Gott Nytt år !

Vi har haft en jättemysig dag och kväll. Ätit gott , toast Skagen till förätt.
Sen gick vi nyårspromenad  här i Norrköping, jättefint och mysigt.


Sen hem och förbereda varmrätten och kolla fyrverkerierna från balkongen.  Adde och Filippa gick ner och kollade, de var massor av folk.
L
Sen var de mat oxfilé och hasselbackspotatis med Emelies rödvinssås och primörer , så gott.


Sen grevinnan och betjänten och ogifta par en film som skiljer sig. Lite grease han vi med också.

Efterrätt blev kladdkaka och grädde med jordgubbar.  Samt kaffe . Nu blir de kortspel plump till 00:00 slaget.  


ETT GOTT NYTT ÅR TILL ER ALLA, från Adde och mig samt Filippa. 
sista dagarna av 2017

Idag åkte vi mot Norrköping till Emelie och Martin. De blir nyårsfirande hos dem, gick ut och åt närvikom fram på Lions bar, helt ok mat. 

Sen gick vi en sväng på stan och vidare för att köpa oxfilé till nyårsafton. 

De blir skagentoast som vanligt:)de är smaskigt .,sen oxfilé med hasselbackspotatis och primörernef rödvinssås. Kommer bli smaskens, efterrätt kommer vi nog köra hederlig kladdkaka med ev mint smak. Vi får se..

Nästa år har jag många löften till mig själv, bry mig om mig själv och inte alla andra. Tänka på vad man stoppar i sig och vad man dricker, mindre alkohol alltså. Motionera , sätta på mig träningskläderna och hörlurarna och ut och gå.

Hitta nytt jobb och ev plugga in lite ämnen.  Fokus på mig, ego ja men de måste man få vara ibland  för Ett tag iallafall.  Ser framemot 2018 ,2017 var ett lärorikt år som jag inte ångrar. Mycket händelser som även är positiva trots de sista 2 veckornas trassel och tråkigheter.  Men livet går vidare... önskar er redan nu ett Gott nytt År 2018...


juldagen

Då var julafton över för denna gång,  Terese kom till uppesittarkvällen och jag var en sväng på fd jobbet mellan 16-18 och hälsade på min fd kund. Gav han julklapp och godis. Han vart så glad för jag kom och hade klätt sig i nya fina byxor hans mamma köpt. 

Efter det så hämtade jag Terese på stationen , sen blev de tacos och lagom efter diskningen mm så började bingolotto. 

kallskuret. lax ägg sill

julmaten vid 17:45 ca

Dags för Kalle Anka och vänner.

skinka och Jansson, köttbullar och prinskorv mm gott var det och mätt blev man .Vi går mot slutet!

Ja nu är.de bara 2 veckor av detta år kvar , jisses vad hände ? Tycker jag fått klarhet i mycket detta år, även om de slutade tråkigt .


Vet vad jag vill och inte vill göra vad gäller arbete mm, hemvården vill jag inte tillbaka till. Plugga kan jag tänka mig , men på distans då. 

Har sökt ngt jobb nu så får vi se vad som händer . Ska till facket på torsdag Ang min provanställning som de så upp utan anledning enligt mitt tycke.  De går inte rätt till så gör om gör rätt. 

Är hemma just nu med betalning , chefens val ej mitt.  NÄ inför 2018 är de dags att vända på en del saker . 

Så ser framemot 2018 vad de år erbjuder , jag hoppas man kan få må bra och känna mer glädje av livet . Önskar er redan nu en God Jul 😘💕


Otroligt

Fick häromdagen veta att Jag ej längre får vara kvar på jobbet där jag är????  Kan säga kom från en blixt från klar himmel.


Här provanställning så de har rätten att göra som de vill. Frågan är vad de står för detta privata företag . Ett system som man sätter i verk eller vad ? Ja ja jag har kontaktat facket och även företagets etikombudsman haftvdialog med kontaktombud via deras företag med , sen blir de regionchefen och ur direktören . Men kan ju ta steget längre även från dem . Röra om i grytan . Pga jag känner mig kränkt och lurad på en anställning .

Som jag brukar säga , som jag blir behandlad så behandlar jag dig tillbaka o mer där till. Pissar du på mig jag pissar på dig. Du har skitit i de blå skåpet . Jag är förbannad ja !!! 


Nyår

Jag och särbon är ensamma i nyår och tänkte ta in på hotell i Gbg. Men pratade med äldsta dottern vad de skulle göra , de skulle vara hemma och så vi kunde komma till dem. Filippa blev överlycklig o ville hellre till syrran än bo på hotell fira nyåret .


Så vi avbokar hotellet vi skulle ha och åker till Norrköping istället för att fira Nyår. Kommer bli toppen bra.  Trevlig lördag, själv ska de bli jobb om ngr timmar . 


December och Julskyltning!

Nu börjar julklappar och Julskyltning jippon mm, jag o Filippa gick  en sväng till stan, kan inte påstå de var något speciellt . Vi kollade lite julklappar till de större barnen . 


Så tänkte handla med Adde imorron, behöver ngn som bär 😂🤗👍💕 ikväll blir de lugnt o skönt , lite gott att äta och bara ha de lugnt  med Adde o Filippa.  Blir bra de ! Trevlig lördag alla ! 

FILIPPA
Tomten i bakgrunden
Estelle får godis

NYTT HEM !

Idag flyttar Estelle till ditt nya hem, de förra funkade inte så nu har vi hittat en ny ägare. En tjej som bor i Borås som har en hund sedan tidigare . Hon säger att hon tar Estelle för att hon ska stanna i hennes hem inte något impulsivt infall. 


Hon tar över försäkringen mm och verkar vara en bra tjej. Adde är och lämnar Estelle nu vid tåget då hon åker tåg för och hämta henne. Hon har körkort men ingen bil just nu. Men tror de kommer bli jättebra för Estelle och få upp.ärksamhet och många promenader samt kärlek.  LYCKA till NU Estelle 💕💗

Du får de bra i ditt nya hem nu.
Kramar Hej då
Estelle

RSS 2.0