmuntran och vi är bra på att m4untra upp varandra, så ska bli kul att träffa henne imorrn igen. Nu ska jag lägga mig upp imorrn igen och jobba, ska kolla arkiv x innan bingen, sö9ta drö9mmar. kram K

Årets fö9rsta dopp

Datan är kaputt i mina stavningar, de kommer in ma ssa siffror och jag kan inte använda ba ck tangenten, skit irreterande. Ser att de blir mellanrum oc kså, phu ser ut som det blir kö9p av annan dator ändå kanske ...blä, inget jag vill lägga pengar på nu precis, så denna får allt hänga med ett tag till coh ni får ha ö9verseende med detta omkullkastade bokstäv er och siffror :)
 
 Annars har det inte hänt mycket idag, tog året s dopp i nybo poolen, jag och  Emelie åkte dit när solen lö9s som skö9nast, 20 grader var helt ok. Skö9nt var det iallfall tyckte jag :) Efter jobb och dagis for vi till  fkp och hämtade mitt sidebord, vilken tung sak, phu tur adde och killen som hade det bar, jag hade aldrig fixa t de ner själv med adde fö9r alla trappor, phu snyggt var det iallfall hoppas de g ö r sig bra på nya stället.
 
 Pratade även med killen som har lght, fö9rhoppningsvis ger han mig en nyckel på fredagen nästa vecka, så vi kan in och4tapetsera och åka med lite lö9sa saker dit, sen hoppas jag i ev flyttar de stora mö9blerna  på söndagen men de märks väl, skönt att ändå få undan kläder och allt som ska till kök mm och ta lite i taget, blir nog bra det, har ju en del i garaget, så där bö9rjar vi fö9rst och tö9mmer, så fort jag skriver ö9 kommer en 9a med konstigt va?
 
 Barnen har lagt sig och jag ska fortsätta kolla ett avsnitt av arkiv x, innan det är dags fö9r bingen, imorrn blir det sovmorgon skö9nt! kram och godnatt!  

Nedräkning

Idag har de inte hänt alls mycket, sov till halv 9 ca, Terese drog till fotbollsskolan där hon hjälper till de 3 dagar som är, som ledare. Imorrn är sista dagen, då kan hon börja ta lite sovmorgon, kan nog behövas :)

Vid 10.20 drog vi till Mariestad för viktkontroll och bt tagning med Coffe, efter det åkte vi till Karlssons. Där plockade jag på mig glas och Coffe fick lego han såg och glass samt ngt annat, när vi var klara så sa hon i kassan ni har kontanter nu eller för kortterminalen funkar inte ???? Vaaaaaa?? Nä vem fan har pengar på sig i dagens läge? Inte jag iallafall. Då la jag ifrån mig sakerna och sa då får ni ställa tillbaka allt för inte tänker jag leta upp ngn automat för att ta ut pengar för att sen komma tillbaka, glöm det. Nä tack de kan kvitta. Sa också att jag inte var från Mariestad så jag hade roligare saker att göra än och köra runt och lera, smart frag av det och sätta upp lappar kanske och slippa lura sina kunder...IDIOTS!! vi såg inga lappar ang att kortterminalerna inte funka, väldigt frustrerande för hade jag vetat det hade jag inte gått in.

Väl i Skövde blev det en sväng till macdonken, milkschake och en chees blev det till alla, Filippa fick en happy meal, vidare till posten och hämtade min matta och lampa från jotex, äntligen har de kommit :)

Sen hem och lata mig lite, var ute med Filippa ett tag, hoppade studsmatta och cyklade. In fixa mat pommes och nuggets, jag åt inget av de, utan gjorde till kidsen. Sen har de bara varit soft, Coffe har försökt få tag i kompisar men de har ju varit på fotbollsskolan.  Min data sa upp sig tidigare idag, just nu sitter jag med sonens dator. Var lite alert och fixade våfflor och pannkakor till kidsen som kvällsmat, de var uppskattad, finns så de blir ngr till lunch till Coffe och Filippa imorrn, perfekt. Nu blir det Arkiv X med sonen, vi får se vad han tycker om den serien :) natti natt kram K Som sagt nu är det nedräkning till flytt :)

En snabbis!

Hej hopp sticker in näsan en snabbis och tänkte bara säga jag haft en mysig kväll med barnen, vi har kollat på film Waitress, en romantisk komedi, men jag tycker det nog var mer drama än komedi iallfall. Terese var så trött så hon la sig halv 11 innan filmen var slut, inte konstig då hon varit ledare för fotbollskolan idag och två dagar till plus de haft avslutning på fotbollen idag och kollat match så hon var hemma och vände och kom hem rätt sent. Så hon behövde verkligen sova.

Imorrn blir det mariestad en sväng, tänkte även besöka lilla gekås som de skulle försöka efterhärma, så Karlsson here we come!! Nu blir det lite 90 tals serie och sen godnatt, får inte glömma att i postlådan imorrn kommer förmodligen Dallas wihiii haha och Arkiv x, hörde na Dallas ska sändas på tv4 så nu ska jag plöja igenom den serien på kvällarna när jag ska sova, tillbaka till 80 talet!! tjohoo see u!! kram och godnatt!
Old days and the new one!!

Ingen titt i Lght

Tråkigt att jag ej fick till ggn till att kollain Lght igen innan inflyttt . De är ju inte så lång tid kvar nu innan jag får den. Känns lite overkligt nu när de närmar sig!. Får hoppas mAn gör rätt bara nu. Iallafall ska de vara flyttbara och städat redan den 29 e så jag hoppas på att jag kan få nycklarna redan på fredag efm då städfirman städat klart. Han skulle prata med vaktmästaren sa han och sen höra av sig. Så bäst jag pratar med vaktmästaren med. Vill ju gärna in så vi kan tapetsera och köra dit små saker och kanske resten på söndag kväll efter man jobbat. Annars blir det tis då jag jobbar mån natt. Blir mycket jobb just den veckan, sen sem, på torsdagen börjar även Töreboda festivalen. Blir nog kul. På tor kväll åker Adde och Filippa till Åmål jag jobbar, sen kommer de hem söndag. Pierre har barnen extra hela midsommar helgen och jag är helt själv. Undra vad man ska göra då? Återstår och se, sill och potatis blir det iallafall och jordgubbar: ) nu e det god natt! Kram k


Massage

Skönt att kunna utnyttja massage stolen på sin rast . Relativt lugnt än, men de kommer väl mer jobb sen. Just nu njuter jag av rast och massage. Skönt! Hej hopp.. Ps vad ska ni göra på midsommar?


Lantlivet! Del 1

Vilken underbar utflykt till lantlivet i ÖM, en underbar gård med en massa djur och lek för barn. Cafe hade de med så vi kunde fika med kaka/bulle festis och kaffe samt  äta korv, toppen tyckte vi :) De hade även loppis där med och en massa söta kaninungar, getter, grisar, tuppar/hönor, Lamm underbart, vilken fristad eller frigård ska jag säga, massor med folk, barnen lekte med traktorerna och bobycars, lek i vatten och en stor klätterställning.

på gården fanns det även loppis och hantverk inne vid fiket, lovley places. Dit kommer vi garanterar att åka flera ggr :) här kommer bilder, köpte 22 kalle anka tidningar till sonen så han har att läsa på kvällarna :) toppen bra .

 lek med traktorn!lek i vattenland!Filippa klättrade  upp på en stubbe.

Nu måste jag dra till jobbet, har precis ätit lite, fläskfile och ris samt bearniässås. kram K

Sovmorgon och kaffe.

Härligt sov till 9.00 har nyss gått upp ur sängen. Kaffe är dagens viktigaste så jag vaknar till liv. Vad skulle man göra utan kaffe:) lite senare funderar vi att kolla in lantlivet. Se i öm . Där har de massa smådjur och lek för barnen. Ska bli mysigt och testa på det som utflykt. Jobbar ikväll igen. Nu dags att fylla på mer kaffe och njuta av fm. Kram k.Kväll natt tjöt SOV!!!

Kvällen är kommen och en annan börjar bli seg har hyrt film med Adde, men den ser ut som de får bli imorrn. Kl är 22.30 ja jag vill bara bädda ner mig och se bevvan i sovrummet. Filippa har sovit tidigare på dagen så hon somna sent. Hon var på ett jäkla humör tidigare då de inte gick som hon ville i hennes försök till attt skriva sitt namn, till slut lyckades hon och vi applåderade henne och sparade lappen :) hon gick iväg helt själv och kom tillbaka med den,är det här rätt? står det Filippa sa hon,men visst de gjorde de ju! Duktig hon är min lilla trollunge, lappen är sparad :) Stolt vart hon med :)

Kvällen har annars varit i Filippas tecken, mycket tjöt & hyrt film och köpt en dvd till henne Barbie 29 kr som sagt på Maxi, billigt och bra och fantaskista filmer :) Sen nalle phu, de har våran kväll bestått av.  Godis givetvis och massa mys, de är inte helt fel det!

Nu ska jag faktiskt fixa mig för bingen, som sagt försov mig i morse och en hård daq på jobbet igen., jobbimorrn efm tack o lov, slipper gå upp imorrn. Ont i rggen har man med pga alla lyft upp och ner, men allvarligt vem bryr sig?

Inte ledningen på KSS iallafall, patientsäkert igen då in my as!! Kram och godnatt! sov gott sen..Jobb,pyspunka och film

Jobbet var de full rulle idag på, jag lyckades börja dagen med att fördriva mig. Vaknade 06.47 och hörde regnet utanför och undra just när mitt alarm skulle ringa. Inte konstigt de inte lät ngt, hade ju på ljudlöst :( väl hemma på efm så åkte Adde och hämtade släpets när han kom tillbaka var vän bak däck pyspunka på, varken jag eller Adde är höjdare på och byta däck elr ngt annat med bilar i huvudtaget så de var bAra och ringa upp killen med sidebordet jag skulle köpa och sen göra upp om en annan dag. Typiskt säger jag. Ja ja han håller det åt mig iallafall det känns ju bra. Åkte in till stan istället, hyrde film nalle phu och en komedi till mig och Adde. Var en sväng på maxi köpte barbie älvornas hemlighet för 29 kr som vi tittar på nu. Barbie filmerna är otroligt välgjorda och vackra att se, som en sann Barbie fantast jag är. Lördags godiset är köpt och mys faktorn är hög med sambon och dottern. Ha en härlig lördag, kram k


Fy Fabian

Idag har det varit en tuff kväll på jobbet, kommer till jobbet läser sla som jag inte har hemma. Mer nedskärningar nu ska de sparas 120 miljoner! Vad kommer hända, nedskärningar av personal omorganisering på huset i allmänhet ändå hycklas det med att patientsäkerheten inte drabbas in My as säger jag, vem jobbar med flertalet pat själv ? Vem frågar hur det går mm? Vi ska bara finnas där och se till att allt funkar . De kan jag säga nu, är man relativt slutkörd nu, vad kommer inte hända när de drar ner, patientsäkerheten diffar redan nu, vad tror de den kommer göra sen. Vården i ett nötskal med besparingar. Fy fasen säger jag bara. Allmänhet skulle veta hur det är! God natt är bäst att säga, ska upp imorrn igen och jobba!


SOMMARLOV!!

Äntligen avslutningen är avklarad, Jag och Filippa var i Värsås Kyrka och kollade på Coffes avslutning och Pierre barnens pappa åkte till Helenaa kyrkan och kollade på Terese avslutning. Coffes klass 4-5an hade gjort om Sean banans sång här glider kingen in, till här glider klassen in, mycket bra gjort sång och lite moves haha, filmade det så kul för barnen att se det.


 Filippa tar kort medans jag filmar, Prästen pratar! lärarna!


Efter avslutningen gick vi till klassrummet och lärarna fick blommor och kramar av barnen. Sen for jag Coffe och Filippa till stan, en avslutningsfika på gräddhyllan blev det, vi väntade in Terese och Pierre.

tyvärr dåliga kort från iphonen, kamaren e kass pga tappat den i vattnet :/

fina tjejer!

sötaste kidsen, love u!!

Barnen är hos sin pappa till måndag, och jag ska nu snart dra och jobba. Ha en bra efm /kväll ps underbart att vi fick fint väder soligt med enstaka moln!! kramis K

Denna är min

Blocket är som sagt bra, dessa saker har jag köpt och till vilka priser över halva priset på allt :) perfekt, behöver man inte vara super rädd om det heller eftersom de säkert har sina små skavanker innan, svårt att hålla ngt felfritt eller hur?

denna hämtar jag på lördags,  inte den modellen jag skulle haq, men snygg är det tcker jag :)


detta har jag köpt, sänggavel allt från blocket, bra shit!

Nä nu måste jag fixa innan skolavslutningen, hej hopp!

Skolavslutning

Tjoho äntligen skolavslutning, härligt för barnen att få sitt efterlängtade sommarlov, känns ju lite konstigt också eftersom till hösten bor vi inte här. Men de blir nog bra . Hoppas ni alla får en fin skolavslutning .... KrAm k

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/935989/images/2012/pic_206686998.jpg" class="image">


Skolavslutning

Tjoho äntligen skolavslutning, härligt för barnen att få sitt efterlängtade sommarlov, känns ju lite konstigt också eftersom till hösten bor vi inte här. Men de blir nog bra . Hoppas ni alla får en fin skolavslutning .... KrAm k


Blocket en hit

Yes har hittat ett sidbord på blocket , kollade på ett likvärdigt idag på Ikeas hemsida, men de fanns bara i vitt. Sen dyker ett likvärdigt upp plus att de kostar bara 800 kr så nu spara jag 1200 till ngt annat istället. Super nöjd blir man, ska hämtat i fkpn på lördag efter jobbet, så nu har jag köpt säng stomme och köksbordet på blocket, fattas bara en byrå, men kom på att Coffe får ta Terese svarta byrå sålänge. Den får ändå ej plats i hennes rum sen. Imorrn är det 2 veckor till flytt och jag har möbler i överflöd ha ha...längtar. God natt.


Härlig dag!

Visningen har jag ingenaning om hur de gick. De sa varken bu eller bä, men i 30 min var de här och kollade runt så vi får hoppas de hör àv sig bara om vilket! Jag har tagit kväll, köpte mig en flaska perlrose sim jag avnjutet av ett glas nu och en film på 9 an. Sov gott när ni ska, god natt säger jag, kram k.


Shopping och krasch

Tog med mig Filippa in till stan i morse, då vi ändå skulle lämna Emelie på abf. Måste först tillägga jag fick sovmorgon till 9:15 inte illa det,skönt som attan. När vi lämnat Emelie så drog vi upp till västgötabagarn och tog en morgon fika där. Inte de nyttigaste två prinsessbakelser, trodde de skulle spruta ut grädde ur öronen på mig, fyyyyy urk ush och bläää hur kan jag äta sådant. Behövs ju inte kan jag säga!!!

Filippa åt inte mycket av sin bakelse heller, pengar i sjön där, då jag var tvungen att slänga i mig kaffet eftersom Filippa tyckte de var dags att dra. Efter fikat drog vi till cubus som hade 30% idag, jag var ute efter färgade shorts till sonen och en tshirt som matcha. Filippa hittade även till sig som hon ville ha, en shortsdress och en tröja samt kjol, sen vidare in på HM, såg en del söta kläder jag plockade till mig oxh en sverige tröja Filippa ville ha, jajamensan den tog vi också, de e ju fotboll på tv så klart hon ska ha en sverige matchtröja. Men efter en stund surna hon till då hon inte fick en prinsessklänning så jag la tillbaka allt jag stoppat på mig och gick ut, så går de när man surar :/ man kan inte alltid få allt och hon får en hel del, ja jag vet mitt fel. Tyvärr har jag varit sån alltid med kidsen, har sina orsaker.

In i bilen vidare till Chilli inredningsbutik, där skulle jag ha doftljus som de har halva priset på, jag köper bara en sort och just nu är det vanila mousse. Köpte alla som var kvar, de var inte så många 6 små bara och 2 stora, iofs de större fanns de fler av. Sen har de massa andra goa dofter jag ska köpa inför hösten. Lika bra att ha en sort tända annars luktar de konstigt och för mycket.

Hittade även en jäkligt snygg bäddsoffa jag var sugen och köpa, men lev tid till vecka 36, näääää tack tror inte det. Eller nä jag vet ej, snygga var dom alltså. Kanske bestämmer mig när jag flyttat, haha. Åkte även in på jysk och köpte täcke, så nu har alla nya täcken till flytten, härligt. Ja förutom Emelie & Terese men deras är relativt nya. Tog även en sväng in på ÖB där jag köpte två kuddar till min utesoffa och en massa bordstabletter för 5 kr st, nyhetens behag jag vet, men smidigt för så billig peng, sen kan man slänga dem.

När vi väl var hemma, så började jag med maten, gårdagens rester, så de var bara steka kött och färskpotatis och blanda till det, med bearniäsås (kall) när jag gett Filippa och sen fixa min portion och skulle ta ner en tallrik, vad händer, jag slinter och krasch rakt ner över hela diskbänken och spisen och maten, bara och slänga allt och få en massa mer jobb med att dammsuga och kolla glasbitar över hela köket....grrr vilken ramsa jag sa tyst till mig själv då!! hehe jaja bara fixa ny mat efter allt plock och dammsugande. Nu så kollar Filippa på barnkanalen och jag ska ta mig en kaffe till. Ikväll är det visning och man kan hoppas på tur, men med vår OTUR lär vi knappast få ngn tur denna ggn heller, lika bra och ställa sig in på det. Eftersom de ggr jag varit positivt inställd har det gått åt skogen, kanske funkar bättre tvärtom ;)

Vi höres senare, ha de bäst! kram K
Storstäder & match

Hej där! Vakna si så där vid 14 idag, sen ut en sväng drack kaffe och njöt av solen. Filippa bada och hade de skönt, kanske inte de bästa egentligen då hon är hostig . Men lite svalka i värmen är skönt plus vi har ju varm vatten vi fyller med. Efter vi varit ute var det storstäd inne, så fräsch och skönt när man fått undan en massa saker och var sak har sin plats. Blommor plockade Adde och Filippa från trädgården, härlig bukett och doftar sommar. Har lite att fixa imorrn, men är ledig hela dagen så de hinns med. Imorrn håller vi tummarna att allt går vägen. Nu blir de film, god natt kram


Sol idag....

Vilket väder solen lyser och det är varmt och skönt. Filippa är hemma , hon mår tydligen bättre på dagen än kvällen. Så nu badar hon i baljan ute. Jag försöker vakna till och dricker kaffe. Sen ska det städas inför visningen imorrn och sen Ska vi kolla in Terese match. En skoldag kvar för barnen sen är det lov,underbart. Flytt om ca 2 veckor också. Nu går de undan, 12 arbetsdagar kvar innan semestern med. Härligt! H en underbar dag. De ska jag.... Kram


En röst i natten

Hej i natten , sitter här på jobbet och har de lugnt . Vi har fikat nu en härlig tonfisk baguette hade Sofia med sig, gott var det. Betydligt lugnare den här natten än förra. Skönt det! God natt...


Rensning pågår!!

Håller på och rensar ut en massa nu, mycket för att vi ska ha visning, men också för de behövs givetvis. I min garderob rensade jag ut 1 plastpåse samt en papppåse med kläder som jag inte använder eller har ngn fläck mm på sig, så nu är det på tippen, skönt det.

Filippa har två regnställ som är försmå som jag tänke ge bort, måste tvätta upp dem först. Alltid bra med extra ställ. Lite annat i hennes lådor som blivit försmått är rensat också, mycket ska slängas då de är fläckar mm, jag är inte den som är rädd om kläderna utan de jag köper  ska också användas och lekas med, så där av alla fläckar med sen, inget man kan ge vidare utan bara slänga. Men kommer rensa en hel del så de blir till at lägga i olika högar som sen ska ges bort alltså!

Annars så har det inte hänt alls mycket, sov till 15.40, de händer väldigt sällan, men välbehövligt. Känner mig utvilad och de är skönt. Ska ju iväg och jobba en natt till sen ledig ons-tor och jobbar hela helgen fre kväll lördag dag och sönkväll, då vi tänkt åka till öm´s lantliv.

Igår åt vi kina på jobbet, jag och Sofia köpte på thai house innan jobbet, gott var det, idag blir det Baugette (tonfisk) som Sofia fixat från Tibro. Så snart dags att fixa sig och dra, ha nu en brqa kväll och hoppas ni får sova gott. Jag hoppas på en lugnare natt, kram K


1 år sedan Emelie tog studenten och 1 år sedan balen  var :)

Dags igen

Visning på huset igen då, tänker inte förvänta mig ngt alls, ingen ide man blir bara besviken, så nu är det städa städa städa som gäller :/

Ska snart dra och jobba med bästa Sofia, Nice. Hoppas på en lugn natt!! Jag e redan trött haha..kram och godnatt på er!

ps Filippa var ju häning i fm och sov på efm, en släng med feber. Men nu är hon pigg igen min lilla trollunge!

Måndag 11/6

Helgen har gått och nu är det verkligen nedräkning till flytt, klarat av ett bröllop och en tatuering, nästa helg är det jobb samt skolavslutning, barnen är hos sin pappa denna vecka, åker idag efter skolan. idag blir det en lugn dag, Filippa känns lite varm, hoppas inte hon är på g att bli sjuk! Själv jobbar jag natt med Sofia, vi ska stanna till på kinan innan jobbet och köpa med oss lite mat till nattens jobb, gott :)

Får snart börja fundera på och packa ner kanske, men då de inte är ngn brådska och jag egentligen vill ha alla stora möbler på plats, sitter ju inte i sjön precis har inget sista datum då jag behöver vara ute som tur e..

Regnet öste ner här för en stund sedan, funderar på att göra en rabarberpaj, har ju massor med rabarber som behöver skördas.


Här kommer en bild på tatueringen, är supernöjd, den är inte klar utan ska dit igen efter v 32. Kram sålänge K.Bar och grill

Har nu varit och tatuerat mig i 3 timmar, fasen vad trött man e nu. Har en sittning kvar, vi han ej klart, så blir efter semestern. Kommer bli kanon snyggt. Nu blir det lite söndags lyx på bar och grill, kebabrulle och kebab pizza samt en Hawaii medium.. Nu ska vi hem och slaska i oss .... Kram och godkväll :)


Extra jobb och tatuering

Då är man på jobbet igen, ledig dag. Dagen har gått otroligt fort får ja säga. Har rast nu, ligger i våran massage stol och har de bra. Slutar kl 14 eftersom de var mitt krav om jag skulle komma in extra. Efter jobbet blir det hem och ta med Filippa och Adde, då de är addes kompis som ska tatuera mig, de kommer vara hos Karin och Bengt. Medan han kör. Så resultatet får ni se ikväll. Nu ska jag njuta vidare innan jag ska jobba igen, kram k


Utvilad och city

Somnade efter jag skjutsat Emelie till stan igår, sov nog redan runt 23.00 helt slutkörd. Filippa sov ju från 17.00 igår, somnade ibilen och vaknade inte till liv trots vi försökte, vi lät henne sova. De gjorde hon också till 7.30 idag så vi är utvilade kan man säga.

Lovade sonen igår att vi skulle åka iväg och köpa ett spel idag, gissa om han blev glad? ja självklart blev han det. Så in till game store och köpte de han ville ha. Vi gjorde även ett litet besök på hästhoven dit vi ska flytta, tyvärr var vi inte inne i lght, pga de som bor där har ännu inte hört av sig, lite tråkigt, men men. Vi gick runt området bara.

Kollade även in lite nya butiker på stallsiken plus in på öb och dollarstore, har ju hittat nya godis stället iallfall och köpa godis till ungarna på, de e ju halva priset där om man ska jämföra med alla andra ställen, vi köpte Chips, Chokladkaka (stor) 2 muggar smågodis a 20 kr/st plus läsk = 70 kr. Hade vi handlat på sigges vilket vi oftast gör , så hade vi varit uppe i 120 kr och de hade då bara varit smågodis, s kan jag säga att vi sparade en hel del pengar faktiskt :) vi är ju mycket för fredagsmys och lördagsgodis i denna familj :)

Ska bege mig ut till Adde nu, han har monterat ner sängskåpet och ska nu grundmåla de sista, hoppas vi får på sängdelen sen igen i skåpet bara, hehe inte de lättaste tror jag. Vi har även funderat om, Filippa tar ev de rummet Coffe skulle ha och Coffe de andra, inget helt bestämt ännu, men de lutar åt det. Då får vi in sängskåpet plus filippas lilla säng! Hm kanske säljer sängen jag köpte då, nä vi får se hur de visar sig allt.

3 veckor till flytt, imorrn jobbar jag extra mellan 7.00-14.00  sen blir det att tatuera sig :) tjohoo ska bli nice, 4 st rosor sm symboliserar mina barn, underbara men lika taggiga imellanåt, ;) sen deras namn nedanför rosen, blir toppen.

Vi ses senare!!! kram sålänge


Extra jobb

Fy så trött jag är, jobbade 7.00- 14.30 igår, sen var det teater på filippas förskola, efter det åkte jag till jobbet igen för ett extra arbetspass. 21.00-07.15 hem sov 4 timmar, till KOMVUX och prata med studievägledaren ang hösten. Vidare hem till Eva på en kaffe, mysigt satt ute i hennes trädgård. Härligt väder var det. Kul och se barnen med, de växer så. Sen lämna pengar till Terese för att dra vidare till förskolan hämta Filippa, åka till götene för ett köksbord jag hitta på blocket. Hem fixa mat , de gjorde Adde, Filippa somna som en fura. Nu kollar jag och sonen amerikan funniest home video. Ska skjutsa de stora tjejerna till krogen, runt 22.00 sen ska jag SOVA! Godnatt kram k


Teater på förskolan

Vilka duktiga Trollungar vi har på förskolan, och vilka fröknar sen. Allt jobb de gör , de är helt suveräna och underbara. Teatern blev en succé , vi fick även köpa med en cd skiva hem som barnen spelat in:) hur många får såna möjligheter på sin förskola. Efter troll teatern så var det fika, medtaget eget då. De var så mysigt och vi är tacksamma för allt.


Gäsp! jobb och Teater

Då är man innte på sista jobbardagen igen, igår var det fullt ös, bara hem och ställa sig i kiosken på Terese match efter jobbet, hemma ca 18.45, åt mat kollade arga snickarn, sen gick jag och la mig vid 21.00 kollade film, och somna säkert efter 22.00, så igår var jag trött.

Idag är det lite samma sak, fast då är det Filippas tur som ska ha teater för oss på förskolan, de är väldigt kreativa där får jag säga, först vernisage och nu teater :) kul och bra jobbat av förskolelärarna, för hur många förskolelärare gör så här?? Jag tycker de är kul och de är verkligen uppskattat. Så dit blir det direkt efter jobbet, med egen pickninck- korg :)

Imorrn fredag åker jag och Adde och hämtar ett bord jag köpt på blocket, ett bjursta bort, där man kan sitta många runt, har ju velat ha ett sådant nu när jag flyttar, så döck detta upp och för ca halva priset än nytt så de var inte så mycket att orda om, stolarna har jag redan så de får hänga med ett tag till. Semn ska jag bara köpa sidebordet också plus Coffes byrå och en annan hylla till hans rum, sen är jag typ KLAR, skönt!

Nu ska jag dricka mitt kaffe och väcka Filippa, sen bege sig till en dag på jobbet!! phu

Ha en bra dag, kram K

Dags att barnen vaknar !

Idag är alla mina barn slöa tror jag, de somnade sent igår, framförallt Filippa och Coffe. Så nu är det dags att ta tag i dem så de vaknar upp :)

 De var bra Suss sa till att vi skulle få en bild på oss alla, vi tar ju alltid såna bilder så kul att ha...love u girls...puss & Kram till er alla :)

Nu dags att snabba på :) hej hopp!

Grattis Maja

Till din lilla flicka idag :) Så roligt att min dröm blev sann :) många kramar till dig!!

Bröllop del 2

Då fortsätter festen inomhus efter allt minglande och vilken tur vi hade med vädret sen, klarblå himmel och helt okej de var absolut inte kallt tack o lov :)

  Förätten räk & laxbakelse så god  :)  Dags att sätta sig till bords!

Tal av tärnan Lina,

Varmrätt var oxfile och potatisgratäng med kokta sommarprimörer och en god rödvinsky till, sen fick man ta om för det var buffe, jag vart super mätt direkt gott var det :) mums.

En massa tal hölls samt sånger under kvälllen som gick, när bruden var borta så sprang alla tjejerna fram och pussade på Tobbe och samma när Tobbe var borta sprang alla killarna och pussade bruden :)

Efterrätt Limepannacotta med frukt och citrus topping! Spännande mix!

Två vackra TJEJER...


Emelie & Tobbe ...

Adde & Cathrine

 Tobbe & Jag , hmmm ser ut som jag håller på och styper han, haha ...

coolt kort synd de blev lite suddigt!!


 sen blev det lek för tjejerna och killarna.

Undrar om de är jag eller kameran som börjar bli suddig ;)

Bröllopsvalsen...

Försöker få till till kort på oss :)

Systrarna Anneli & Helene

  Adde & NickeDansa Dansa....

Euphoria lalalalal

mer dans...korten är suddiga fotgrafen e onykter ;)

Dags för kaffe & bröllopstårtan :)

 tårtan mm gott,  mer dans

 dagen efter, tack till Tobbe & Cathrine för en underbar efm kväll och natt!!

Nu ska jag kolla tv....kram
Barnen hemma och klippning

Då har sonen kommit hem från skolan, och sista veckan han är hos mig innan skolan är slut, sen SOMMARLOV, härligt! Vi ska strax dra iväg till frissan, han är såååå länghårig så nu behöver han snaggas :)

Terese kommer runt 16.00 då är det mat för henne, sen träning, fullt ös med andra ord :) Nu ska vi strax dra oss, ska lägga in resterande från bröllopet sen också, see u soon...kram K
Bröllopet 2/6 2012 Del 1

Jag och Adde begav oss mot Falkenberg på lördag fm 9.10, vi var i Fbg kl 12.10 och hämtade nyckeln på skrea camping.

  härligt med sol..

receptionen Skrea camping!

ja bilden säger allt :) vi hade hela huset för oss själva, superskönt!Åkte vidare till bege mat när vi lämnat av allt på vandrarhemmet, köpte en baugette och lite annat som vi kunde luncha på, sen drog jag till Tobbe & Cathrine så Emelie kunde sminka mig. 

Träffade även på Cathrine (Bruden) och tärnan Lina innan bröllopet, de hade fått håret fixat och var så fina :)När vi väl fixat oss och Adde haderingt taxi 2 timmar tidigare för att vi skulle få tag i ngn så kom den sent iallfall, de hade hur mycket som helst tydligen så vi var lite stressade kan man säga, sist in i kyrkan typ :/

på G in i kyrkan...

 vigselakten ska börja...

Oliver var ringbärare, så duktig kille, satt stilla hela tiden :)

 på väg ut från kyrkan!

riskastning!


Mr & Mrs Johansson...

Grattis kramar, först ut av Cathrines mor!

 och Far! Samt alla andra som var där och ville grattulera brudparet!

Brudparets Son Oliver också ringbärare :)

Bruden och tärnan!
Vidare från kyrkan till mottagningen som var på scoutgården, där vi fick champange och jordgubbar doppade i choklad samt minglade med alla andra som var där, vi fick även gå och fotografera oss parvis :)

Brudparet kommer från fotograferingen till mottagningen!

mmmmm gott :)

Stillige Oliver...

Stefan & Adde


Tobbe med sina bröder Jerker till vä och Kennet till hö..


Cathrine med sin syster.

Cathrines systers söner Marcus & Simon

Mingel Tobbe & cathrines vänner! Tjusiga Anneli , <3 underbar vän ...

Emelie och en massa solsken :) Bruden och tärnan igen :)

 Jag och Anneli!!

Fortsättning av bröllopet kommer imorrn, dukningen var fantastiskt fin, åter kommer imorrn (mån) med mer :)

Godnatt!!

Helg bröllop och gekås

Då är helgen snart över, vi är på väg hem från Falkenberg,varit på ett fantastiskt trevligt och fint bröllop, vi är så glada vi fick vara med. Många fina tal Hölls och tårar flöda. Skriver mer sen, och lägger in lite bilder. Var även en sväng till gekås, handlade lite sommar kläder till barnen, samt lite nytt till Lght. Hemma om ca 1 timme nu, då blir det softa i soffan. Filippa ska hämtas också hemma hos Karin och Bengt. Hörs sen, kram k


Mot Falkenberg och bröllop

Då har vi lämnat Skövde för ca 45 min sen. Vi var tvungna att åka in till stan innan vi for, lämna filmer och in på maxi en snabbis. Men nu är vi i åsarp soligt och 11 grader. Huvudsaken solen lyser så blir allt bra, regn vill vi inte ha : ) Vi hoppas vi är framme ca halv 1 i falkenberg. Ha en härlig dag! De ska vi ha...


Filippa

Innan Filippa åkte tog jag ett kort på mitt hjärtegull. Känns konstigt att veta man ej ska träffa henne försen på söndag kväll min Lilla snutta.


Film och barnfri

Godkväll, tar mig ett glas vin och kollar film jag hyrt. Njuter av lugnet som inte är så ofta man gör. Imorrn blir det falkenberg tidigt. Checka in på vandrar hemmet och softar lite innan Tobbe och Carhrine bröllop ;) ska bli så jäkla kul. Kameran med och tur man har ny mobil. Ha en trevlig helg nu de ska jag ha, uppdatering via mobilen, kram k


Kattunge och helg

I efm fick vi sålt den sista kattungen till Kristinehamn. Så härligt att alla kommit till bra hem, sista kattungen kom till ett yngre par som fastnade direkt för henne. Tror de blir jätte bra :) har jobbat ikväll och nu kollar jag tv, har tagit helg och är ledig tills tisdag. Underbart kram och god natt.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/935989/images/2012/pic_204854118.jpg" class="image">


RSS 2.0