Snart första mars

Idag kör jag sista arbetspasset på skolan . Har ju varit kvar där sen efter min praktik . Men känner jag behöver fokusera mer på skolan nu .

Så de känns både skönt och tråkigt på samma gång , jag trivs men måste som sagt göra DDT som är bäst för mig .  Går ju i skolan för en anledning , Nytt  yrke och behöver då fokusera mer på detta . Har satt upp mig i juni att jobba iallafall så får vi se . 

Men nu dax för skolan sen sista jobbpasset , ha en skön torsdag . (null)

(null)
Så här såg det ut igår i skolan 😂
(null)
Bär hjälp 
(null)
Love 
(null)
Soluppgången nya lyan 

Rensning Och tömmer huset

Då vi fick veta att de nya gärna tar över så fort som möjligt , kände vi att nu är set dags på riktigt att ta tag i det som finna kvar i huset . Då jag bara har en 3 a så har jag väntar med en del saker . Men igår körde vi hem sängen  samt sängbord och köksstolar mm . Terese soffa slängde vi även på tippen då hennes katt använt den och skvätt på 🤬 plus lite annat som hon behövde slänga . Skönt då var set gjort . Samma med sängen jagvhade , dennåkte till tippen  med . 

Idag har jag stallet och Adde fixar med huset och tömmer det som går att fånig samt slänga andra saker på tippen . Vi får se vad han kommer hem med . Men de som är kvar i möbel väg är en snurrstol 3 byråer. En sekretär ett stort dokument skåp plus madrass  och en massa kartonger 😂 ja köksbordet är kvar som ska med också . Då vi slängt de andra jag haft . 

Skönt de händer. Ngt 

Vår i luften

Vilken härlig dag , känns som vår i luften . Har varit i skolan och kollat utvandrarna , samt svarat lite frågor kring den .  Slutade lite tidigare så nu är jag hemma innan jag ska dra och jobba ngn timme . 

Snart är det helg igen och på måndag ska jag tack och lov kastrera katten . Fy fan vad den gapar och håller på , är man inte knäpp innan så blir man . Gud jag blir fan galen . Ska bli så skönt att slippa  detta , hon har hållt på i 7 veckor fast med varannan vecka uppehåll 🤪🤬🥶 som sagt blir skönt på måndag 🤩 

Ikväll hämtar eller äter vi på china town , såg de hade nyöppnat igen , renoverat samt lite nya menyer . Sugen 🤪 ha en härlig onsdag , ikväll blir det Sveriges Mästerkock med gubben och dottern .  (null)
Gårdagens våffla 
(null)
Månen har lyst fint i 2 dagar / kvällar nu 
(null)


Huset sålt

(null)

Igår skrev nya ägarna på pappren , äntligen kan vi starta om på nytt , så vinflyttat fram och tillbaka genom åren , hyrt it det mm. Nu kan vi fortsätta och se vart framtiden för oss . 

Ha en bra onsdag 😀👍🏻

Firade Adde

Igår fyllde Adde år , så blev en frukost bricka samt lite presenter . Han blev 37 år rena ungdomen mot en annan som blir 47 😂

Åkte till huset och la ut lite saker som ska säljas , restens som ingen vill ha skänks . Får ta lite i taget då man har en heldel .

Imorrn skriver vi förhoppningsvis kontrakt på huset . Mer om det imorrn 🤪.

Idag var det skoldag för mig , Coffe och Filippa har sportlov och Filippa är hemma från fritids . Hon hade även klasskompisen Thilda här idag . Så de har hängt , skönt och vara ledig kan jag tror .  Imorrn har vi föreläsare från KRIS som kommer och på förmiddagen blir det dokumentär och utvärdering med frågor om den . Härlig skolvecka i lugnt tempo . 

Trevlig måndag 😀🌸 (null)
Födelsedags present 
(null)
Frukostbricka
(null)
Lördagens mello mys med Terese Adde och Filippa 
(null)
Bakat och lite firande av Adde på lördagen .
(null)
Sessy FIck räkor i fredags , fick inte ha dem ifred 😂🤪😀

Uttråkad

Usch hemma mes Filippa då hon är sjuk , men imorrn blir det skolan för henne och mig . Hon fick hosta i torsdags sen fredag var det kalas för henne och Noel så när jag hämtade henne på lördag morgon / fm hade hon fått feber . Så blev hemma måndag och tisdag från skolan . Febern borta men Hostan lär sitta kvar ett tag . Själv vill jag tillbaka till skolan för de är mycket nu . Man missar En massa när man ej är där. 

Känner mig rätt uttråkad av att bara sitta här och vänta in på vad som händer med huset och försäljningen med . Går segt känns de som . Vill ju vara allt ska flyta på så man veg hur våren blir mm . Ja ja bara vänta och ha tålamod , tyvärr inte min starka sida . 

Ska åka iväg och jobba strax , endast 2 timmar , men kommer inte kunna fortsätta  med detta då det är mycket studier nu . Jag måste fokusera på skolan de är det viktigaste nu . Så ska prata med rektorn att jag tyvärr får avsäga mig detta . Har varit kul att testa på osv , hade fortsatt om jag inte behöver vara i skolan varje dag samt mycket studier som sagt. 

Trevlig tisdags , idag ser jag och Filippa emot att se Mandelmans på tv , vi älskar att kolla på detta :)  (null)
Längst upp till hög är vår lya , 2 våningar .
(null)
Gott till mello i lördags 
(null)
Filippa fina presenter av sina klasskompisar .

Denna väntan

Väntan på att få huset sålt , väntan att flytta in i nya lägenheten , väntan att inreda dotterns rum och övriga rum, väntan på våren , väntan på sommaren , ja denna väntan 😂🤪

RSS 2.0