Valborgsmässoafton

Kungens födelsedag , Grattis :) idag är de valborgsmässoafton och vi tänkte gå till Aspö och titta på brasan . 


Vi tog en kaffe med Malin först och sen följde de med till majbrasan på Aspö. En härlig tradition tycker jag som jag gått på och gillade även som barn själv . 

Köpte lite kanderade mandlar och tittade på djuren och när elden tändes. Sen hemåt och åt lite glass . 

En trevlig valborgskväll . 


Töreboda

Idag åkte vi hen till addes farmor på en bit mat , då hon flyttat från huset till lägenhet så var de min första gång där. Var sjuk sist när Adde och Filippa åkte dit o jag ville inte smitta henne. 


Hon bjöd på lax i ugn med potatis och sallad , samt köttbullar o brunsås om Filippa inte skulle gilla laxen. Men de gjorde hon :) 2 portioner åt hon. 

Till efterrätt fick vi likvärdig ris'alamalta , grädde , clementiner mm i , gott och lagom sött. 

Sen blev de kaffe o fika med bullar o kakor , hon kan hon, bakat allt själv och är 85 i år :)  hon trivs bra i sin lägenhet och de känns skönt . Är ju lite skillnad när man bott ca 60 år i hus innan . 

Efter vi varit där åkte vi till bröderna andersson . Oj vad de hade mycket fina möbler där . Ville ha både nytt köksbord med stolar och soffa samt TV-bänk o ny kingzise säng 😂 


Dagar som gått !

Under påskveckan åkte jag till Emelie med Filippa för lite lugn. Vi åkte även till Stockholm över dagen och la blommor för terrorns offer på sergelstorg. Jag kände de var ngn jag var tvungen att göra . De kändes bra att ha varit där för o hedra de omkomna. Filippa var rörd.


Vi hade kollat nyheterna hela helgen då dådet var , så Filippa visste vad de handlade om. Hon la en ros även hon . Martin skjutsade oss till Stockholm , ja hade inte klarar o köra där , så mycket trafik hua .


Nu är vi hemma igen firat påsk och Filippa har varit på busfabriken i Nrkp . Så hennes lov vart ju bra. 

Skolan har åter börjat o jag har en vecka kvar på min sjukskrivning . Har gjort mig gott att åka iväg o få bli omhändertagen av min äldsta dotter . Att bli sjukskriven pga deprission är inte vidare kul, när man upptäcker att kroppen säger ifrån , minnet sviktar, koncentrationen påverkas , sömnen , kroppen ja hela jaget och även familjen o jobbet blir drabbat . Inte första gången jag har haft det, men denna ggn blev den lite " värre" kändes mer som
Jag var totalt orkeslös och utmattad . Orka inget , så sakta men säkert bröt de ned mig , byte jobb då jag nog av mitt fd arbete. De på vc rekommenderade mig att se över mitt arbete redan i höstas , då sa jag att de är jag på väg o göra , så hade ju bestämt mig redan då. 

Blev hellre arbetslös att att slita för inget och bara få skit från allt o alla, nä är glad över mitt val . I januari började jag mitt nya arbete , vilket jag trivs med jätte bra och de som jobbar där .

Tyvärr så blev jag sjukskriven vilket jag absolut inte ville egentligen , men ibland måste man lyssna på kroppen med och göra vad man måste . Jag är aldrig sjuk i vanliga fall, ja kämpar o kämpar , tyvärr efter alla års slit o typ 4 ggr sjuk på 4'år så gav kroppen med sig , men jag kommer snart igen . 

Nu är de dags att hämta Filippa :) 


Påsken!

Firade påsken med min sambo och vår dotter samt mina andra två barn ,, Christoffer och Emelie med sin fästman . God mat och en härlig lugn påskafton.  

blomma från Martin & Emelie
Dukning
Letar påskägg
Härlig påskmat
Emelies laxrulle

Sjukskriven

då blev man sjukskriven några veckor , pga för mycket runt om och som varit tidigare . Är totalt slutkörd och har ingen ork eller energi alls . Sover dåligt mm . 


Men nu får ja lite tid att kurera mig , hoppas de blir bättre snart , inte kul o vara deppig . 

Skriv inläggstext 


RSS 2.0