påsken över

Ja då var påsken så gott som över, i fredags åkte adde hem  till Värsås pga huvudvörk och jag gick till Madde en sväng. Terese och Tobbe kom också .

Lördagen så börja ja fixa med äggen och laxröran samt tonfiskröran . Sen fixa jag jansson. Kändes skönt o fixa i tid. 

När adde och Terese  samt Tobbe kom , var de bara potatis och koka,  fixa köttbullarna , som både Terese och Adde rulla.  Samt steka prinskorv .  Sen var de klart , jag hade garnerat äggen mm . 

En trevlig efm och kväll , spelade lite spel sen åkte de hem senare på kvällen . Adde med , funkar inte och åka fram o tillbaka helatiden .

Adde och jag gick  och kollade auktion på söndagen, förhandavisning inför påskdagen. De var ngr fina saker . Men vi åkte aldrig idag då vi ansåg att vi ej ska slösa pengar på detta just nu.

Adde sov över från påskdagen till annandag iallfall , de var nice . Gick även hem till sussi en sväng på påskdagen, tjöta och tog lite rödvin. Sen hem igen . Blev inte långvarigt hemma vid 21:30 :)

Idag har jag och adde varit ute och gått 2 ggr , en gång på fm sen en på efm . Då var även Filippa med . Totalt ca 10:000 steg och 6,4 km helt ok för en nybörjare.  

Har ju ont i både en fot och svanskota 🤣 men de gick. Jätte skönt väder , första turen var lite längre än den andra . 

Så idag har jag både gjort torsk i ugn med räkor och rödlök . Sen senare blev de enkel ravioli med tomat och rödlök så gott. 

Nu har adde åkt och de blev lite ensamt efter man träffats och umgåtts i påsk .  Men men snart bor vi ihop igen . Ska nog bli skönt faktiskt.  

Nu ska jag hämta Filippas väska i bilen , så hon kan göra läxa  innan skolan startar imorrn igen . 

Glad påsk till er alla :) 

Mums med påskmat.

Min fina 😘😍adde.
Terese katt .

Påskdagens mat, pulled pork i pita .
Snyggve haha ute och går. 
Torsk i ugn .


Kvällens snabb middag , ravioli :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0