Idag slutar jag tidigt !

Idag slutar jag 13:45 ska bli så skönt . Nästa vecka 3 dagar semester , från tis-tor aka bli underbart :) till helgen vankas de halloweenfest, näst helg 5/11 drar jag och Terese till Gbg och njuter på riverton . Helgen efter det blir de Norrköping och gå på konsert , den helgen efter de julstäda och baka , helgen efter det billingehus med vänner 40+ sen är de julpyntning och en härlig decembermånad , längtar .

Köpt lite julklappar , slog i. Dem igår , mysigt .

Tacos hos emelie på cornfärs , gott
vegetariskt
Oliver och Ludde samt Vilgots julklappar
Första klapparna


Livet ändras hela tiden !

Vänner kommer vänner går , en del består. Ibland återkommer man till de som en gång försvann . Så blev de lite när jag flyttade hit igen .

Visst sågs vi imellanåt men inte så ofta som nu . Härligt med gamla vänner som man träffar igen .

Sen finns de Endel man umgicks med en massa i city som man inte alls träffar längre eller bara ibland . Men sånt är livet och jag har tillräckligt med vän er runt mig . Har inte tid att vara social på vardagar , jobbar 110-115% varje månad , kommer hem 18:00-1900 imellanåt , då orkar man inte med någon. Har djur hemma som ska skötas , en ponny med fång , tar tid . Barn med aktiviteter så har fullt upp . Så de är skönt trots allt. Snart är köket klart med . Ska bli otroligt skönt , då mina närmaste vänner ska komma . Nu ska jag dra till jobbet.


Helg

Tiden går så fort , man hinner verkligen inte med .

Har försökt att träffa lite vänner & bekanta , en som jag inte träffat på länge var Mia , De var verkligen trevligt att ses .

Samma med Cilla vi tog en bio ihop , jättemysigt men vi ses pä festen (halloween) här.

Sen skulle jag och Ulle ses , man de blev förhinder så vi tar igen det en annan dag.

I fredags gick jag hem till Vicky, vi hade tjejkväll och bara prata och tog ngr glas vin ( lagom) så de var en trevlig kväll. Vi ses på Halloween festen med .

Så känns bra att man träffat lite folk , köket framskrider , men allt tar tid . Nästa helg kommer Anders och Bengt igen och hjälper till . Funderar på att dra till Emelie frekväll 😂😂😎, så man slipper se och våndas över att de aldrig blir klart . Efter festen ska vi börja med att ta ner väggen i vardagsrummet . Då är de nästa rum som ska fixas , ja jisses , har nog flyttat många ggr innan allt är klart . 😂👻👽

Annars består livet mest av jobb och jobb , efter Januari får vi se vad som händer då den ordinarie är tillbaka . Har ju "bara" ett vikariat .

Har lite inplanerat framöver pä helgerna , nästa helg ev Norrköping,, sen Halloweenfest här, sen är de Gbg med Terese bo på riverton och gå på Halloween på Liseberg . Efter den helgen är de Norrköpig igen och se en tribute för Elvis , Jerry lee Lewis , Roy Orbinson , jag och Bettan ska dit , kul.

Sen den 8/11 fyller Terese 18 år så vi ska få in och fira henne med .

Städa hela huset måste också ordnas , frågan är NÄR??? Phu ja man har o göra trots allt .

Trevlig söndag 💕🍂🍁 härlig höstdag.


Köket

Börjar få tapeter och skåp , men de tar sin tid alltihopa . Idag var jag hos en bekant jag ej sett eller träffat på länge. Hade med massa påsar med kläder, som man sparat och försökt sälja, men ingen som velat köpa . Nu skänkte jag allt till hennes barn istället. Vill inte ha kvar det . Fanns till både killarna och tjejerna .

Har även jobbat på kvällskvisten. Mellan 16:50-19:20 så hem sen till stallet och sen var de lite tv. Nu dags att sova, ska kolla klart doktorn kan komma först. Godnatt och söta drömmar . 

Köket de börjar hända lite !


Kvalitetstid

Igår blev de överrtid på jobbet,sen tog jag bilen till Carina . Därifrån åkre vi till Gunilla , hon bjöd på tacos och tjejsnack .trevlig kväll som avslutades tidigt . Alla var trötta och sega.


Drack alkoholfritt vin som var helt okej. Åkte bil så de passade kanon att dricka alkoholfritt istället för läsk . Var hemma ca 23:00 en tur till hästen gjorde jag på kvällskvisten när jag åkte hem . Sen somna jag rätt fort .

Vakna 8:00 idag, lite före till o med . Fixa kaffe sen till klädbytardag med Filippa. Hitta en jättefin vinterjacka , såg inte ens använd ut. Samt ett par jodhpurs och gympaskor till innegympan . Filippa hitta även en topp med La tryck och fransar , samt en annan tröja .

Hitta en rolig leksak till kusinen Ludde också , sen en bok om hur man tar hand om hästen och div bra saker att veta.

Filippa hitta givetvis en My little ponny gosedjur med . Vi var nöjda och hembakat fika köpte vi med oss hem . Mysig dag helt enkelt .

Adde har grundmålat nya köket , jag har beställt tapeter till köket samt lämnat de andra rullarna jag ångraköpet. Sen varit istan med sonen också han ville köpa ett spel. Så de blev det .


Terese är hos storesyrran Emelie, efter att ha varit i Sthlm på Justin Bieber i torsdags , så igår hämta Emelie och Martin Terese vid Globen . Så idag ska de på bio, mysig dag för dem . De har även varit på Afternon tre , scones ost och marmelad och annat gott . Vill också gå på sånt :)

Nu är de dags att ta tag i
. Ha en härlig lördag .U


RSS 2.0