Frissan

Stiliga son

Nya frissan

En vecka har gått

Har inte haft en tanke på att blogga 😁 tiden går så fort. Förra söndagen var vi på ikea. Tanken var att vi skulle börja fixa i vardagsrummet idag. Vilket vi inte gjort. Beställt kök har vi ej heller gjort utan de får vi göra en annan helg. Tiden springer iväg . 

I onsdags började jag på hemtjänsten som planerare. Så nu när Lotta slutat så är de jag som ska ta över efter henne. Hur länge mm vet jag ej. Så de får jag ju ta upp. Måste ju ha ett anställningsbevis med . 

Helgen har varit lugn. Igår bytte jag däck på bilen. Ja inte jag men däckverkstaden :)) sen klädde JAG om bilen med ny bilklädsel, blev riktigt bra. Städade även inredet samt utvändigt . Så nu är den i ok skick. Filippa hade sin kompis Vanessa hör igår ,de hade så kul :)) 

Idag har vi grillat korv ute, de var riktigt mysigt . Känner hur jag stinker rök 😂😂 ska till stallet sen då Hovslagaren kommer. Sen hämta terese i Hjo , imorrn börjar jag kvart i 7 istället för 7 😁 men slutar ju en kvart tidigare istället ! 

Nä nu vill Filippa leka med ngn kompis så får se om ngn kan . Tjing o ha en go söndag . PS sonen kommer hem från sin pappa i dag med 😀
Bubbel på lördagkvällen satt inte fel :) 

Ikea

Nu åker vi till Ikea och ska beställa vårat kök ! Lovley ! Sen nästa helg börjar vi köra iigång och röja ut vardagsrummet !  

Ska bli spännande detta, just nu är de saker överallt och när båda nu jobbar heltid finns inte så mycket tid över till att fixa o dona. Så blir att börja rensa igen, sälja slänga skänka.

Ha en bra söndag ! På onsdag börjar mitt nya jobb som planerare på hemtjänsten . Ska bli spännande ! 

Helg

Kvällen är här och regnet faller ! Härligt att höra hur de faller utanför :) , Filippa red idag och både jag oxh Terese samt Filippa var istallet. Mysigt var de. 

På kvällskvisten blev de porterstek som Adde lagat, så gott . Han är duktig min Karl :) nu ser jag film och regnet öser ner... Tar ett glas rött och har de bara gott. Dipp och gurka samt morötter är kvällens snacks ...imorrn åker vi till Ikea och beställer kök :)) 

Godnatt !! 


 I fredags var cilla och kidsen här , jätte kul. Nästa ggn blir de övernattning o brännboll samt grillning 👍 ser framemot detta ! Tjing ... Nu filmtajm 

Härlig dag

Träffa Sussi på både kaffe och lunch, mysigt. Sen till hööks och köpte lite nytt till Yra. Bett grimma och tyglar samt ryktakrapa och manborste, så imorrn får jag testa allt. Boxen blev urmockad och ny torv las i boxen. 

Filippa och Adde var på stenen och bada , kul för dem .. Nu sova jobb imorrn! Lördag

Har tagit de lugnt hela dagen.  Varit i stallet med Filippa som red Yra själv idag. Gick bra faktiskt .imorrn ska Filippa och Adde till badet själv får jag städa. Men nu sova ... Trött . Min jobbarkompis Emelie är nu i Spanien så jag tar över för henne i 2 veckor. De hade gått bra och flyga så de var skönt för henne. Första gagn med flg de bilar annars. Sen hade de varit på Ikea innan de åkte till light , de var ju tvungna o ha nya uppsättningar med sängkläder mm. 

Ska bli kul och se bilder mm sen vi åker ju i augusti ska bli kul. Kram och godnatt!!


Haha 

Utgång

Vi skulle bar a vara hos Carina egentligen, men de blev utgång. Gunilla kom och sen drog vi till henne. Sen vidare ut på krogen.

Blev först pitchers , sen Mikes. Trevligt var det och jag var kvar till de stängde nästan. Sen blev de taxi hem, slockna direkt.

Jobbet hade ring vid 7:00 men jag vakna 9:00 o kunde ej köra , kan jag knappt än hihi. Ska in till stan men Adde får köra in. Sa jag kan jobba imorrn om de behövs, Mary skulle höra av sig. Man får ju inte ut pengarna ändå nu bara i ledighet, så vill man tjäna extra läggs allt bara i komp, men jag vill ju helst inte jobba mer än jag gör, så de kan vara skönt att använda komp också .

Alltid när jag varit ute, så undvarar jag, är allt med hem. Hehe har glömt plånbok en gagn, så man blir lite rädd att ,am lägger tele på bordet mm, därav jag aldrig nästan håller på med mobilen ute, pga är rädd den kommer bort samt att varför ska man hålla på med den i vänners lag! Nä kan kvitta om de inte är för alla dessa korttagningar då, haha!

Ha en bra lördag alla, kram !Kvalité

Idag fråga Carina om jag ville komma bort på lite vin och ost. Hade för mig Adde skulle jobba imorrnbitti så passar på att drar iväg idag då han ändå lägger sig tidigt.

Men trevligt med lite tjejsnack mm, kanske blir de en film också. Stallet är fixat var där innan jag härmta Filippa från skolan. Sen till bolaget köpa en flaska vin och vidare hem. 

Har kollat lite från Ikea och skickat efter lite offerter på el och rörmockeri här hemma. Vi hoppas bli klara med kök fram till sommaren /hösten. Sen blir de sovrummet och sist vardagsrummet. Ja hallen ska bli helt renoverad med tak o väggar nya tapeter . Kommer bli sååå bra. Ute har vi verkligen fixat med. Börjar se bra ut . Så nöjd vi flytta tillbaka och kan njuta av härlig utsikt och inte grannar direkt inpå , men man är ändå inte ensammen, helt perfekt. Denna renovering har vi igen sen i en försäljning med. Sen plöjer vi övervåningens golv och div annat. 

Skönt när man både kan göra själv och leja bort det, var ju till banken och de undrar om pengarna räcker vi vill låna 😂 ja de får vi hoppas. Där av tar vi en lite flera offerter så vi vet så vi inte står där. Då blir de mer kosing 😜 Men vi är inga människor som vill ha de bästa och modernaste ! Vi vill ha funktionibbelt så allt behöver inte kosta skjortan, vi är inte såna utan rätt enkla fast klart man vill ha ordning o reda o snyggt. 

Nä nu ska jag fixa mig, Carina hämtar upp mig efter sitt jobb, gött. 

Tjing och trevlig helg.

RSS 2.0