Sessy borta

Sessy hemma, vår katt har varit på vift i två dagar. Trodde hon blivit överkörd. Efterlyste henne i värsåsbyggdens Anslagstavla på fb.  Men igår kom hon hem, Phu rädd de hänt vår fina katt ngt :/ 
 Men nu e hon hemma igen :))


Kvällsdopp

Igår var en riktig sjusovardag för mig, vakna halv 1 på fem. Hehe  vicky var hemma på fredag kväll, vi satt ute tills myggen kom. Sen gick vi in och tog lite ost & kex . Mysig kväll med massa tjejsnack.

Igår så åkte jag in till stan vid 1400, släppte av Filippa på Stellas med Vanessa och hennes mormor. Sen åkte jag och jobba i två timmar. Efter jobb så var de och hämta tjejerna, så tog vägen förbi tåstorp där Vanessa bor. Sa att vi drar till Nybo och badar så Vanessa följde med hem. 

Adde höll på med altan hela dagen , så idag blir de in och köpa mer virke. Mina nya möbler väntar att få komma på plats :)  där ska vi njuta av vårat morgonkaffe :)) mysigt ska de bli. 

Igår kväll efter Adde avbröt áltanbygget åkte vi till mullsjön för ett kvällsdopp, även jag bada . Fasen så skönt. Helt underbart i vattnet, vilket ställe, en liten idyll verkligen. Så otroligt mysigt ställe. Så de blir många turer dit. 

Idag skulle vi till Ikea egentligen, men vi får ta de en vardag efter jobb, denna vecka. Idag ska altanen bli klar, iallafall så man kan sitta där, kanske inte trappan hinner bli klar, men de andra. Höjer ju både värdet och standarden på huset, nu är de 4 altaner vi har på alla väderstreck, vilket är bra. 

Ska dra och jobba en sväng igen sen, måste görs klart morgondagen vilket jag ej gjort än. Vet ej varför de blev så här sent och stressigt med allt, kan vara att man varit ute och jobbat förmodar ja, då blir ju mitt arbete inne lidande. Tyvärr, men de är okej och åka in, jag klagar inte :)  Filippa
 

Adde håller på med mobilen , som vanligt 😂

Filippa & vanessaTranor i skyn

 

Haha Filippa tog detta kort , med massa godis o hon själv.  En härlig dag tog slut.  Idag vakna jag 06:50 kom på en sak ang jobbet så fick ringa dit hehe !! Ha en skön söndag alla !!! 

Ny altanDå gör vi en 4e altan/veranda. Nu har vi en i alla väderstreck. Blir kanon när de är klart.

trött

Vill sova mera 😴😴😴😴😨 så trött .

kompisar

Filippa är hos Vanessa och ska sova över där i natt. De är verkligen bra vänner. Hållt ihop sen förskolan när de var ca 11/2 år. Idag var de vid simsjön  och spela minigolf. Mysigt , glad de har varandra ❤ självklar finns de andra vänner ,  som Nora de är också en bra kompis till Filippa. De sover över hos varandra mm. När de leker märker man dem knappt 😂.  Härligt !! 

Själv har jag knappt tid eller ork att umgås med ngn. Har för mycket omkring mig just nu känns de som. Men de blir bättre när man får vila lite och ha lite semester. Nu ska vi fixa kaffeveranda till mig och Adde.
vid dörren ska de fixas en liten veranda. Trappan ska byggas in. Sen kan vita en kopp morgonkaffe där. Så i morrn åker Adde in och köper virke. Nästa vecka när getingarna är bombade av medel från Anticimex kan vi fortsätta med altantaket som är inköpt. härligt vyy! 

3 veckor kvarSen går jag vidare i livet, ska bli spännande.  Har sökt in till skolan så vi får se om de blir så. Eller så får man stämpla , ska hitta balansen i livet. Inte bara jobb och jobb. 

Ser framemot hösten och vad de bär med sig, renovering av kök och sovrum samt vardagsrum. Känns som de blir ett nytt hus :) sen se till att lägga om lånen så allt blir till ett, värdera om huset. Pengar är inte allt, men de behövs. Vi anser vi har allt vi behöver, barnen har de mesta och vi behöver inte mer saker. 

där av säljer jag gärna av en del man har. Ska även skänka kläder mm, har försökt sälja en del, men nä de är trögt. Nu skänker jag istället. Finns ngn som kan behöva de bättre.

I aug åker vi till Spanien, de blir familjeresa ska bli kul och spännande . Filippa har en kompis över natten, så de är ute och metar nu, jag kollar tv, redo för ny dag imorrn.  Fullt ös !!! 

i vännerslag

Igår kom familjen sköld. Jag jobba till ca halv 6 sen blev de kreolskgryta och lite vin. Vi spel kort och körde musiktävling. Riktigt trevligt. Barnen somna sent och vi på oss halv 4 😴😴😨 men då trevligt.  Vakna halv 10 gick upp ca 10-10.30. Malin hade med en god paj jordgubb/ rabarber. Supergod.  Sen godis i snacks ... 😆 barnen nöjda. Adde snygga Frissa 😂😂

mamma o conny

Min mamma och Conny kom i måndags. En överraskning.  När Adde ringer till jobbet sa han de var hemma. 

Vi åkte till grönköping och åt mat.  Terese jobbar där. Sen  blev de glass  på moster Elins.  Trevlig kväll vart det. Conny bjöd😀  Sen dagen  Efter åkte de till Gbg.

Adde & Filippa gbg

Adde och Filippa åkte till Gbg mellan onsdag och torsdag.  De var på museum samt Liseberg och universum. Vann en massa gosedjur inne på Liseberg samt köpte en flamingo på muséet. 

Hon och pappa har haft ett härligt dygn. De är som värda, jag jobba och var hemma.  Somna tidigt. 😴😴 trött. 

juli

Efter midsomnar blev de fest i täby. Min moster hade fyllt 60 så min kusin hade fixat en överasskningsfest.  Disco tema var de,  finns viss likhet mellan mign o syrran . Samt patsy och edvina 😂 så kul med ett gäng tjejer /kvinnor. Underbara 😃 God mat och retro godis/kakor. en liten gäst var med också. Så söt. å

RSS 2.0