studier

Igår var de introduktion på komvux , hur man hanterar fronter mm . Idag är de introduktion i svenskan vid 17 så de är ju skönt de var lite senare. Fick låna svenska boken av Malin så slapp köpa en , de var bra. Ska läsa upp svenska 2 för behörighet till socialpedagog och stödpedagog. 

Är ju arbetssökande nu så har godkännt från akassan att studera, söker ju jobb och kan jobba om de behövs. Kör 50% studier så de kan man hantera ngr månader isåfall.  

I fredags var vi hos Marihelen jag och sussi , jättetrevligt. Vi gick till pitchers vid 23 och stannade tills de stängde , sen tog jag en burgare på macdonalds och tog en taxi hem. 

De var sån snövall när ja skulle ut så ramlade över den haha, pinsamt . Chaffören kom utspringandes  de gick bra sa jag 😁 sen upp o slagga zzz...trevlig kväll. 

På lördagen sov Filippa hos Vanessa , så ja och adde samt coffe var hemma . Vi åt pulledpork med potatisgratängoch sallad, smaskigt . Sen blev de film, som adde somna till hehe som vanligt. En ok film som heter , jag hör inte hemma här. Handlar om en familj med olika psykiskasjukdomar och deras liv. 

Igår kom Malin, de blev bubbel ochvost och kex samt massa prat.  Vi pratade verkligen ut vilket känndes jätteskönt.  Så vi hade ngr trevliga timmar . Hon gick hem vid 00:15 

Ska hämta Filippa vid 13:30 sen skjutsa dem.till handbollen hon o vanessa . Sen ska ja till komvux. O adde får hämta. 
Nu ska ja kolla lite jobb o sen lite tv 😁 trevlig tisdag. 


sportlov

Filipoa och coffe har sportlov. Jag får sovmorgon , skönt.  I helgen har vi firat adde som fyllt  36 samt varit hos hans morbror som blev 53. 

Vi fick även reda på vilken lägenhet vi fick samt nör de blev inflyttning. Vi flyttar 1/8 och ska bo på våning 5 av 8 . Blir kanon en nyproducerad 4a. Bra läge och nära till de mesta med bra kommunikation som buss och cykelvägar.

Så nu är de mycket och se framemot, rensa och göra ordning huset för en försäljning.
Söka jobb om inte bara timvikarie så jag får pengar och kan gå runt. Söka in till skola samt plugga svenska 2 för behörighet till två utbildni gar. 

Åka till Sardinien i maj en vecka , sen Terese som tar studenten . Sommarlov  och en tur till Gotland. Flytten samt ridläger för Filippa.  Så ja de kommer bli en härlig vår och sommar och höst . Förhoppningsvis blir hela året kanon 😁

Bilder från helgen , jag och kidsen från kalaset kollade mello igår 😁.


Nu händer de saker 2018 😁

Året började med att jag avslutade min provanställning, trivdes kanon . Tyvärr var de ej mitt val att sluta. 


Filippa avslutade truppgymnastiken efter 2 år och rider nu endast lördagar .

Hon har testat på de mesta sen  hon var ca 2-3 år , allt från showdans (kids) knatteskutt , Balett , fotboll, cheerleding ,simskola, skridskoskola,miniorerna (scouterna) truppgymnastik, ridning som hon håller på med än 3 året och de nya är nu handboll . Vet ej om alla aktiviteter är  med men jag tror de.  Härligt med ett barn som vågar sig på att prova , då hon i botten är rätt osäker . Men kul att de går vidare och kör sitt egna race.

Coffe har denna termin kvar stt bli godkämd i svenska och matte , vi har sagt att skolan får ge mer lektionstid så han ska bli klar . De har gjort detta som tur är.  I sommsr ska han sommar jobba inom handel och ev kamske han får en praktikplatsen 1dag i veckan till sommarlovet. 

Ev blir de kanske lumpen i höst innan gymnasiet , millitära hade varit i skolan och haft föreläsning och coffe tyckte de var intressant.  Så ev blir de lumpen i höst , vi får se hur de blir . 

Själv söker jag endel jobb och kollar studier , hsr egentligen 4a studier jag kan tänka mig. Men lutar åt 2 av dem i nuläget . Socialpedagog eller stödpedagog . Oavsett vilket måste ja ha svenska 2 som jag ansökt till med start 19/2. Alltid en bit på g.

Fick även ett lägenhetserbjudande idag om nyproduktions så de tacka vi ja till . Nu blir  de sälja huset och ta hand om oss själva . Ska bli skönt . 

I Maj drar vi nog utomlands, ev Italien vi får se , men lutar åt de , Sardinien närmare bestämmt.  

Känner att 2018 kan bli bra ... ha en skön tisdag , har lite i februari att se framemot . 

   girlsnight

I fredags träffades vi hemma hos marihelen, jag Sussi Annikas fick skjuts av sussis son. Robin .

Sen kom Carina med taxi och gunilla och hennes vän kom vid 20:00 snåret .

En riktigt trevlig kväll, var en scäng på pitchers och dansa lite sen en snabbvisit till Mikes , sen tillbaka till Pitchers . Vid tolvslaget ngt efter begav jag och annika till Mac donalds . Ringde adde om skjuts hem så han kom och hämta mig. Skönt slipoa gå eller ta taxi för en gångskull hehe. 
Slöat annsrs hela dagen , var sånt snökaos så vi ställde in ridningen idag pga ovädret ute. 

Sen vid 15 var de bowlingkalas på Olerys för Vanessa och Felicia till 17. FILIPPA vann bowlingen 😁 

Sen blev de tacos till middag och sen mello . Nu kollar jag Id kanalen . Dokumentärer spännande . 
Imorrn är de handboll igen , de verkar aom hon gillar det . Hon ska köra vidare på det iallfall . Hon avslutade truppgymnastiken Efter  2 år så kul och testa annat om hon känner för det . 

Nu säger jag godnatt 😁jag o fina sussi .
Carina,Marihelene,Annika
Annika och jag 
Mörkt kort , men Karita , Gunilla och Annika
RSS 2.0