Äntligen

På tisdag kommer mäklaren och ska fotografera inne i huset . Då vi tömt en heldel så har vi fått freestyla lite med det vi har kvar i runnen osv . 

Besiktningen gick över förväntan , inga direkta fel osv , han tyckte vi satsat på rätt saker då huset ändå är över 100 år . Så känns jätte bra . Klart de finns lite småfix men vi har gjort de största av arbetena som de kräver , utom takbyte då . 
Annars har vi bytt kök och då har vi även bytt rum på köket till vardagsrummet , så de gamla köket blev ett sovrum . Utbyggnaden som hade 2 sovrum innan blev ett vardagsrum . Toaletten är renoverad , el är bytt i nästan hela huset utom hallen , men allt är förberett och framfraget inför det . Ny kyl/frys diskmaskin samt ny tvättmaskin . 
Altaner finns i alla väderstreck så sol hela dagarna . Övervåningen finns 2 sovrum och ett allrum de är endast tapetserat , golven är i trä och okej . Men jag själv skulle byta dem om jag bodde  kvar . 

Sen hade vi även energi deklaration den var normal så de var bra . Ville man spara lite kan man sätta en värmepump , de hade vi när huset köptes men den paja så vi slet ut den . Alla fönstrens är även bytta och en säkerhets dörr har vi med . Taket på inglasningen är bytt träd på tomten nedsågade då de var dåliga osv .

Finns massor av potential för en ny ägare som orkar fixa vidare på huset . Då de finns massor av potential verkligen .  Nu ska jag snart åka och städa de sista i hallen inför kommande fotografering . Sen hoppas jag på de bästa att vi får de sålt och gärna få lite plus med hade hunnits varit fel . 

Trevlig söndag :)  (null)
Sovrummet fd kök 
(null)
Allrum uppe 
(null)
Sovrum uppe 1 
(null)
Mer sovrum 1
(null)
Allrum från sovrum 1 
(null)
Litet sovrum / kontor 
(null)
Mer lilla sovrum/ kontor 
(null)
Fd sovrum som nu är vardagsrum 
(null)
Andra änden på vardagsrummet 
(null)
Kök fd vardagsrum 
(null)
Köksplats
(null)
Mycket bänk yta 
(null)

(null)
Nya kylen och frysen 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0