45 års partaj

I fredags hade jag 45 års partaj , en del av mina tjejkompisar kom och firade. 


Vi hade en trevlig kvöll, med mat från ica kvantum festbuffe samt pastasallad och potatissallad och en massa vin mm . 

Jag fick presentkort på guldfynd samt en vinhållare och elvis vinglas , elviskopp och skål och blommor . Jätte glad för detta och mest glad de kom :) tack Annika , Mona , Cilla, Vicky, Madde och Gunilla för ni kom . 

Vid 21:30 drog vi in till stan sen blev de karusell och in på Mikes . Sen blev de hemfärd med taxi . 

Dagen efter då låg jag länge i sängen . Sen in till stan  med adde o filippa . Blev lite karusell åk med filippa samt kolla in festivalen . Hemma vid 20:30 då blev de morden i midsomer sen somna jag till nätet , film med sandra bullock . 

Lite kort från helgen kommer här . 

En del bilder. Nu ska vi fira coffe som fyllt 17 . 


Ridläger 13/8-15/8 2017

Då har Filippa klarat av sitt 3 dagars ridlöger .Hon har haft det toppen med nya vänner, rolig ridning och god mat. 


Filippa är super taggad att fortsätta och fick både rosett och en tavla på henne och Obelix deltagande på ridlägret. 

Dagen avslutades med tårta och saft samt kaffe. Samt föräldrar kollade på sista ridpasset då de hoppade en bana. 

Bra upplägg,  toppen tjejer som hjälpte till vi kan bara ge massor med tummar upp för Jutagårdens ridlöger . Tack alla inblandade, ni är toppen 🌷🌹🌼🌻

Borstning
Stolt tjej
Rosett och tavla
Av med grimman
3 tjejerna tittar på ponnysarna
Äntligen hagen tänker nog russen.
Trött o varm tjej . Avslutar med saft och tårta.

En vecka kvar!

Om en vecka så startar Filippa upp på fritids igen. Jag börjar mitt nya jobb på måndag kl 8:00. Filippa ska på ridlöger sön-tis mellan  8:00-17 alla dagar . 


Idag åker vi till Norrköping till Emelie , stannar till torsdag . ESTELLE FÅR följa med denna gång . 

Sen ska jag fixa lite på fredagen de sista här hemma , rensa upp mm . Lördag åker vi till Töreboda för att träffa Adde farmor, sen på kvällen till Tore o Lisbeth för grillkväll. 

Adde började jobba igår , men de har gått bra. Jag tycker de ska bli kul med introduktion på nya jobbet samt att de är här i Värsås . Skönt o slippa åka hela tiden. Sen att man börjar 8:00 istället för 7 är kanon.  Just för Filippas skull. Då hinner vi med lite mer på morgonen . 

Nu ska ja fixa inför Norrköping . Trevlig tisdag.

Alkoholfri öl e gott
Helt ok . Gotlands öl ipa
Kaffe på morgonen idag 8/8 -17

Ikea

Blev en sväng till IKEA igår . Köpte 2 sängbord ( hemnes) sen 2 byråer malm 6 lådor. Taklampa och sängbordslsmpor allt till sovrummet . Blev två mörkläggningsgsrdiner också samt ny gardinstång. 


Till altan nya ljuslyktor för bordet. Köket stekpannor glad och skålar .

Glödlampor dimbara, ett litet bord till soffan uppe. Ja och så var de väl lite mer . 

Blev jättebra i sovrummet . Längtar tills min säng konmer nu . Ska bli så härligt ! Ska kolla på Matta på jysk idag . Sen en fönsterbräda ett måste till kök o sovrum .

Nu ska ja till jobbet mellan 7:00-11-00 trevlig lördag. 


BEHÖRIG !

Konstigt när man säger upp sig från ett ställe för att plugga , då får man nytt jobb 🤗😁.  FICK BESKED  idag att jag kom in på neuropsykiatri utbildningen jag sökt. Den är på distans 100% har även fått nytt jobb på 100% så 200% är o tänka på.


Vill ju ha utbildningen. Ska se hur upplägget är om jag måste åka redan samma vecka som nya jobbet blir de svårt.  Men glad att jag kom in iallfall . 

Nu time to sleep! 


Nytt nytt

Nu har vi snart köpt nya möbler till alla rum, nya köksmöbler och ny kyl och frys .  Köksmöblerna har kommit.  Kyl och frys kommer om2- 3 veckor. 


En säng till sovrummet  ( vårat) köpt kommer om 2 veckor. Behöver en garderob plus två sängbord plus ev byråer om de ej blir en större garderob. Samt pannlampor och taklampa samt ev nya gardiner . 

Vardagsrummet är soffa beställt från Mio samt tvbänk och soffbord beställt . Där behövs sen en matta och ev nya fönsterlampor . 

Ja de kostar o köpa nytt , men när man har möjligheten att göra det så är de kul att kunna unna sig något som man annars får Slita länge med att få.  Så tror vi har fått till det vi vill ha och behöver.  Ska rensa ut lite glas glas från  köket och köpa nya . Många som gått sönder och de behöver komma lite nya fina glas. 

 


RSS 2.0