Lasse Stefans kryss

I tisdags åkte jag och min syster samt min brors mamma och hennes syster på en Lasse Stefans kryssning. 


Vi hade bestämt.detta en tid tillbaka och så blev de. Kul att göra ngt mitt i vardagen. Jag tog semester tis och torsdag.  

Vi hade verkligen toppen kul , goda drinkar och öl . Blev lite köpt på taxfree till Kidsen. En parfym till Adde och endast en flaska vin med hem. 

På onsdagen när vi var i hamn igen stannade jag i Norrköping över natten så jag och Emelie kunde umgås lite. Vi gick ut och åt en sväng på kvällen . Jag tog en planka med fläskfilé och Emelie pasta med gorgonzolaost. Smaskigt, sen blev de sängen rätt tidigt. 

Åkte hem vid 11 på torsdagen för att hämta Filippa från skolan . Sen på fredagen träffade jag Gunilla en sväng hos henne, för att senare åka och titta på en lght. 

GUNILLA fick hänga på, en helt okej lägenhet bra läge nära vänner och stan samt skolorna till barnen . Så de blir nog toppen. 

Idag är de lördag och då är de maskeradfest, som jag bruksar hålla runt Halloween. Men Malin tog över i år och de är rätt skönt har så mycket annat o tänka på . Adde o Filippa är på ridskolan o jag jobbar. Ska träffa killen med lght sen vid halv 4 a ev få nycklarna samt vart jag ska skicka inbetalningen till hyran. 

Sen hem svida om inför halloweenfesten.  Ska bli trevligt . Tänkte ta lite kort på lyan sen får ni se sen.  Nu lite kort från kryssen. Tog inte så många faktiskt . 

Första stoppet på bussresan
Syster
Mee
GITTAN O Helena
HALM SJUNGER
Dans
Skåningarna
Killen i bandet skåningarna
Syrran o sångaren
Mer dans dagen efter
Bandet
Min planka mums.
Emelie blir inte glad för denna bild hihi. Kolla på maten:)
Mys på Pinocchio

HALLOWEEN på Liseberg!

Fick ett infall o bokade in oss på hotell och Halloween på Liseberg. Var så längesedan vi gjorde ngt bara vi 3, jag Adde o Filippa. 


MOT GBG BLEV de  efter Filippa ridit och vi packat, sen tog vi tåget ca 14:50 och checka in ca 17:00.

Filippa ville ta Halloween på Liseberg samma dag så de fick bli så. Men först in på rummet . Sen ner till jacussin och bubbla lite. Jag o Adde beställde en öl. Var två andra som bubbla med , men så kan de vara ibland. De gick bra , de gick upp o basta en stund då blev vi själva med Filippa. 

Efter badet fixade vi oss och tog taxi till Liseberg. Där blev de åka jukebox 2 ggr samt virvelvinden ( dom behöver bytas ut ) samt lisebergsbanan . Blev inte så mycket mer åk. Lite lotter tog Vi, Filippa vann ett gosedjur , de var de vi vann 🤗 men bra för henne då hon ville ha sköldpaddan.  Sen åt vi pasta inne på Liseberg och när regnet kom kände vi att vi var färdiga. Tog taxi efter 22:00. 

Väl på hotellet igen kollade vi skybaren , var rätt lugnt , ja ni Adde tänkte ta en öl. Men vi åkte ner till hotellrummet och Filippa bada badkar med skumbomb vi köpt. Jag o Adde stannade kvar på rummet då vi hade lite vin o dricka och Filippa njöt av badet . Plus jag skulle ta ett bad med. Skönt o krypa ner i ett varmt bad när man varit ute i kylan. 

Somna efter 00:00 slaget, sen vakna vid 8:20 drog mig till 9:10 för att sen gå ner o äta frukost, efter de till rummet släppa för att senare besöka buttericks och bodega , Adde hitta en cool outfit som passar honom. Jag köpte lite ateraljer till min . Nu på tåget hemmåt igen. En trevlig helg helt enkelt . 

Mysigt bland pumporna .
Bhu
Jukebox
Adde
Utcheckning

Afterwork fredag

I fredags blev de afterwork med jobbar kompisar , Jessica hämtade upp mig. Sen träffs vi Annika.  Bokat bord på mikes , sen kom Magnus och senare Robin och Emil. Vi tog grillbuffen som var, sen blev de många öl och ngt glas vin . Trevligt var det. , coffe var hemma med filippa . Adde var på jippo med jobbet. Vid 23:00 åkte Adde hem då fick han hämta mig vid krogen. 


En lyckad o trevlig kväll med killarna och tjejerna på jobbet. NADJA DÖK UPP den också så kul . 


Estelle o bubblan

Bubblan flytta för en vecka sen till Norrköping. EMELIE tog med henne. Hon har de jätte bra hos sin nya familj. 


Estelle åkte igår till Gullspång.  Där hennes nya matte vänta. Så de känns bra att djuren fått nya hem. Bara sessy som är kvar och hon ska ju vara kvar hos oss. 


Hemma i Värsås
Promenad i Gullspång med nya ägaren.
Bubblan i Norrköping
Bubblan hos nya ägaren

Bubblan

Idag tog Emelie med sig bubblan till sitt nya hem i Norrköping . De blir säkert jättebra. Lycka till ! 


Helg och 85 årsfirande

Idag ska vi till Adde farmor Sonja och fira henne på 85 årsdagen . Hon fyllde i veckan så detta är en överraskningsfest för henne idag. 


Kommer precis från stallet då Filippa ridit. Hon fick kämpa idag på chempion . Nu på väg till Ica kvantum och handla lite samt tanka. Sen hem och svida om. Mycket som händer nästa vecka .

Här kommer Sonja, suprise
Överraskad
Sonja 85 år
God mat
Gillar hår Almer
Almer o Filippa kusinbarn
Tårta
Öppnar presenter

Afterwork

Igår blev de utgång med Malin, träffas och ta nått glas och tjöta lite. 


 Vi började på Bishops arms men de var sån hög volym där då de var quiz,  tog en öl och grönsaksdipp. 

 Sen till mikes och tog en drink. Sen köpte Malin en flaska bubbel och sen blev de en flaska vin som jag köpte, ssnt en tallrik med massa kycklingvingar o lökringar o massa annst gott . Riktigt trevlig kväll. Avslutade med taxi hem.   Somna rätt fort och var hemma efter 12 slaget. 


Jobb o lite annat!

Trivs bra på jobbet, trots vissa dagar  är väldigt utmanande. Men idag var de en helt fantastiskt dag, så de man haft innan är som bortblåst. 


Mys lördag  med pizza o snacks, godis o cola för de boende . De älskar  de lilla extra på helgen.  Vem gör inte de ? 

Annars går livet sin gilla  gång . En del saker på g , men de kan vi ta senare .  Haft en skön lördag, förutom fått endel konstiga sms av en fd vön . Anledningen js säger fd vän är för hon kommer med anklagelser o påståenden som inte är sanna. 

Orkar ej ha såna desperata människor i mitt liv, då har man sig bara sjölv att skylla för de som hönder . 

Nu dags o sova.  Jobbar imorrnkvöll . Skönt med sovmorgon ...tjing ..

Blåmärken kommer lätt på jobbet 😲
Klämde fingret på jobbet. Klantigt

RSS 2.0