Besviken

Märkt av ett o annat , tråkigt , trodde man visste vilka vänner man har/hade. Men i själva verket pratar de om EN . Tråkigt när sånt kommer fram . Men men den som skit ger får skit tillbaka ! Varför ska jag ändra mig för att folk inte kan acceptera mig som jag är, jag accepterar andra , antingen är jag med dem eller inte . Men pratar iallafall inte skit! Säger vad jag känner o tycker !! Tråkigt o få höra , men men livet går vidare !


Nu börjar allt !

Nu börjar höstens aktiviteter , stallet ( ridskolan) började i lördags. Truppgymnastiken kör iggn på tisdag nästa vecka 1 1/2 timme. De åker Adde på, tisdag och torsdag får han hämta Filippa, då kan jag jobba över de dagar om de behövs. På onsdag nästa vecka ska vi introducera Filippa på scouterna här i Värsås för att lära känna lite nya barn. Sen gillar hon skog och natur . Själv jobbar jag igen , dagarna går otroligt fort :) riktigt kul när man samarbetar och alla pratar med varandra 😀 nu ska jag spela Fia med knuff med Filippa innan maten är klar, var i stallet hos hästen innan så de är klart :) ha en skön kväll.


Filippas önskelista

Filippa önskar ! Popcornskål, chokladfoundy samt soxkervaddsmaskin 😂😂 hon vill ha ett eget litet kök o baka kakor i också . Ingen dålig lista !!


Dagens ponny

Dagens ponny blev ett gotlandsruss som heter Obelix.


Matfestivalen lördag

Idag ska vi först rida på jutagården . Filippa testar på första ggn där. Sen hem och vänta in Adde. Vidare in till stan för matfestivalen och kolla Samir o Viktor med Filippa. Åka lite karuseller och äta mat :) sen bär de hem och flytta ut vardagsrummet som nu ska förberedas för kök.
  Filippa 
Har kattungen i lådan :) 

Som ni ser i bakgrunden har Adde börjat riva.

Själva ramen ska bort och en stock ska stabilisera taket/golvet .så vi flyttar vardagsrummet till sovrummen nu. Sovrummet åker upp . Väggar ska ner, men vi har ingen brådska med att riva väggen . Blir nog toppen när de är klart om ngr månader 😂😁😄

Nu ska vi åka! 🚗🌺

MatfestivalenIdag blir de matfestivalen med vicky. Ska bli kul :)  imorrn börjar Filippa nya ridskolan, betalt o klart . Så ska dit vid 11:30 tur de inte var tidigare :))

Bilder


Coffe 16 år

Idag kl 21:56 4390g 53 cm
lång föddes min son , Christoffer Jack Viktor . En otrolig förlossning rena drömmen , hade ont ca 15 min under hela tiden . Kom in till förlossningen ca 19:45 och 2 timmar senare är han född . Minns det som igår :). Stort grattis min älskade son på din dag .


Sista kvällen

Då är resan slut, semestern är över och veckan är gjord. Fy vill inte hem . Vissa saker vill att man vill hem andra inte . Trivs otroligt bra . Maten är inget för mig , men allt annat e toppen . Ska tillbaka så fort jag kan . Härligt och familjärt ställe , lugnt inge party ställe mm , så soft o härligt . Älskar det. Gillade även platanias
Grekland lugnt o härligt ställe med underbar mat :! Vill tillbaka dit .
Hoppas snart man kan åka igen . Kram


Nu drar vi !

Idag drar vi från detta tråkiga väder , ✈️ går till Spanien och La Manga . Ska bli spännande då vi åker alla barnen utom Emelie och Martin. Men terese och Sebbe är med , Coffe Filippa jag och Adde.

Adde och Filippa tog tåget , då vi är 6 personer som åker . Snart ska vi dra hemifrån. Har estelle hos Malin och fisen samt Vicky är kattvakt och Conny kollar hästen . Frid o fröjd hoppas jag. Ses i Spanien :)


Förbereder!

Sonen har packat sitt, allt tvättat o klart . Har en maskin kvar. Sen så. Har städat upp och ska in till stan en snabbis.  Handla nytt duschdraperi samt kolla en resväska till. Blir en kaffe hos Carina med, sen hem fixa mat för 3e dagen :))) otroligt !! 

Skönt att slippa blåst o regn :)

FrissanFrissan idag , både Coffe och Filippa ska klippa sig . På fredag är de min tur :)


Stellas

Jag och vicky
 Samt kidsen drog till Stellas. De röjde av sig , så tog vi en bit mat. Var där ett gäng timmar , sen var ja hemma halv 8. Jobbat under dagen så har typ 60 övertidstimmar utöver min heltid som jag jobbat dessa veckor 😎 blir att spara semestern o ta ut i komp.

Idag blir de stor röj, ska fixa övervåningen så vi kan ta upp vår säng dit upp. Efter Spanien börjar renoveringen. Vi har att göra, skönt de. 

Plugget börjar den 24/8 så då får jag se upplägget, ev blir de man lägger upp det själv. Skulle kunna jobba vid sidan om då. Ska bli spännande. Snart drar vi till Spanien , ska bli otroligt skönt att komma ifrån och få vila upp sig, befinna sig på en annan sida , där ingen vet vem man är , jag gör de jag känner för. Bara slappa och njuta av värmen, ska bli runda 28 grader hela tiden, gött. 

Men nu dags att röja , hej hopp


Gårdagen ...
Gränna utflykt

Idag bärde de av mot Gränna , vi ville besöka en polkagristillverkning med barnen och köpa lite polkagrisar när vi ändå var på g till Jönköping och Ikea.

Blev först Gränna och sen en bit mat på ett ställe där, besökte bolaget i Gränna 😂 har ju inte annat en öl o rosé hemma 😀 blev lite bubbel o vitt istället. Nu är vi på g till Ikea och ska beställa vårat kök äntligen :) ha en trevlig lördag alla ! En vecka kvar så är vi på flygplatsen mot La manga i Spanien 💕 ska bli underbart 💰✈️🍺🍷🌞


Trött

Så less att folk tror man ska slicka arsel för att bli accepterad . Kommer aldrig hända . Har märkt en del saker under sommaren och jag orkar inte ens bry mig. Jag har jobbat c 10-13 timmar per dag , kam man inte acceptera att man är osocial mm så fint. Jag sköter mina åtaganden och gör de som ska göras . Tänker inte ändra mig för andra vill det . Var med mig eller emot mig ditt val .


Sista dagarna

Nu är de snart semester för mig , jobbat hela sommaren . Men imorrn sista dagen sen börjar plugget den 24/8 . Ska bli spännande


RSS 2.0