carma is a bitch !

"Du kan förlora något som du har, men inte något som du är."

De ska gudarna veta . Njuter i fulla drag just nu 😁


tristess

Blir så rastlös och uttråkad. Less på det mesta. Blä vill gömma mig och komma fram till våren . 

Vänt på dygnet också , så de är skit . Vaken sent upp tidigt somnar på dagen . sen kväll, i soffan.   Kul !!
Kollar Con air just nu. Bra tidsfördriv . Avaktivera Facebook så där har jag inte varit sen nyår . Gör samma sak var dag .mail, lght, jobb och insta samt Messenger.  Ja och lite annat skit ... tiden går iallfall . 

Tjing o godnatt !!

Filippa 10 år

Igår den 27/1 fyllde Filippa 10 år. Som hon sett fram emot denna dag. Dagen började med förberedelser för frukost och iordningdgällande av firandet på morgonen. 

Då hon har våningssäng så tyckte vi de blev bättre att hon fick vara i köket och öppna sina presenter där samt äta sin frukost där. 

Vi kom in med sång och ballonger och gratta henne :) 

Förväntansfull.

Fina ballong uppsättningen .
Frukost och presenter i köket . 

Öppnar presenter och då blir man så glad .

Bästa böckerna tycker Filippa. 

Gott med frukost skagenröra och jouice. 
Innan ridskolan hämta vi Vanessa som skulle med och titta . Här sitter de och väntar på gästerna till pyjamasparty 17:30-20:00 3 st sov över , bestämt sen innan . Filippa ville helst alla skulle sova över men de blir lite svårt . De var Vanessa ,Lea och Noel som sov över . 

Vanessa är ett bra stöd för Filippa som var här redan många timmar innan kalaset börja . Tror Filippa tyckte de var skönt, inte lika pirrigt . Första kalaset hemma var de denna ggn med endast de hon leker med.  2 kunde ej komma så hon hade bjudit 8 totalt . 

De blev lyckat, beställde pizza , de blev Hawaii och vesuvio de var de barnen gillade mest . 

Medans de vänta på pizzan så snurra de flaska om vems present Filippa skulle öppna . Bra tidsfördriv .

De blev dansstopp, spela ett godispel, måla örngott, leta godispåse. Samt äta snacks och maränger och glass med banan , grädde chokladsås och strössel . Marängswich  alltså 😉 barnen var rätt mätta 😂🤣

Snurraflaska med presentöppning.


Vad får hon tro ?

Snack innan pizzan .

Pizza time , beställde 2 Hawaii men fick en och 2 vesuvio . Ja ja de funka de med .

Gott , de flesta åt 2 slizar , men fanns mycket mer . Men de var mätta . Tur de iallfall .

Alla ville ha gruppfoto så fick ta allas mobiler och ta kort 😂

Chips o popcorn 


Jellybeanspel de var kul 😂 smak av ruttna ägg, spya  hundmat mm . Barnen hade hur kul som helst . 


Spelet!

Dags att måla örngott , tyvärr hade vi inget strykjärn här så de blev endast pennor (textil) annars hade de fått stämpla och använda texillfärg också. 

Vanessa 
NORA Freja 
Noel Lea Filippa. 
Blåsa ut ljusen och önska sig ngt .
Ett annorlunda sätt än tårta . 

Filippa var så till sig så hon hade svårt och äta 😂🤣 men lyckat pyjamasparty iallfall .

Sen var de dags för godisletande och sen var de hemgång. Tiden gick så fort . Men 3 sov kvar och de var vakna till ca 00;00 hehe och mer där till . Men tysta och snälla . 


24 januari

Veckan startade med utvecklingssamtal för sonen . Han fick en extra lektion i svenska plus när måtten är klar så ska han börja praktisera på tisdagarna på Coop forum, där ska han även sommarjobba i sommar så blir toppen.  

Igår var jag på inskrivningsamtal på arbetsförmedlingen.  Har en bra plan  för framtiden så hoppas den håller sig som jag vill.

Sen blev de en fika hos Gunilla och vidare till oss på öppet hus för de olika avdelningarna ifall man är intresserad av sommarjobb /vikarie ev jobb . 

Sen hem och slocknade på soffan på kvällen 🙄 vid 20 blev de mandelmanns med Filippa.  Vi älskar de programmet.  Efter Filippa på sig kollade jag på amerikan horror story där Lady Gaga har en roll . Väldigt sensuell sådan 😂😁 .

Adde har varit i huset sen i söndags.  Han kommer hit om en stund . Ska fixa lite mat sen blir de Sveriges mästerkock klockan 20:00 .

Imorrn har Filippa friluftsdag och ska åka skridskor , tyvärr har all snö regnat bort under natten och dagen samt blåser som attan , själv gjorde jag en vurpa i morse . Fick skav på händerna , en kille såg mig och fråga om de gick bra . Ja ja så pinsamt.   Men tacksam för han fråga. 

Så skönt  Filippa till Billingen imorrn kl 9:00 skönt med sovmorgon för oss båda . 

Fredag blir de röj här då Filippa ska ha kalas på lördag med en del övernattade gäster.  Pyjamasparty blir de samt pizza och en hel del lek och bus . 

Sen får de bestämma om de vill se film eller data eller vad de vill efter kalaset är slut.  Blir mellan 7-9 som kommer . Så de ser vi framemot . 

Sen är de även ridning på lördag då ska vi hämta Vanessa som ska sova över och komma tidigare för kalaset . Så kan hon vara med i stället och se Filippa.  

På söndagen ville Filippa hänga med på handboll vid 13.00 så de får hon göra . Ser framemot helgen och Filippa som blir 10 år på lördag . Sätt in annons i tidningen , nu ska jag fortsätta med min serie . Tjing 😘

17 januari

Jisses hinner inte med , januari som är en månad som verkligen kan vara seg för många, men själv har jag ett födelsedagsbarn denna månad samt hennes pappa som fyller år bara 2 veckor efter , så de blir en del planerande. 

Vi har kommit fram till att hennes 10 e födelsedag ska vara pyjamasparty med de vänner/klasskamrater hon umgås mest med.  Vi brukar bjuda antingen alla killar/tjejer eller endast  tjejerna.  
Men denna gång ville Filippa bjuda de hon umgås mest med . Så 8 st tjejer plus en kille har Filippa bjudit . Ngn kommer sova över än vet vi ej hur  många  men max 4 har vi sagt . Blir lite trångt annars . Men kan klämma in 5 st i hennes rum har en ffamiljesäng plus dubbel uppblåsbarmadrass. Så de blir toppen .

Pizza är tanken de blir , köper eller gör egna så slizar vi upp dem . Lekar kommer de bli som Filippa och hennes bästis får komma på . Jag och Adde är lekledare :))

Ska bli kul , vi har alltid haft kalas borta annars på typ Stellas Leksand eller haft kalas med andra som fyllt år i klassen . Så detta är första gången vi har hemma.  Samtidigt har vi flyttat från landet till stan i en lägenhet så de blir närmare för alla också . 

Annars så händer inte mycket, söker jobb och dagarna rullar . Är ju arbetssökande igen för jag fick inte fortsätta min provanställning.  Idiot till verksamhetschef som inte gjorde sitt jobb. Samt så upp min anställning fast jag vet jag gjorde ett bra jobb . Men jag är en person som säger vad jag tycker är rätt eller fel . De kunde han förmodligen inte ta . Tänker inte låta människor som inte kan tala för sig själva låta sig  vara som fångar eller inte få den livskvalitén de ska ha . NÄ har redan kontaktat IVO ang detta . Så hoppas de gör en tillsyn , har medelat en del andra med som högre chefer på fötetaget mm . 

Kan säga till de boende fördel är att verksamhetschef fått sluta, samt en annan tagit över så kanske blir de ordning . Men personalen behöver ses över då jag får höra OROANDE saker från en fd kollega . Så jag hoppas för de som bor där att de blir ordning.  Ingen chef ska komma o säga jag inte Gör mitt jobb , för omvårdnad och vårda andra är de jag kan till 100% om Jag så vore blind o döv . De kan ingen säga annat för de är de jag kan . 

Ja så så är det , alltså består mina dagar just nu av , kolla mail , kolla jobb, kolla annonser i tidningen. även blocket på andra ställen på internet , så jag är inte helt utan o göra .  Ska till Abf för samtal den 23/1 de hade ingen tid innan . Inskrivning har jag gjort på nätet , ringt ang arbetsgivarintyg har jag också gjort . Sökt en del jobb och skickat in , fixat utv samtala tider för  sonen och dottern ( 10 åringen ) de andra är stora o klarar de själva ☺ de behöver inte ha med mamma längre , de blir ju 20 resp 27 i år , och jisses känner mig gammal 🤣. 

Försöker även hinna med och träffa kompisar gamla som nygamla igen . Så de är kul, skulle till huset och röja idag egentligen, men snöoväder och en hals som svullnat upp , så känns som de kan vänta en dag till.

Så mig går den ingen NÖD på ännu. Den som lever får se hur framtiden utspelar sig . Ha en riktigt härlig Onsdag , dax att värma på kaffet för 2 a ggn 😁🍵 hade suttit fint med ngt gott till 🍰🍮 men nä de får bli en enkel kopp hederligt kaffe.  

Tjing kram på er / Kerra 


Hemma hos Adde s farmor !

Idag  åkte till Sonja och hälsade på henne efter jul och nyår. Fick God mat och efterrätt samt kaffe och kakor .

Vi hade med julklappar, ett kort på Filippa och en värmefilt som hon kan ha i stolen när hon tittar på tv. De gillade hon.

Adde fick sin för tidiga födelaedagspeng och Filippa fick julklappspeng och choklad :)

ETT par trevliga timmar , hon blir så glad när man kommer .
Dukat fint.


Lax jättegott.

Mums , Filippa åt upp allt .

Efterrätt!

Kaffe i vardagsrummet senare.
Värmefilten
Sonjas stol och kort på Filippa på bänken rakt fram.
Testning av filten .
Gott med kakor o kaffe ☺, då var vi på g hem och dax för tvättstugan . 
Härlig himmel . Trevlig söndag 😘😍

Fredag igen !

Jisses vad tiden går, hinner knappt med, plockat bort julen så gott som nu . Veckan har består av lek för Filippas del med Vanessa som sov över och Thilda som kom och lekte med tjejerna på onsdagen , torsdag var de slappar dag och idag var Filippa hos Freja.  

Adde och Filippa åkte till värsås och jag och Coffe har tittat på 2 skräckisar. HOSTEL 1-2 USCH de är läskigt.  

Nu är klockan mycket igen, har men nu lite candy Crush innan man somnar.

God natt och sov sött! 😘🤗Jocke och Jonnas autograf till Filippa. Mycket stolt tjej 😍

Skövde igen !

Då var man hemma igen efter ngt dagar hos äldsta dottern i Norrköping.  

De första jag gjorde, ja nästan iallfall var att rensa ut all mat i kyl och skafferi.2 påsar blev det, haha ja de finns mycket skit.
Sen fixa mat, ngt snabbt o gott.  Fiskbullar i dillsås var jag sugen på . Haha ja vet? Ni tänker usch hur kan man äta det? Jätte gott och speciellt om man är lite hängig. Ingen mat man bjuder på direkt 😁

Sen blev de spela lite sims som Filippa fick i mellandagarna, även förtidig födelsedags present och julklappspengar till laptopen.  Hon är supernöjd.  Vem hade inte varit de:)

Idag den 2 januari ska Filippa till badhuset med bästisen Vanessa.  Sen ska vanessa sova över.

Så när de är borta passar jag på åt laga en god köttgryta. Fick åka iväg Nu vid 10:30 för att köpa ny bikini.  Filippas har blivit förliten. Samt ingredienser till maten. 

Så denna dag blir lugn med städ och tvätt.  Skönt... 

dukat o klart.
Filippa ute och klättrar vid nyårspromanaden .
Ljuslyktor upp i skyn. 

1 januari 2018

Då var nya året här,  inaktiverat Fb för Ett tag . Måste nu börja ta tag i saker än att Slösa tid på sociala medier.

Kommer blogga lite mer , men nu är det natt för mig här.

Ljuslyktor så fint. 
Alkoholfritt bubbel .... God natt och god fortsättning 2018 ☺👍💕🎉

RSS 2.0