Firat Emelie

Var till Norrköping och firade Emelie i efterskott. Vi var på Bio filmen Det (it) den var verkligen bra. Sen såg vi en dålig film hemma hos henne Chloe  hette den. Inte sevärd trots bra skådisar.  


På söndagen blev de shopping , hitta 2 tröjor och 2 par byxor på Hm samt ett par på casels. EMELIE fick nya stövlar och pengar i present . Samt fina liljor . Bjöd även på lunch på jamjam god pasta och pizzeria Palace.

Sen blev de hemåt på kvällen, stanna till hos Ulle där jag köpte ett par stövlar av henne . Sen var de hem och kväll . Kollade på tv med filippa sen somna man ... de var den helgen det. 

Har jobbat idag , skulle jobba kväll imorrn men de fråga om jag kunde byta från kväll till dag . De kunde jag . Blir 2 timmar extra så e ju fint. 

Nu ska ja släppa och ta de lugnt..handlade med Adde efter jobbet , var hemma ca 18:20 så är lite seg nu. Kidsen fick korv o pommes ikväll. 

Trevlig måndag 🤗.

Kvälls gott
Sminkad
Pasta Bolognes
Pasta i ödelostsås och paprika ssmt championer ( vej)

Ufo ?? Vad händer ??

Vakna inatt av att hunden skällde, vilket inte är ovanligt om de är ngt hon hör ute på tomten.  Tänkte att hon lugnar sig snart.


Efter en stund ser jag konstiga ljus in genom rummet. Kollar ut från ballkongen på övervåningen. Är det ett Ufo?? 😱 nej de var massa brandbilar och ambulans, en olycka på vägen ?? Har inget hört om ngn smäll . Går ut för att se vad de är frågan om., då ser jag att de kommer massor av rök från hyvleriet/sågen det står i lågor.  Granne till oss , ett annst hus är bara ngr meter ifrån branden , som tur var har de tegelhus , vi trä. Men brandmännen skyddade deras med vatten för lågorna kan mycket väl närmat sig deras hus. De valde att evakuera till vänner inatt. 

Glad över att de inte blåste så mycket ute samt att katterna var inne. SESSY brukar ju stryka borta vid sågen och la även kattungar en gång på deras tak. Hon är nu sterliriserad. 

Känns tråkigt för de drabbade, de som arbetar där. Ser ju alltid mannen från värsås på cykel ngr minuter i 7 när han är på väg till sitt jobb, som han säkert varit på väldigt länge. Tråkigt för ägarna som kom i morse, vet ej om de visste om branden. Sambon sa de verkade chockade. Stackarna. 

Vi får hoppas de bygger upp det snabbt och vi får veta vad som hände.  

Skärrad var man iallfall , de kunde ju spridit sig mer tur vädret var bra.
                                        


Vakna av detta !!
Rökutveckling
Skyddq intillliggande byggnader
Här kommer lågorna
Massa brandbilar
Övertänt
Tråkigt
Får ta en snnsn runda
Billingeträ nedbrunnet

Länge sen

Var ett bra tag sen ja blogga.  Börjat mitt nya jobb, jöttekul och spännande, med massa utmaningar. 


Var på verksamhetsdagar i sthlm ons tor , hade toppenkul. Ikväll blir de kinamat då Adde jobbar länge idag . Ha en trevlig lördag . 

Lag Herman
Paintboll lag Emil
Massa gott
Vildsvin och kyckling
Ja och Tove

RSS 2.0