Mini spa

Har lyckats överatala sambon att köpa minispa . Funksr sldelles ypperligt när solen värmer och de är ca 27 grader i spabadet. 


För mig är de viktigt att ha något jag kan doppa mig i nör de är som varmast. Hsr redan vsrir i 2 ggr och soltorkat mig. 

Detta gör jag väldigt sällan om de som sagt inte finns en pool i närheten .  Sen blev de ett staket bygge vid algan. Så de inte är så  mycket insyn. Toppen..


Belle

Har nu flyttat till min kompis jenny i borås.  Där får hon katt och hundkompisar. Skönt ... kul och träffa jenny var typ 7 år sen sist. Sjukt vad tiden går. 


Erbjudande

Fått erbjudande på en annan lght 5 a på käpplunda . Men tacka nej. Vi har en lght på aspö som vi flyttar till den 1 december. Ska sälja hus renovvera klart mm först.


Idag har jag fått mina glasögon så ska hämta dem. Ska bli så skönt att se ordentligt. Sen lämna in bilen på lite städning, hunden ville inte ligga i baksättet så hon hoppa in i baksättet. Massa hår nu, inte kul. Så ska ta en klädsel o samt panel städning på bilen. 

Ska ringa ekens vetstation för kastreeing av Bubblan. Den lilla Belle flyttar till Borås imorrn.

Blir en sväng till Elins och träffa cilla på en kaffe medans bilen fixas. FILIPPA har avslut på smaragden idag inför sommaren. Sen är de sommarlov för henne till v 32.  Härligt.

I helgen var vi o fira Martin i förskott pä hans 30årsdag. Sen blev de kolmården på söndagen. Första gången adde var med.. jättemysogt.

Nu ska jag softa lite innan de är dags att ta tag i dagen, om ja orkar sovit dåligr inatt igen :/ tjing !

Pastasallad fläskfile/ kyckling i marinad.
Potatissallad mm gott
Syskon Coffe & Emelie
Go Tårta , Emelie bakst.
Emelie bakat allt. Så gott
Filipoa kollar tigrarna
Tigrarna
Elefanterna
Noshörning
Safari giraffen
Filippa gillsr Delfinerna
Delfin i lagunen
3 björnar
Järv nyfiken
ZEBRA
Addes kompisar minigrisar
Från safarin , härlig utsikt.

Martin 30 år

Idag åker vi mot Norrköping och firar Martin som fyller 30 nästa vecka. De ör jag adde och Coffe samt Filippa som åker. 


Bettan och Daniel ssmt Frida och Daniel kommer också. Marrins föräldrar kommer nästa vecka .

Imorrn åker vi till Kolmården som vi gjort de 3 senste åren Emelie bott i Norrköping . Ska bli kul. Nu är adde med också. 

Ha en skön lördag, snart är de sommarlov :) ska bli skönt för barnen. Hej hopp!


RSS 2.0