13 år idag

Idag för 13 år sedan somnade min pappa in för gott . Endast 58 år , saknar honom varje dag 💕🌷🌸🙏🏻  känns orättvist att man får avsluta sitt liv så tidigt . 

Våren är på ingång precis som den dagen , solen sken fåglarna kvittra , fönstret på glänt .  Vila i frid älskade pappa 💕🙏🏻❤️.  (null)


Nu går vi mot våren

Officiellt är vi ju i vårmånaden redan och jag har hittat tussilago , så för mig är våren här . 

Idag har vi hemmastudier och en uppgift inskickad, ska börja på nästa också senare . Men den tänkte jag vara klar med till torsdag då vi också har hemmastudier . Skönt när det börjar avvecklas på den fronten . 

Imorrn ska jag ÄNTLIGEN koll vår nya lägenhet , måttband och planritning ska med :) sen är det bara 1 månad kvar till inflyttning . 
Ska bli nice att inreda balkongerna inför våren dom kommer nu , så jag ser verkligen framemot detta . Njuta av att kunna ta ett bloss utan att behöva gå ut 😂😀 även om tanken är att sluta så småningom så ska jag njuta av det 😛 plantera kite blommor och växter ,segertal på ena balkongen och fixa iordning för katterna på den andra så de inte  ramlar ut .

I helgen var vi i värsås och lyfte ner allt till sovrummet av de som fanns kvar uppe . Tänkte ringa gengåvan så de kan hämta lite saker . 

Ska bli skönt att lägga allt bakom sig med hus mm , ha en stor lght och njuta av den . Slängt och sålt massor så de känns skönt att inte ta med onödiga prylar till nästa ställe . 

Men nu är det dax att hämta trollungen i skolan 😀 ha en härlig måndag 🌷🌸 (null)
Årets första tussilago 
(null)
Filippa på rosé 
(null)
In till stallet 
(null)
Starlights härliga stil 
(null)
Maten i lördags smakade mumms 😀🙏🏻🌷
(null)

 

5 veckor och 3 dagar

Sen är det dax för flytt . Om en vecka får vi se lyan , helgerna städa huset och rensa de sista och tömma . Sen kommer nya ägarna i maj .  Kommer bli sån frihet med en lägenhet slippa fixa och putsa på hus helatiden . 

Självklart kommer man sakna det också , våren sommaren som är den nästa tiden för hus . Men känns som vi kan landa ordentligt sen . 

Så dax att börja packa på allvar 😀
Trevlig tisdag , snart skolan och metod arbete sen pedagogik och förläsning i efm :) tjing 🌸🌷 ser ut att bli en fin vår dag .

17 mars 😥

Idag för 11 år sedan fick vi reda på att Emelies pojkvän Marcus dött . Hemskt besked och en jobbig tid följde . 

Våran dotter var precis född  hade hunnit bli 7 veckor , levde som en dimma och gjorde vad man kunde för Emelie . Tiden går men han finns alltid kvar i våra hjärtan och minnen . Alltid älskad aldrig glömd . ❤️💕  (null)
RSS 2.0