Sommarlov

I fredags började mitt sommarlov , fin avslutning i skolan , fika  och mat samt uppträdande .  

På lördagen bjöd Adde mig till Göteborg för en övernattning . Vi hade jätte trevligt , shoppa lite i femman huset ,  till 7ans ölhall i ngr timmar , träffade trevligt folk , sen till hotellet . 

Efter incheck blev det till Liseberg för att strosa där , blev lite mat där också . Tog lotter och vann tillslut en stjärnvinst bag med chips 😀 var även på Tyrolen och tog en öl . 

Vi gick tillbaka till hotellet ca halv nio , sen bura om för att äta en bit mat . Hittade en resturang i närheten som var prisvärd med god mat . Efter detta blev de tillbaka på hotellet för en öl på gothia towers där vi bokat  oss . Var uppe på 23 heaven eller vad de hette .  Sista ölen där sen ner till rummet , somna ca 00:00 .

Dagen efter intog vi en god frukost , och sedan var det dax att checka ut vid 11:30 ca . Gick till tågstationen för tåget hem mot Skövde igen . 

Hemma hade Terese städat och köpt en choklad marabou till mig på morsdag , sen fika vi med kaffe  och glasstårta Filippa  fixade kaffet. Hon är duktig på det :) 

Sen var det Robinson på kvällen och bår favorit Klas vann :) grattis till honom 😀👍 

Igår måndag kom en vän jag ej träffat på långe , Hilda  de var trevligt och tjöta så nu behöver vi inte vänta typ 1 år igen på att ses 😂 
Idag får vi se om de kommer annat kafébesök , både ons och tor har jag vänner på besök inbokat . Skönt att ses och prata lite , blir ju lite osocial när man gått i skolan 😂 men nu ledig och kan passa på att umgås med vänner och familj . 

Ha en trevlig tisdag 🌷 (null)
Susanne 
(null)
Rektor Ulla som slutar denna sommar 
(null)
Jukka 
(null)
Ullas 5 personligheter 
(null)
Kyckling och stekt potatis med paprikasås 
(null)
Blåbärspaj mes vaniljsås . Detta fick vi från skolan :)  (null)
7ans ölhall 
(null)
73 och 93 goa gubbar vi rjöta med , plus en dam . 
(null)
Hotellrummet 
(null)
Ära lite på Liseberg 
(null)
Jag och Adde 
(null)
Fina blomster 
(null)
På restaurangen på kvällen .
(null)
Så gott 
(null)
Hotellets bar 
(null)
Sista ölen innan läggdags , mycket trevlig dag/kväll 😀 (null)
Frukost , god äggröra och bacon samt yoghurt med tropisk müsli så gott . 
(null)
Lite bakverk med mackorna 
(null)
Frukt mm 
(null)
Jag och Adde snapchatar 😀
(null)
Choklad från Terese
(null)
Fika med glasstårta med barnen 
(null)
Blomma av Hilda när hon kom igår . Tack 💕

Snorigt värre

Fick vara hemma idag , ont i skallen och bihålorna . Snorar och hostar sen en vecka , ja över det tillbaka . 

Adde jobbar kväll , lite tråkigt . Så idag har jag långtråkigt , blä orkar inte ta för mig ngt heller att göra . Vill bara dra utomlands och bada sola och äta gott 🤪😛 . 

Men men sista veckan kvar i skolan nu , hemma studier imorrn , sen promenad tor och grillning samt avslutning fredag med fika och mingel samt lunch . Blir en bra vecka . Sen kör vi igång den 5/8 igen .  (null)

(null)

(null)
Min underbara balkong .

Sista skolveckan

Då är det sista skolveckan för denna termin , slutar den 24/5 sen startar vi åter 5/8 . Helt sjukt vad fort de gått dessa 2 terminer . Vi håller även på att rensar i lägenheten , med allt vi tagit med den huset osv . 2 säckar med papper har slängts som man samlat på sig genom åren . Saker ska säljas och en del ska sparas tills vi vet vilken plats de ska ha senare . Känns otroligt skönt att bara kunna göra sig av med en massa som man ej behöver eller har sparat på förlängde . . Till helgen drar jag och Adde till Göteborg för att bara mysa och umgås själva . Helgen som gått har jag varit på 40 årsfest , men var hemma tidigt . Filippa och Adde gjorde egna saker som shuffelbord och spelade be spel . Sen hade de bara en skön kväll . Söndag var soft , kollade film på efm , sen städade vi och fixade med rensningen i förrådet . Allt jag säljer kommer gå till Emelies katt Lessi som är sjuk och veterinär notan som är skyhög . Sjukt att de ska kosta så mycket trots försäkring . Vid 13 åker jag till skolan för sista demokratitiden , sen sista infofikat , imorrn läcköslott med klassen , ons sista inlämningsuppgifter hemma studier , torsdag trampen gå en mil och fredag skolavslutning med fika . Sen ett efterlängtat sommarlov för mig . Trevlig måndag i regnet , Filippa har friluftsdag idag , kasta kula, höjdhopp, 60 m osv . Hon har varit sjuk så får bli lätta aktiviteter för henne . Lek med Noel på efm 💕😀

Flyttat , huset sålt , snart sommarlov

Då är allt klart , huset är sålt och nya ägarna har flyttat in. Kontraktet skrevs den 2:e maj . Känns så skönt att det är över och de kommer bli toppen för de nya ägarna där . Ev kommer de ha lite djur mm . Kul de var min tanke från början . Men med renovering hela tiden och förbättra så orkade vi inte med annat än de vi gjort .  Alla lånen borta , känns fantastiskt , nystart på den fronten 😀

Flytten till lägenheten gjorde vi den 26/4 , tog längre tid än vi trott . Tur Malin och hennes man hjälpte till. Malin är veteran på att flytta så hon styrde upp bra , vilket jag är tackan för . På kvällen blev det bubbel på balkongen för att fira vi var klara.
  Helgen som gick sen var att tömma och slänga annat från den gamla lägenheten , städning på måndag 29/4 av den .  Besiktningen och återlämning av nycklar på valborg , de tyckte väggar och hall var onormalt slitage , så får betala för detta .  Höll inte riktigt med dem angående onormalt slitage , men men är därifrån och glad för det . Aldrig mer det bostads företaget .

Skolan har också flytit  på , endast 2 veckor kvar , men slutar tidigt både tor . Fre nästa vecka så endast tis-ons med längre pass . Torsdag har vi vår redovisning på vetenskapligt skrivande . Sen klart så skönt 😀
Sista veckan i skolan kommer de mest vara hopp och lek som vi säger , utflykt till Läckö slott , trampen 1mil s promenad , dag för slutförande av arbete inom livsåskådning . Sen skolavslutningen 👏🏻🙏🏻 2 terminer avklarade , har lärt mig massor och ändrat syn på en heldel . Älskar denna utv och mina härliga klasskamrater . 

Nu ska jag inte fortsätta  skriva får uppdatera mer senare . Vi ska iväg på Dop idag i Ösmo . Är hos Emelie just nu i Norrköping . 

Trevlig söndag 💕🌸

RSS 2.0