Veckan går

Idag är de lov för barnen samt Adde slipper jobba, skönt. Han ville åka till lager 157 och titta på kläder.SÅ VI FÖLJDE MED . 


COFFE hittade massor .3 jeans 2 shorts 1 par skor samt en stickad 
 Tröja och både långärmade och kortärmad. 

Filippa hitta 2 klänningar 2 shorts några tröjor och tights byxor samt fleece tröja och stickad tröja . Adde köpte 2 shorts . Jag hitta inget hehe .

Vecka  som varit har jag varit lite social . Har knappt umgåtts med någon på vet ej när. Har ingen ork eller velat heller.   Men de blev träff med både Carina , Mia och Mariehelene. Imorrn ska Sussi firas då ska vi träffa Cissi samt Mia ( en annan mia) så jag o marieelene samt Sussi givetvis . 

Ska bli trevligt . Ikväll ska jag se ex om the Beach . Sen sova . Trött idag. Kram på er alla. 

Dagens snitzel med bea och stekt potatis.
Nya magnum serien
Lunch med marieelene
Igår vid 22:40
Jacobs creek funkar alltid

Kejsarsnitt

Fick åka in med katten o görs akut kejsarsnitt då kattungarna inte ville komma ut. En kom naturligt men inte de andra.


Ringde skövde djurklinik som så jag skulle komma direkt.  Vilket ja gjorde . Där blev hon röntgad o de fanns 2 katter kvar. 

När snittet gjorts så försökte de återuppliva en kattunge i 20 min men de gick ej.

Men den andra hade överlevt dock väldigt svag . Men de försökte få liv i den ordentligt i 45 min.

Bubblan kvicka på sig bra med allt dropp mm hon fick. Så de tyckte vi kunde göra eftervården hemma. 

Så vi åkte hem . Med bubblan o två kattungar.  Tyvärr klarade sig inte någon av dem sig under helgen.  De 2 första dagar är alltid kritiska.  Men nu var de väl ännu mera då vi fick handmata  mm. Den ena gick bort under lör efm. Samt den som föddes naturligt gick bort idag på fm.  Jag försökte få igång den . Men de lyckades tyvärr inte . 

Skulle åkte på tävling med Filippa idag, men Adde fick ta de. Kände inte för det då jag vikt 2 dagar åt dessa små liv. Så idag känner jag mig extra ledsen . 


Varmt och soligt

Klockan är inte mer än 9:00 och de är 20grader inte. Underbart med frukost i solen på altanen.  


Har fått min nya Samsung galaxy 8 plus . Så försöker lärs mig den.  Filippa har jag skjutsat till skolan och nu får jag lite tid för mig själv. 

Inte för jag gör så mycket . Men skönt o bara vara.  Är fortsatt sjukskriven helt fram till semestern sen börjar jag lite lagom med 50% tror ja eller 40% vad de nu blir enligt min % .

Känns bra iallafall Vi kommit fram till detta. För övrigt  väntar jag på en couintanier som ska komma till oss , så vi kan rensa allt från ladan mm. Ska inte ha ngt onödigt tills flytten i december . 

Så håll utsikt på fb där kommer jag lägga ut saker som jag kan säljs. Om jag nu orkar detta 🙃🤤


Ha nu en skön torsdag.  Ikväll kommer  mitt favvo program ex om the Beach. 


Tiden går !

Har helt glömt av bloggen ,  är fortfarande sjukskriven , men ska till läkaren på tisdag , så får vi se vad han säger om min process . Har även varit hos psykologen och pratat och ska dit igen imorrn , lämna lite papper jag  gått igenom . 


Åkte iväg utomlands den 4/5 för o Komma ifrån allt , tog med min dotter . Lugnt o skönt , var inne på hotellrummet kl 21:00 nästan varje kväll . Somna tidigt o upp ca 8:30-9:00 äta frukost , sola o bada i poolen .  Skönt var det, träffa trevliga människor , Anders o Annelie från Sävsjö i 70 års åldern :) tyvärr ramla Anders sista dagen så ambulansen fick hämta honom, så de kunde ej åka hem . Hemskt 💕 , sen träffa vi även en som heter Mikael som åkt iväg själv , så vi checka in samtidigt .  Så han var med oss lite på utflykter mm. De var kul. 

Innan jag åkte så var vi behov av ny ( beg) bil , så provade 3 st när min dotter kom . Hade aldrig orkat göra de själv , så skönt att ngn puchar på .  Vi testa Hondai Kia och peugote , kan säga blev en till peugote , nöjd med denna , en 3008 suv 2014 årsmodell . 

När jag var borta passade sambon även på att köpa en större tv 65 tum. Lite roligare o se tv nu. 

Försöker även få tag i att hyra en couintanier , så vi kan börja röja . Lättare att göra sig av med saker och slänga de direkt i en couintanier än tippen . 

Men telefon är på sista versen med , abonnemanget är slut så överger iPhone för samsung galaxy 8 plus nu .

Annars så går dagarna upp o ner, en dag kan vara toppen medans en annan skit . Men ändringar ska ske, så en dag i taget får jag ta just nu. 

Förestem så väntar jag på att vår katt ska få kattungar , typ vilken dag som helst . 

Ha en härlig söndag alla , Adde åkte o hämta Filippa i stan där hon leker med en kompis . Har kollat fotboll Halmstad -Bajen med Adde nu på efm . Hej hopp! 

Jag o Emi
Chania hamn
Häst och vagn i Chania
På hotellet Oscars resturang valentino
Laxravioli sååå gott
Fruktsallad efterrätt smaskig o syrlig
jordan från jorgen bar , träffades för 2 år sen och i år igen , kul var det.
Bubblan väntar på tillökning

De vänder så fort !

Igår kändes allt så bra , sen bu ikväll så vände allt o jag känner mig bara missnöjd med hela livet . 


Usch de är så jobbigt när de vänder så fort . Att ena sekunden känner man att man e på gång o de känns bra , sen vips känner man bara kaos o skit . 

Nä jag måste verkligen till en förändring , de inser jag. Som tur har jag 2 vårdcentralstider en till psykologen samt en till läkaren . 

Bad min sambo kolla filmen jag delade häromdagen ang ångest o deprisson , efter det så kom han o sa , jag har tittar på den nu och krama mig . 

Har man inte varit där , är de svårt att förstå , hur kan man vara sjuk när man ser glad ut ?? Utåt sett försöker man hålla ett sken uppe för andra , man skäms över hur man känner sig . När man inte kan kontrollera känslorna och de som händer så bryts man sakta ner från den fasad man haft till att hamna där man är idag . Ofta har de gått lång tid , men tillslut så säger kroppen ifrån eller anhöriga till att man ska söka hjälp . 

Ja inte är de lätt , ja hoppas bara på att få komma tillbaka o jobba med mina nya kollegor och vara glad för de jag har .  Men som sagt finns en del jag behöver ändra på . Men de kommer jag ska visa mig själv , sätta in den där viljan som försvunnit genom åren , ta tillbaka livet . 

Tack min älskade Adde för du alltid finns vid min sida ❤❤️😍😘 min bästa vän och sambo , far till vår dotter 💕🌸


RSS 2.0