rensning på allt

Rensar ladan på leksaker , skor kläder ja en jäkla massa helt enkelt.  Sålt för närmare 100åkr denna vecka. Inte helt fel.

Först blev de ett par jeansshorts  25 ÷ sen Pippi hus med tillbehör 150÷ barbiesaker 50÷ en hel låda med fischerprise klossar mm 200÷ Smågrytor 50÷ sandaler och en jacka  100÷. En hel  hög med shopkins och petshops  300÷ och ett vinställ 25 ÷ totalt 925 kr , inte illa på skit som legat i flera år. Har massa mer och göra mig av med :) cykel , jeansjacka shorts ja mer kläder skor inredning...

Så skönt att bli av med det. Säljer hellre 
billigt , än att ha kvar de man ej använder. 
 
Dags för intro

Imorrn kör jag första intro passet, ska bli spännande.  Sen efter det är det till skolan för genomgång och prov efter det. 

Terese berättade även att hon fått sommarjobb vilket var skönt.  10 veckor med inkomst är bra med egen lya och allt snart. 

Coffe kommer inte föra värnplikten i år som jag trott om han kommer in. De blir nästa år i såfall . Vi väntar på besked i maj. 

Emelie hade sin första jobbdag på Kolmården igår, de var kul tyckte hon . Så de börjar gå framåt för oss alla . EMELIE pluggar ju öven till djurskötare så de är bra :)

Jag var på intervju på folkhögskolan i fredags , Ang studierna till hösten. De hör av sig om ca 2 - 3 veckor om jag blir antagen . Ska bli spännande, tiderna för plugget var kanon bra . Mån 12:20 tis-tor 8:30-14:40 samt fre 8:30 -12:20 Så det är ju toppen tider . 

Nu ska jag kolla på ID kanalen en dokumentär jag följer där , sen är de sovdags . Natti natti .


FILIPPA gör konster :)

dags att jobba

Marihelen o jag

Jag o Annika 
Madde jag o Annika , tjejmiddag. 

Nu är de dags för intro nästa vecka. Ska bli så kul . Detta är ngt jag längtat till i flera år.men aldrig haft rätt kompetens . Men nu fåe jag chansen . Så härligt, är så laddad för detta.  

Annars flyter de på. Vsrit ute mycket med vänner, men nu får de lugna ner sig könner jag. Ja inte dem utan jag 🤣. 

En vän hamnade på sjukan så de har varit väldigt tråkigt.  Hälsat på igår och idag . Men hon börjar bli böttre så de är skönt .

Terese flyttar till eget i maj , coffe.får reda på om.han åker in i lumpen i maj.Emelie  ska sommarjobba på Kolmården,  och jag Adde och Filippa åker utomlands i maj . Ska bli skönt och rå om varandra, kan behövas. 

Jag pluggar svenskan, ligger i fas.  Måste " bara" läsa klart boken, göra en recension och redovisa. 

Flytten gör vi 26/7 till Frostaliden, ska bli mysigt ,  längtar fast jag trivs i min 3 a här. Men är tyvärr bara 2: a hand. 

Ja så de är de som händer här just nu .
Ha en skön måndag kväll . 

Goa unge som ska sova med ögonskydd :) 
Snapchat e kul 
Annika , Marihelene och Madde , 2 saknades och kunde ej vara med .
Tjejmiddag , blev flygande jacob .

Fina dotter Terese 😘😍❤
FILIPPA nöjd över nya tröjan, som min faster stickat. 

FILIPPA och Mode 

Mys med korvgrillning efter ridningen . 

påsken över

Ja då var påsken så gott som över, i fredags åkte adde hem  till Värsås pga huvudvörk och jag gick till Madde en sväng. Terese och Tobbe kom också .

Lördagen så börja ja fixa med äggen och laxröran samt tonfiskröran . Sen fixa jag jansson. Kändes skönt o fixa i tid. 

När adde och Terese  samt Tobbe kom , var de bara potatis och koka,  fixa köttbullarna , som både Terese och Adde rulla.  Samt steka prinskorv .  Sen var de klart , jag hade garnerat äggen mm . 

En trevlig efm och kväll , spelade lite spel sen åkte de hem senare på kvällen . Adde med , funkar inte och åka fram o tillbaka helatiden .

Adde och jag gick  och kollade auktion på söndagen, förhandavisning inför påskdagen. De var ngr fina saker . Men vi åkte aldrig idag då vi ansåg att vi ej ska slösa pengar på detta just nu.

Adde sov över från påskdagen till annandag iallfall , de var nice . Gick även hem till sussi en sväng på påskdagen, tjöta och tog lite rödvin. Sen hem igen . Blev inte långvarigt hemma vid 21:30 :)

Idag har jag och adde varit ute och gått 2 ggr , en gång på fm sen en på efm . Då var även Filippa med . Totalt ca 10:000 steg och 6,4 km helt ok för en nybörjare.  

Har ju ont i både en fot och svanskota 🤣 men de gick. Jätte skönt väder , första turen var lite längre än den andra . 

Så idag har jag både gjort torsk i ugn med räkor och rödlök . Sen senare blev de enkel ravioli med tomat och rödlök så gott. 

Nu har adde åkt och de blev lite ensamt efter man träffats och umgåtts i påsk .  Men men snart bor vi ihop igen . Ska nog bli skönt faktiskt.  

Nu ska jag hämta Filippas väska i bilen , så hon kan göra läxa  innan skolan startar imorrn igen . 

Glad påsk till er alla :) 

Mums med påskmat.

Min fina 😘😍adde.
Terese katt .

Påskdagens mat, pulled pork i pita .
Snyggve haha ute och går. 
Torsk i ugn .


Kvällens snabb middag , ravioli :)
RSS 2.0