Firat syrran

MIn syster fyller 50 den 8 mars , så jag och hennes barnoch mina tjejer planerade en överasskning .

jag o syrran skulle till Norrköping för Lasse Stefans , min syster gillar dem så öven min brors mamma . Så vi bestämde att vi skulle vara hos Bettan från Tor- sön .

Min dotter bor ju öven i Norrköping så hennes pappa med familj var där när vi kom på torsdagskvällen. Så vi installerade oss hemma hos Bettan fick spårvagnskort och åkte till Emelie . 

Där blev de lite bubbel och snack , sen till Oliver Twist en härlig liten resturang rätt lokalt där Emelie bor. 

Efter vi varit där , skulle Martin hem ( Emelies sambo)så han tog med sig barnen ( Emelies småsyskon 9 och 13 år ) såvi kunde gå till Babyl en liten lokal pub med bra priser. 

Där hade vi jättetrevligt och stannade nästan till stängning kl 01:00 , tyvärr gick inga spårvagnar så fick bli taxi till Bettan 😁.

På fredagen var de LS och de var fullt ös , ut på stan shoppa skor , fixa vin mm sen till Bettan och hade de trevligt där. 

Mycket trevligt på Borgen där vi var , mycket yngre puplik än vi trott . Vidare till hugos efter detta med ett gäng vi träffa . Så kul hade vi, sen taxi till mac donalds och taxi hem till Bettan . Kl 04:30 hade vi kommit in ramlandes haha . 

Gick upp halv 12 på lördagen , märkte foten gjorde ont . Rätt så svullen då jag missa ett trappsteg på Borgen o föll pladask 😂 typiskt mig. 

Vidare till Emelie för överasskningapartajet . Syrran hade ingenaning o vi var typ  berusade fortfarande nör vi vakna 🤤😲. 
Så god lemoncurd pie ...Helenas favorit också. 

Kusinerna 
Moster och systerdotter Terese samt Helenas  dotter Isa .
Ngt trött efter 2 dagars partaj , På kvällen hade vi bokat bord på ett ställe som heter New Yorker relativt nytt ställe.  

MY Emelie och min bror Daniel .
Bettan vill aj vara med på bild 😎
Sen blev de hem till Emelie och spela lite spel och kort jätte mysigt. MY blev lite sjuk och kände sig hängig . Isa var sjuk från början så vi var inte fit for fight på lördag kväll/natt så de var skönt att bara ta de easy . 

En verkligen lyckad fest för syrran ...kram alla inblandade 💖

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0