Vilken dag !

Börja med att baka in i traktorn , så hela bakrutan gick sönder och bagage luckan blev bucklig :/  fick åka till jobb o skola ändå. 

Där fortsatte de, inte de lättaste att planera alla ggr , jobba till 19:00 igår och till 17:00 idag.  Kul jobb  med en baksida  dom inte är lika rolig. 

Blivit pist rätt många ggr denna månad. Mitt humör och tålamod prövas dagligen .  Men jag har åtagit mig detta, så får vi se hur länge man vill fortsätta. 

Förövrigt så kom Ove och fixade våran grusgång idag. Äntligen blir det ordning på ogräset 😄 Kärleksörten är kvar ! 
Ska bli täckmatta o grus sen ! 
Kärleksörten kvar ! 
Mindre än innan blir rondellen ! 
Sen ser bilen ut så här :/ skit ! Godnatt ... Tur man fick låna jobbets bil hem . 

Party

Jag och Carina tog en övernattning på billingehus ! 3 rätters middag och disco på kvällen . Först checka vi in oss vid 16:00 ca öppna skumpa och drack martini . Tjöta och lyssna på musik. Vid 18:30 så blev de mat , åt detta och tog en öl till maten. 

Incheckade ! 
Förätt ! 
Fisk till hög samt kött till vänster, smakade helt ok. 

Efterrätten hoppa vi över :) sen drog vi upp och fortsatte festen. Carinas två vänner kom och även mariehelen samt Gunilla 


Fullrulle :) 
träffa ett gäng mc killar o tjöta med och dansa 😂😂
full som f var han 😂😂
Carina o Linda tjötar :) 
haha en annan kille från Gbg som jag fotades med ! Supertrevliga . 
Coola paj
snygha Carina innan vi går ner :) 
hehe ja och mina gladögon :)) 
💖 riktigt trevlig kväll! Mycke pengar satte man sprätt på också 😬 jaja kul hade vi ! 💃🎤🍻

Tråkig nyhet :(

Fick höra att addes farfar gått bort idag :( så tråkigt . De var verkligen inte väntat . Vi är ledsna och Adde är hos sin farmor just nu. Känns så tråkigt , men skönt de gått fort.  Tragiskt och ledsamt är de iallafall ❤️❤️ R.I.P Yngve ❤️❤️ han och Filippa hade ett särskilt band 💞 har inget sagt än. De får Adde göra. 

💖💖💞💙💚

Nu händer de lite

Ove kommer o fixar grusgången. Hö till yra fixat innan flytt. Sen kommer couintainern imorrn så vi kan rensa mera . Nästa vecka banken så då kan vi beställa kök osv! Lovley , ska även bygga in trappan samt bli en altan pånframsidan med. Kommer bli toppen detta . Tjo hej!  Nu in o jobba, har varit ute hos 2 av mina fd kunder nu på morgonen. 

Vårfest

Vilken härlig kväll! Roligt var de och ett härligt gäng. Hamburgare och öl/vin fanns . Hemresan var helt oförglömlig 😂😂. Många stopp på vägen haha ! Kul hade vi iallafall , Simon fredrik Patrik Martin Evelina o Cissi , samt Gunilla . Härligt gäng , mia var också där så kul och träffa henne. Lite bilder !!

Var tvungen o låna Anna Karins glasögon haha såg ju inget . 
Lag indelning :)) 
de som ordnat o fixat !
ja o nattis !
martin 
Evelina hade goda schots hallon lakrits :))
jädrar vad vi sjöng 😂😂😂
swisch vad e detta? 
Folk :) 
mörkt 
mera 
tack systrarna Odh för en toppen kväll! Behövs inte så mycket folk för underhållning . :))

Hinner ej med !

Med heltidsjobb och häst , samt allt annat som ska göras , så hinner man helt enkelt inte med att blogga . Kom på mig själv att de var ett tag sedan. 

Använder ju mest bloggen som en dagbok egentligen! Kul att gå tillbaka och titta . 

Igår ringde Sonja , addes farmor. Addes farfar hade åkt in till sjukan . De ska ha vp idag så får vi se vad som händer . Tydligen har de fått lite hemhjälp. De bor ju fortfarande i huset mm. Men som tur är bor Lisbeth  ( dottern) o Tore grannar med dem o kan hjälpa till. Könns skönt. 

Adde s kusin hade även fått sitt första barn en son, vi väntar även på att kusin nr 2 Jenny ska få sitt första barn med . Bli en kille de också . 

Annars har helgen varit lugn, inte gjort ngt , bara slappat. Filippa sov hos Nora på lördagen, vi kolla schlagern. Skitlåt som vann enligt mig. 

Nä nu har jag inte tid med detta mer, ska till jobbet. Dricka upp kaffet och sen dra mig. Ha en härlig måndag ! 

Denna vecka är de vårfest på jobbet, samt uppträdande på truppgymnastiken för Filippa :)) kul.


filippa plockat gullvivor ! 


Schlager mys ! 

Älskade studsmatta :) 


Lite bubbel till schlagern :) 

70 årsfest

Överraskade mamma med 70 års fest i lördags . Alla syskonen med familjer var på plats. Jättekul :))

Johanna hade bakat och stefan fixat femkamp och tipspromenad . Jag hade med snacks och helena och fredrik tog med dryck. Vi beställde mat från cateringen i Sorunda blev kallskuret , mycket gott . Musik och dans blev det . Vi åkte hemifrån på lördag morgon va halv 10 den hem igen vid 22 på kvällen, då var de lagom att bege oss, vi lämnade av Emelie i Norrköping sen hemåt. Somna direkt , hemma kvart i 3 på natten 😴💤 idag har jag varit seg. 

Solat och doppat mig i poolen , sen varit i stallet och spola av Yra, så inte hon får solsting. Men nu är de kväll och jobb inorrn . Så dags att sova.. Ny vecka nya utmaningar kommer nu. 

Mamma kommer :)) 
min bror går fram till mamma med ett glas bubbel :) 
finaste kusinerna :) Terese 18 Emelie blir 25 Isa 23 My 26 och Paulina 27 . 
Jag och finaste Moster Elisabeth som blir 60 i juni :) 
jag o syrran dansar 💃🍷
5 kamp ! 
Min äldsta bror Tommy och hans fru Aasne och Linnea . 
Stefan och Mimmi som blir föräldrar i september med mamma. 
Syrrans kille räknar poängen :) 
Johanna , Jimmies tjej. Som bakat så fint och gott. 
Utemingel 
mat smaka fint ! 
Min mamma och moster ! 
Jeanette från ribban, hon var med och fira mamma för 20 år sedan 💃🍷🍻 Irene  var också med samt lite annat folk från Sorunda . En lyckad kväll. 
Sol och bad idag ! 
Brr Filippa åkte och lekte hos Vanessa ! 
Terese doppa sig ! 
Coffe med :) sen grillat ! 
Mums! 
Majs och svamp ! 
Risonisallad smaskigt ! Godnatt från mig ! 

Härlig dag

Ledig och haft en härlig dag. Träffade Malin i stan med Nora och Aron, Filippa var med mig. Vi shoppa lite kläder sen blev de lunch och sen tog jag med Nora hem. Emelie hade träffat Elin så vi hämta henne på elins. Köpte en ångmopp som Emelie tyckte vi skulle ha. Sen till ÖB och rusta, köpte poolstart set, så vi har och kan sköta poolen rätt.  Sen blev de stallet, och vidare hem för att städa och ångmoppa. Poolen är inte helt klar utan de får ta ngt timmar till imorrn.  Sen ska den få götta sig ngr dagar i värmen  den värms upp 😛 

Nora stannar över natt och tjejerna har haft kul. Nu ska jag se tv. 666 park avenue.. Spännande serie !! 

Poolen fylld

Nu fyller vi poolen ! Ska bli kanon väder under ngr dagar i maj så nu är jag ute i god tid. Så imorrn kväll hoppas jag allt är klart :)) köpt en enkel easy up pool fyll med vatten och blås upp kanterna. Sen montera stege och klart . Sen måste givetvis solen värma upp lite ... 


RSS 2.0