Mycket nu

Massor med olika arbeten i skolan , vetenskapligt skrivande som ska vara klart på söndag . Som tur var gick jag och en klasskompis ihop med våra arbeten som var liknande , så nu är vi en bit på
Väg och kan lämna in :) känns skönt . 

Idag var vi på Kata gård , där de upptäckte en av Sveriges äldsta kyrkoruiner som finns i Varnhem , åt även lunch där . Trevlig men blåsig dag . 

Efter skolan hämta Filippa körde henne till kompisen Nora , sen studier hos klasskompisen Pia . Kom hem för ca 20 min sen . Rätt trött då 🤓, 

Saker står packade överallt , kartonger osv , blä hur mycket finns det .  Imorrn en dag till i skolan sen lite studier med Pia igen och sista natten i denna lägenhet på torsdag då :) 

Känns så skönt att allt snart är över , huset städas i dagarna 3 av städfirma . Ca 1 släp kvar att hämta , men sen helt klart och lämnar över  huset den 2/5 till nya ägarna .  Denna lght blir städad på måndag nästa vecka 🤪 hade aldrig orkat med flytt städniing av två hus , pluggande och en flytt på det . 

Men fredag då kör vi , jädrar då ska de gå undan :) ha en trevlig onsdag 🌷🌸 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Varnhems kloster kyrka som var med i Arn filmerna :) 

10 dagar kvar

Allt handlar om flytten och åter flytten . Vaknade halv 5 idag , klarvaken massor av tankar och kunde inte somna om 😕 . 

Idag är det åter skola , men vi börjar 10:20 med redovisning av pedagogerna som vi läst om . Vi ska ha en lite föreställning om Anton Makarenko . Ska bli kul faktiskt med den pedagogiken vi ska köra . 
 Imorrn studiebesök i kyrkan i Ryd ( baptistkyrkan tror jag de är ) sen slutar vi förmodligen till lunch . 
Ikväll hämta möblerna i Värsås , de som är kvar .  Så de finns att göra 🤪 hämtade även fler kartonger inför packning av lägenheten .  Har redan massor packat men de ska ju ner fler saker 😳😜 ska bli så jäkla skönt när allt är över . 

Adde bokade en hotellövernattning till oss i Gbg den 25/5 dagen efter jag slutar skolan , så de ska bli jäkligt skönt att komma ifrån allt lite och en bra start på ledigheten och sommaren :) inte långt kvar nu faktiskt . Kan ju bara bli bättre och skönare samt ljusare kvällar , helt underbart 🤩
5 dagar ledigt nu under påsken , så de ska bli skönt , men jag har att göra ändå , vetenskapligt skrivande ska vara klart , packning och allt ska vara tömt i huset , samt en del städning i tvättstuga , altan och ladan som ska borstas ur mm . Phu 

Nä nu ska jag fixa 2 ägg till frukost , slänga på tv:n bättre än så här blir det ej idag 😂. Ha en trevlig Tisdag 🌸🌷 (null)
Utsikten 05:00 imorse 
(null)
Kaffe så man piggnar till 
(null)

Pray for france and Notre Dame 🙏🏻❤️

20 dagar kvar

Den 26 smäller det , då är flyttlasset klart och in i nya lyan :) , ska bli helt underbart . Så nu har vi nästa helg på oss och fixa i huset , hämta sakerna som är kvar samt tömma ladan . Kommer gå fort nu . 

Idag är Filippa och hennes pappa i Sthlm , de ska kolla premiären i fotboll Bajen . Så övernattning på hotell och ha det nice . Själv packar och städar jag upp lite här hemma . Ska börja med lite studier också via datan. 
Senare ville en vännina ev ta en öl efter hon slutat jobbet , så kanske blir en sväng till stan senare , får se vad man orkar 😂 men visst hade de varit nice att komma ut lite och njuta i solen 🌞🌷och våren . 

Ska ju bli ngr sämre dagar med lite kyligare väder 🤪 så kanske passa på innan det . Nä dags att fortsätta ta tag i packning och städ . Trevlig söndag 💕🌷🌸🙏🏻 (null)

(null)
Nyklippt
(null)

(null)
Fika i vårvädret 
(null)
Aspögård 
(null)
Pappa dotter 
(null)
Aspö 
(null)
Lek 
(null)
Hon kan 
(null)
Duktig tjej 
(null)

(null)
Dags att åka in :) 


RSS 2.0