studier

Igår var de introduktion på komvux , hur man hanterar fronter mm . Idag är de introduktion i svenskan vid 17 så de är ju skönt de var lite senare. Fick låna svenska boken av Malin så slapp köpa en , de var bra. Ska läsa upp svenska 2 för behörighet till socialpedagog och stödpedagog. 

Är ju arbetssökande nu så har godkännt från akassan att studera, söker ju jobb och kan jobba om de behövs. Kör 50% studier så de kan man hantera ngr månader isåfall.  

I fredags var vi hos Marihelen jag och sussi , jättetrevligt. Vi gick till pitchers vid 23 och stannade tills de stängde , sen tog jag en burgare på macdonalds och tog en taxi hem. 

De var sån snövall när ja skulle ut så ramlade över den haha, pinsamt . Chaffören kom utspringandes  de gick bra sa jag 😁 sen upp o slagga zzz...trevlig kväll. 

På lördagen sov Filippa hos Vanessa , så ja och adde samt coffe var hemma . Vi åt pulledpork med potatisgratängoch sallad, smaskigt . Sen blev de film, som adde somna till hehe som vanligt. En ok film som heter , jag hör inte hemma här. Handlar om en familj med olika psykiskasjukdomar och deras liv. 

Igår kom Malin, de blev bubbel ochvost och kex samt massa prat.  Vi pratade verkligen ut vilket känndes jätteskönt.  Så vi hade ngr trevliga timmar . Hon gick hem vid 00:15 

Ska hämta Filippa vid 13:30 sen skjutsa dem.till handbollen hon o vanessa . Sen ska ja till komvux. O adde får hämta. 
Nu ska ja kolla lite jobb o sen lite tv 😁 trevlig tisdag. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0