11 dagar

Nu är det nytt år och man ska försöka vända på saker som inte varit så positiva innan . Nytt år nya mål som alltid . 

För mig har det varit väldigt gott att ta mig något glas vin då och då . Helgerna säkrat upp med en BIB . 
Men som jag sagt till mig själv , sluta med att ta dig något glas bara för att , utan gör det när de är fest och något annat man vill fira . 
Så nu är jag inne på dag 11 utan alkohol vilket känns helt fantastiskt . 2 helger utan , när hände det liksom ? Låter som en alkis men jag var och är medveten om konsumtionen som jag haft . 

Det var längesedan jag ens haft ngn vit vecka , ja vi pratar inte månader här 🤪 utan vecka . Men de känns otroligt bra och visst har tanken kommit att köpa en flaska vin, men sen nä varför liksom . 
Nästa helg ska jag ut med en kompis , då kommer jag ta mig ett glas bubbel för att sen ev köra alkoholfri öl eller drink ute . Så onödigt att ta för mycket när man inte behöver . 

Det andra är att den 28/1 ska jag och några ur familjen peppa igång varandra för en vikt- nedgång . Vi kommer köra fram till 8 april vilket blir 10 veckor . Så de är jag taggad på . 

Vi håller även på med huset som ska säljas , detta är sista helgen innan fotografering så det kan komma ut nästa vecka . Hoppas på att de blir sålt nu så vi kan börja om på ny kula och slipp ha ett hus som hänger över oss . Även om de blivit jättefint nu så känns de rätt att sälja . 
Nu ska jag strax bege mig till stallet med Filippa , hon övernattade hos sin kompis Vanessa igår . De var på arenan badhuset och hade det skönt . Sen övernattning hos henne . 
Så till er alla ha en underbar lördag , det ska jag ha utan alkohol :)  (null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0